Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KDBOT]kdbot

matys17th

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wie ktos co zrobic zeby kdbot działał na Myth sro ? pisałem wczesniej w innym temacie , ale jakis nieudolny moderator zamknol temat pod pretekstem ze odpowiedz została udzielona , a jakos nie dostałem odpowiedzi :O

Opublikowano

Hej , z tej strony nieudolny moderator.

Temat zamknąłem , ponieważ odpowiedź została udzielona , ponieważ temat dotyczył mbota a nie kdbota.

Co do twojego tematu , jak wiesz lub nie , myth ma pliki .myo a nie .pk2. Trzeba je zmienić jakoś (może kompilator lub coś innego) , wątpię aby ktoś tutaj , na tym forum wiedział jak to zrobić.

Pozdrawiam nieudolny moderator

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Darmowy Mbot nie dziala !! KDbot działa poszukaj w dziale hacki :)

Nie udolny Moderator xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Hej , z tej strony nieudolny moderator.

Temat zamknąłem , ponieważ odpowiedź została udzielona , ponieważ temat dotyczył mbota a nie kdbota.

'' PONIEWAŻ'' nie chciałem robic syfu to zapytałem w temacie który dotyczy takze myth sro , powienienes poczekac chociaz dobę na odpowiedz na moje pytanie ,bo moze sie ktos trafi i bedzie wiedział... ty wolałes wykazac swoja aktynosc i ledwo wstajac z łóżka zamknąc temat ...xDD HAHA :)

Co do tego tematu to moze jednak ktos bedzie wiedzial jak zrobic kdbota , słyszałem ze ludzie latają na myth na tym bocie...

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...