Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trade bug.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosta sprawa może bug może nie do końca już nie wiadomo co się dzieje z pl więcej zabezpieczeń same błędy teraz wychodzą ;/

jeśli chodzi o itemy to zostaw sobie ponieważ gdy został zaakceptowana przez 2 stronę transakcja nie mają o co sie przyczepić jak konta były na 2 różnych IP :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Spokojnie. Nic nie zamierzam zgłaszać ;P Tylko nie wiedziałem czy cofną handel czy też nie. No ale jak widać nie. ;)

Itemy były a handlu poustawiane na ostatnich polach od góry i rib na końcu.

Opublikowano

up@ łooooooo człowieku.. na privie to mi z shopa kupywali itemy a ja kasy nie dostawałem i się nie martwiłem :D

Na virtualu konkretnie. Na plu to jest coś :)

Mi to samo :D

Opublikowano

Lekko go udoskonalę i udostępnię :)

Chodzi w nim o to, że po kliknięciu akceptuj, item w 1 eq pozostaję, a do 2-giego przechodzi. De facto mamy podwojony item :)

Coś szykujesz czy BK?

Opublikowano

Kronk, nie żebym wątpił w Twoje umiejętności, ale nie bardzo mi się wydaje żeby takie coś się udało "zrobić" :) Jeśli będzie inaczej- zwracam Ci honor:)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Kronk jak zwykle dużo mówi mało robi , już raz było jak na sylwestra zbierał glosy na coś chyba psp chciał wygrać to obiecał konto , lecz nie udało mu sie wygrać to zapadła cisza :)

Opublikowano

Witam dzisiaj dokonując handlu z pewną osoba na s26 Solar zbugował się handel...

Ja dawałem tarcze, buty i riba, a on fms. Wcisnąłem ok. Potem on. Patrze a tu rib został w eq oraz widzę jego fms. A on potem do mnie że riba mu nie dałem i jestem złodziej... To coś jak by trade hack, ale nic takiego nie używałem. I teraz pytanie do was, czy jeżeli napisze on z tym do supportu to mi mogą zabrać tego riba, fms, cofnąć handel czy coś?

Jak ktoś nie wieży to mogę dać screen z rozmowy. Bo nie nagrywałem ani nic wtedy.

+ Nie pokazał się napis na chatcie "Handel pomyślnie zakończony" czy jakoś tak.

Bana nie dostaniesz, handlu nie cofną. Powtarzam iż support nie jest w stanie wykryć powiązań między kontami poprzez handel, ani nie wiedzą czy takowy miał miejsce...

Pozatym musiałby mieć dowód - SS odpada ponieważ nic z niego nie dalo by się wywnioskować, jedynie film, ale tylko w HD (inne support odrzuca) - niewierzę że kolo kręcił frapsem film jak pokazwałeś mu riba czy coś tam ;).

Weź wyluzuj on ci nic nie zrobi, co najwyżej sie poplumka troche na chacie że go oszukałeś ...

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...