Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trade bug.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj dokonując handlu z pewną osoba na s26 Solar zbugował się handel...

Ja dawałem tarcze, buty i riba, a on fms. Wcisnąłem ok. Potem on. Patrze a tu rib został w eq oraz widzę jego fms. A on potem do mnie że riba mu nie dałem i jestem złodziej... To coś jak by trade hack, ale nic takiego nie używałem. I teraz pytanie do was, czy jeżeli napisze on z tym do supportu to mi mogą zabrać tego riba, fms, cofnąć handel czy coś?

Jak ktoś nie wieży to mogę dać screen z rozmowy. Bo nie nagrywałem ani nic wtedy.

+ Nie pokazał się napis na chatcie "Handel pomyślnie zakończony" czy jakoś tak.

Opublikowano

Hmm to nad zwyczajnie dziwne :D . Bardzo dziwne O_o ... On ci nic nie zrobi . Bana też nie dostaniesz... Nie ma dowodów , a nawet jeśli to jakby napisał , iż masz tak owego Trade Hacka , to go tylko wyśmieją

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Nic ci nie zrobią , a jego wyśmieją że wierzy w trade hacka.

Ciesz się ribkiem i fms ;D

Opublikowano

Spokojnie, jestes nowym wlascicielem itemow.

Ale ja bym mu oddal :>

Jezeli Ci pomoglem w poscie daj LUBIE TO :)

To Ci nie zabierze duzo czasu jedynie 5 sekund :D

Opublikowano

Spokojnie, jestes nowym wlascicielem itemow.

Ale ja bym mu oddal :>

nie jestem tobą :D bez urazy ale na Solarze każdy każdego oszukuje więc nie oddam mu. Chyba że był by to stary serwer gdzie ma się kolegów których się długo zna. Ale on to przypadkowy przechodzień :)

Dał bym na mpc filmik ale nie pomyślałem że takie coś się przytrafi :/

Opublikowano

Żaden bug. Ostatnio tak miałem z moim shopkiem. Nie pokazuje się wiadomość tak jak kiedyś, że EQ drugiej osoby jest pełne tylko przekazuje te itemy na które jest miejsce :D

Opublikowano

Szkoda że on nie miał zapchanego eq z jednym miejscem tylko :/

Niech ktoś sprawdzi czy to tak działa że jak ma ktoś zapchane eq i wolne troche to daje część itemów, sam jak będę miał czas to sprawdzę :)

Opublikowano

nie jestem tobą :D bez urazy ale na Solarze każdy każdego oszukuje więc nie oddam mu. Chyba że był by to stary serwer gdzie ma się kolegów których się długo zna. Ale on to przypadkowy przechodzień :)

Dał bym na mpc filmik ale nie pomyślałem że takie coś się przytrafi :/

ta na solarze poprostu tak jest :P

Żaden bug. Ostatnio tak miałem z moim shopkiem. Nie pokazuje się wiadomość tak jak kiedyś, że EQ drugiej osoby jest pełne tylko przekazuje te itemy na które jest miejsce :D

Mam nadzieje ze sa to czyste przypadki bo tracenie itemkow jakos mi sie nie usmiecha

Opublikowano

Nie działa to tak, że ma się ileś tam wolnego miejsca i tylko połowę daje. Po prostu strasznie dziwny przypadek, ale bana nie dostaniesz.

Opublikowano

Nie działa to tak, że ma się ileś tam wolnego miejsca i tylko połowę daje. Po prostu strasznie dziwny przypadek, ale bana nie dostaniesz.

Chodziło mi o to że ostatnio przytrafia się to coraz częściej więc może jakiś błąd tak samo jak z tymi KU bez nazwy :)

Opublikowano

No ciekawe. Pewnie i tak jak będzie coraz więcej takich przypadków to spróbują to naprawić :/

combatda.png

Pomogłem ? Spodobało Ci się to co napisałem ? Kliknij w lubuie.png

Opublikowano

ja ci wierzę ! to samo mi się na privie przytrafiło i to w miarę dobrym. na plu nie miałem takiego szczęścia

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

up@ łooooooo człowieku.. na privie to mi z shopa kupywali itemy a ja kasy nie dostawałem i się nie martwiłem :D

Na virtualu konkretnie. Na plu to jest coś :)

Opublikowano

Nie ma sensu robić z tego tematu śmietnika. Pisz normalnie na support, że znalazłeś bug i tyle.

Opublikowano

2x@up nie pisze się nie kupywali tylko kupowali jc. Po 2 to nie był byle jaki serwer. po 3 temat wyjaśniony :-P

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

@Kronk jakby to byl rzeczywiscie banalny bug to nikt z nikim by nie handlował:) Swoją drogą ciekawe zjawisko:P

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Lekko go udoskonalę i udostępnię :)

Chodzi w nim o to, że po kliknięciu akceptuj, item w 1 eq pozostaję, a do 2-giego przechodzi. De facto mamy podwojony item :)

Opublikowano

Witam dzisiaj dokonując handlu z pewną osoba na s26 Solar zbugował się handel...

Ja dawałem tarcze, buty i riba, a on fms. Wcisnąłem ok. Potem on. Patrze a tu rib został w eq oraz widzę jego fms. A on potem do mnie że riba mu nie dałem i jestem złodziej... To coś jak by trade hack, ale nic takiego nie używałem. I teraz pytanie do was, czy jeżeli napisze on z tym do supportu to mi mogą zabrać tego riba, fms, cofnąć handel czy coś?

Jak ktoś nie wieży to mogę dać screen z rozmowy. Bo nie nagrywałem ani nic wtedy.

+ Nie pokazał się napis na chatcie "Handel pomyślnie zakończony" czy jakoś tak.

dostanie regułkę w stylu:

Team nie zajmuje się przypadkami oszustw w handlu - wszystkie wymiany przeprowadzane w grze są na wyłączną odpowiedzialność graczy biorących w nich udział. W związku z tym nie odzyskujemy utraconych lub pożyczonych itemów.

przynajmniej mnie tak potraktowali :x

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

'wykorzystywanie bugów itp' stała blokada konta.

Ale nwm jak jest w tym przypadku, skontaktuj się z supportem

1337113491-U379973.png

Opublikowano

dziwne przypadki się dzieją ja ran na postaci miaęłm miecz +9 na następny dzień w tym samym miejscu ale nie miecz +9 tylko mnisia 9 lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...