Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Najładniejszy samochód Vol.2

Pitch_Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mnie ciekawi na jakich kryteriach bazowane były oceny i rozdawane punkty ;>

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Punkty były rozdawane według upodobań sędziów.

Przy czym po zebraniu wszystkich pkt, osoba która najwięcej uzyskała wygrywa

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Cieszymy sie, że tyle osób wzięło udział w konkursie. Gratulujemy wygranym, ale nie tylko im. Wy pokazaliście naprawdę ładne samochody, możecie być z siebie dumni i lansować się tym w nfs worldzie :D

A co mi tam, każdy z Was otrzyma chociaż tego ticketa na -5%. Oczywiście osoby nieodrzucone.

A do ostatnich:

,,ostatni będą pierwszymi, a pierwsi ostatnimi" ^_^

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dobrze ,że mnie nie ma ... -,-

bez jaj nawet u mnie w suprze dali ludzie lubie to a z T2 wygrał ten koleś z taką RX-7

Dobra nie będę nikogo ubrażał ....Mniejsza z tym ..Ale chciałem wygrac bo to tylko potrafię i kocham.

Opublikowano

Super Pitch_Black wprowadził mnie w błąd... i nawet nie jestem brany pod uwagę ... n1

Opublikowano

O korfa.......Bez komentarza.

Oczywiście gratuluje wszystkim co wzięli udział.

Nie wiem na co patrzyli sędziowie ale wybrać Mazdę rx7 na której nawalone były naklejki bez ładu i składu,to z lekka przesada,ale ja nie oceniałem.Mam nadzieje że kolejna edycja będzie sprawiedliwsza i inaczej będzie oceniana.To jest moje zdanie i jego nie zmienię.Po prostu były lepsze prace,które nie wygrały.Dziękuje za uwagę......

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Pitch zgadzam się z tobą ..

Moja auta nawet nie były brane pod uwagę a wybrali takie ,że tak napiszę "Gówno"Sorry za to ale taka prawda...

Ja się napracowałem a jak wspomniałem moja auta nie były brane pod uwagę..

Opublikowano

a ja tam jestem zadowolony, co prawda zaskoczyły mnie wyniki, bo moim osobistym zdaniem, o wiele ładniejsze samochody znalazły się trochę niżej. Pomimo wszystko liczę na następny konkurs. Sam z 3 pozycji jestem zadowolony ;) Gratuluję zwycięzcom, pozdrawiam ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

Nie ukrywam, że jestem trochę rozczarowany ;<. Dość dużo się napracowałem przy moim wozie i uważam że jest trochę ładniejszy, ale coż, o gustach się nie dyskutuje.

Co do zwycięzcy z T2 to mówiąc szczerze, zaliczyłem niezłego facepalma xD. Bez obrazy dla zwycięzcy, ale według mnie był to jeden z gorszych wozów. Pitch_Black bardziej zasłużył na zwycięstwo.

Anyway, gratuluję wszystkim wygranym i uczestnikom.

Opublikowano

Wszelkie niejasności kierujcie do bambosa, on zliczał punkty...

No i baksiu, a następnie vanosh poszli se w pizdu, więc we 2 było.

A wyniki? Sam zdziwiłem sie nimi, zobaczyłem je dopiero tutaj, na forum, ale ja sam nie oceniam, bambos tez.

Cóż, konkurs bez ładu,ani składu. Na szybcika, zero zgrania. Przyznaje. Z zaistniałej sytuacji przepraszam.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie no no to wielki szacun dla Tych co oceniali spoko skorpion jedynie ty przeprosiłeś szacunek dla ciebie.

Opublikowano

A co mi tam, każdy z Was otrzyma chociaż tego ticketa na -5%. Oczywiście osoby nieodrzucone.

Ja miałem 10% i nadal mam 10 %...

461151420292002410470.png
Opublikowano

Jak to u mnie nicku nie widać? Cholera oszuści.... Wielkie dzięki bo nick widać i na ss którego zespojlerowałem i w tym linku gdzie jest więcej zdjęć. Według mnie wszystko było zgodnie z regulaminem. Myślałem że to spoko forum ale sie chyba myliłem. Dzieki :/

Jeszcze pytanie, co to są te tickety -5%?

Opublikowano

@Up

wiem, wiem, że to wszystko było głupie i za to szczerze przepraszam. Następna edycja będzie na pewno bardziej udana. Ręcze za to moim moderatorem. Na prawde.

@top

zaraz zaczne zdejmować %

A tych, co mają czyste konto prosze o info na pw, zebym wiedział, komu potem dac ten talon.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego rhani nie dodał screenshootów poprawnie(w spoilerach i w img) i nie został odrzucowny ?

Opublikowano

Oni to wszystko robili na opak na szybkiego i zrobili byle co....żal mi takiego czegoś.

Opublikowano

@Up

Na szybkiego ?

Wątpie.

Ty dałeś 2 samochody dlatego zostałeś wykluczony , było czytać regulamin.

Tak jak ja i skorpion ocenialiśmy każdy z samochodów.

Ja oceniałem każdy w skali od 0 do 10

tak samo skorpion.

Wyszło tak jak jest , po zliczeniu najwięcej mieli właśnie te osoby.

Jeśli chce ktoś zobaczyć punktację sędziów : Moje i sskorpiona wystarczy napisać tutaj.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Teraz to z wyników nam nic.Są takie wyniki a nie inne,trudno.Nie wiem czy kierowali się oceniający,ale dziwnie wybrali.Jestem bardzo zaskoczony by były na prawdę dużo lepsze pracę które przegrały.

Dalej się zastanawiam dlaczego nie wygrał Flinn z T1 ^_^

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Z tego co mi Pitch_Black napisał na pw wynioskowałem , że można dać auto z kążdej klasy po jednym... On jest założycielem tematu i trudno nie zauważyć "Pytania ? Pisać pw ". Żenada ... :(

Opublikowano

Co do pojazdów to niektórzy piszą, że wszystko jest tak w nieładzie, nakładane byle jak, a odpowiedzcie sobie na pytanie ile aut takich widzieliście bo ja niewiele. W konkursie fakt startuje parę takich. Więc co do samochodu BloodyMoon nie dziwie się, że zajął 1 miejsce skoro ten nieład tworzy fantastyczną całość, osobiście Lamborghini mi się nie podoba i mazda rx-7 mogła by być lepsza gdyby zastosować inną kolorystykę (mój sposób wypowiedzi jest tak genialny, że powinienem byc sędzią xD) Wg mnie dużą rolę w wyniku konkursu powinni mieć "widzowie", a sędziowie powinni uzasadnić swój wybór i punktacje.

Opublikowano

Babos żenada z twojego posta było poprawić błędy w konkursie było napisanie ,że można dać auta z t2 nie była napisanie ,że trzeba jedno dopiero było napisanie jak dałem dwa...Więc to wasz błąd .. -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...