Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini-multihack LoL

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe, ale po co to ?

Zaczyna sie to samo co z Metinem, kazdy bedzie latal na cheatach...

Ten cheat tylko zniszczy gre.

Powodzenia.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Hack" niezbyt przydatny. Ale +, zawsze jakiś krok w stronę "wynalezienia" czegoś lepszego ^^

Niektórych i tak będzie boleć dupa że " HAX ZNISCY GRE !!!!!!!!111 HUJU PRZES CIEBIE TO BEDZIE ZLE !!!11"

Jutro pobiorę i zobacze czy działa na PBE.

Nie mogę się doczekać gdy ktoś zrobi jakieś konkretne hacki :>

Opublikowano

"Hack" niezbyt przydatny. Ale +, zawsze jakiś krok w stronę "wynalezienia" czegoś lepszego ^^

Niektórych i tak będzie boleć dupa że " HAX ZNISCY GRE !!!!!!!!111 HUJU PRZES CIEBIE TO BEDZIE ZLE !!!11"

Zrobi to może wreście coś osiągniesz. :)

@Down

Dobrze powiedziane.

Opublikowano

szybko wykryja, nie bedzie sie im cos zgadzalo i bany poleca

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

tak bo oni o tym nie wiedzieli..

lepiej go nie używajcie, bo nie dość że nic nie daje to i bany dostaniecie prędzej czy później ;p

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Testowałem na ref linku i powiem wam że lepiej mi się gra bez tego, zasięg czaru łatwo wyczuć ;p a reszta opcji bez użyteczna ;/

Nick w Lolu Bojda ;>

Opublikowano

Wie ktos jak inaczej zrobić zoomhacka? tzn stary sposób.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

od dwoch/trzech lat dzieci tu sie zbieraja nie po to zeby czitowac tylko zeby popisac z rowiesnikami i pisac jakies pierdoly na sweet blogu

a co do "hacka" to chujowy

Opublikowano

Póki co wstrzymajcie się z downloadem.

Autor hacka napisał, że póki co nie ruszy.

Opublikowano

Jak to nie działa, mogę dać wam ZoomHacka działającego na każdej wersji ;)

Opublikowano

@2up Hack Shield dosłownie tak jak w 4story - nie, bo się nie włącza przy starcie gry, ale mają bardzo dobre inne zabezpieczenia, bo do tej pory nikt jeszcze tej gry nie zhackował ( o tym nie mówię bo lipne to jest ).

Opublikowano

Uważaj bo się przejmą reportami, szukanie bugów zajmuje od 7-30dni a czas ich działania to od 2-20dni ogarnięty team mają ale nie aż tak zanim to wykryją to mini cały dziań a czas naprawiania drugie tyle.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nie ma czym się podniecać, ten "hack" jest bezużyteczny. Movement predictor to nic innego jak nakladka na klienta, która kalkuluje cel przeciwnika, zresztą w 95% bledna, chyba że liczyć te 5m w fog of war. Zoomhack byl juz od dawna, a dla tego koleczka nie widzę większego zastosowania.

To tak samo, jakby za hack uznawali jungle timery i customowe skórki czy HUDy.

Modyfikując klienta nie da się stworzyć hacka bo wszystkie informacje o statystykach czy polozeniu bohaterów są przechowywane na serwerze.

Opublikowano

Jak ja widzę co wy piszecie to się płakać chce.

Zamykam, jak coś bd. wiadomo to otworzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...