Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini-multihack LoL

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie to jak się umie grać w lola to typek jadący na haxach (jeszcze tego typu) nic nam nie zrobi . Rozumiem jakby te haxy dawały 2x dmg ze skilla ale praktycznie to tylko zoomhack jest przydatny ;)

Pozdro.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to ma działać? Te czerwone kółko... wszystkich wrogów chyba nie pokaże? Jeśli to ma ułatwiać grę w takim stopniu że częściowo usuwa Fog of War to USUN TO!!!! TO JEDYNA GRA W KTÓRA MOŻNA POGRAĆ BEZ CHEATÓW A WY NA SIŁE MUSICIE ROBIC CHEATY BO DZIECIACZKI BEZ CHEATOW NIE POTRAFIA WBIC STATOW NAWET 4/0!!!!

MPC - Multiplayer Cheats. Brawo, znalazłeś się na stronie gdzie publikowane są hacki do gier, teraz możesz wyjść na inne forum( np. jakieś polskie o LoL'u) i wypłakać się tam do woli.

Co do samego hacka to nic ciekawego oprócz circle tips'a.

Btw. Co mają staty do samego skilla gracza?

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Według mnie to jak się umie grać w lola to typek jadący na haxach (jeszcze tego typu) nic nam nie zrobi . Rozumiem jakby te haxy dawały 2x dmg ze skilla ale praktycznie to tylko zoomhack jest przydatny ;)

Pozdro.

Na high elo awarness jest bardzo wazny, wiec hack jest przydatny.

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Nie takie głupie jak dla osób w HELL ELO, ale na high elo kompletnie nie przydatke, tylko zoomhack, który innym sposobem też działał.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Nie takie głupie jak dla osób w HELL ELO, ale na high elo kompletnie nie przydatke, tylko zoomhack, który innym sposobem też działał.

Czlowieku, nie wiesz co mowisz... To "

Revelator & movements prediction" jest nader przydatne... Widząc CAŁĄ jungle przeciwnika jestesmy w stanie przewidziec jego ruchy, skontrowac early invade/ganka, albo temu zupelnie zapobiec i isc w inne miejsce

:O

.

@Up

3/4 gier na high elo jest streamowatych.

btw. Hack jest aktualizowany więc...

Oczywiscie mialem na mysli elo w granicach ~1750. Takie właśnie posiadam i moge powiedziec, ze wardy wygrywają gre :P

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Nie rozumiem po co zrobili w ogóle hacki do tej gry , puki co gra mogła się chwalić tym że nikt nie "chejtował" aż tu nagle nie wyszło coś takiego ... i na dodatek zbudowane gówno

sygnatura1d.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Na high elo z tego nikt nie będzie korzystać więc spoko.

@edit tak wgl. ja z tego nie będę korzystał bo się boje bana ale na EUNE się pobawie

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Haha wkońcu moderatorzy będą mieć plusowe staty !

Blok 7D za całokształt 'pracy' na MPC.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Testowałem, Revelator & movements prediction Nie działa, dlaczego? Pokazuje ostatnią pozycje gracza,co jest kompletnie nie przydatne. Wygrałem teraz 2 rankedy, a dzieki czemu? staremu dobremu zoomhackowi, tylko i wyłacznie, Circle tips : odpalasz w opcjach żeby pokazywało zasięg, wyłączasz smart use i naciskajac skill cieszysz sie zasiegiem, co prawda tylko na czas co masz skill gotowy, ale raczej nie jest to potrzebne cały czas. ciesze się ogromnie z łatwego w użyciu zoomhacka(odpalany przez exe, szybko i prosto) przydał sie bo grałem rammusem i kog'mawem. Na pewno się przyda. nie wiem jak to jest z wardami? zaznacza je przez chile, czy na 150sec co one istnieją?

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Nikt nie zobaczy waszej jungli ponieważ serwer lola przestaje wysyłać pozycje przeciwników, to co cheat oferuje można dość w kilka godzin.

Cheat całkowicie bezużyteczny oprócz zoomhack'a.

Tej gry nie da się cheatować, jedyne co to można szukać luk serwerowych np tak jak to było z bugiem na CD 0 na wszystkie spelle.

Opublikowano

Kurde ludzie ogar. Forum o cheatach!! Nie toleruje takich osób. Dla tych wykurwiście pro kozaków którzy nigdy na cheatach nie grali to uświadamiam, że jest forum o LoL'u!! Tam się wypłakać.

Cheat hmm...tylko zoom cheat jest ok. Geo może dałoby radę jakoś od strony serwera pozycje przeciwników przechwycić, potem by je rysowało na mapie.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@Geo Od kiedy grasz w lola a nie siedzisz w mc?

Cheat spoko, nie jest bezużyteczny zoomhack jest bdb, a reszta opcji nie jest zła i myślę że geo nie ma racji tą gre da się cheatować, fakt szukanie bugów do tej gry jest powszechniejsze

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Kurde ludzie ogar. Forum o cheatach!! Nie toleruje takich osób. Dla tych wykurwiście pro kozaków którzy nigdy na cheatach nie grali to uświadamiam, że jest forum o LoL'u!! Tam się wypłakać.

Cheat hmm...tylko zoom cheat jest ok. Geo może dałoby radę jakoś od strony serwera pozycje przeciwników przechwycić, potem by je rysowało na mapie.

Dokladnie. To jest FORUM, gdzie kazdy moze powiedziec co o tym hacku mysli.

Dla tych wykurwiście pro kozaków którzy nigdy na cheatach nie grali

Nikt nie gral, bo nigdy cheatow nie bylo. Jesli komus sie cheat nie podoba, to nie znaczy ze mysli ze jest "pro"

Wiec spokojnie pls

;)

Opublikowano

Zycze wam wszystkim co uzywaja tego permbanow chociaz przedzej czy pozniej i tak je dostaniecie

Chyba zapominasz się na jakim forum jesteś...

Specjalista
Opublikowano

prędzej czy później to musiało się stać, a w tej grze poważniejszych hacków nie będzie, bo byłyby widoczne, fraps i bany by sie posypały

no riot będzie musiał zainwestoeać w hack shielda....

teraz tak często champy nie będą wychodzić

a hack jak dla mnie bezużyeczny, nie warto ryzykować

jedyne co mnie kusi to ward hack <3

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Osobiście nie będę go używał bo lol straci dla mnie wartość :) Ale daje ci Lubię to ponieważ znalazłeś ;d

eune

Opublikowano

Nie ma nad czym płakać, zoom hacki były już od dawna, te inne funkcje są useless, a jeszcze bardziej przeszkadzają.

Nie rozumiem was ludzie, z czym wy macie problem? Tylko zoomhack jest przydatny, a takie rzeczy już od dawna w lolu są.

Opublikowano

Ten cheat to jest jakieś gówno nie dość że mi laguje LoL'a to jeszcze nie do końca działa ta funkcja revelator bo pokazuje że dana postać jest w jakimś miejscu a tak naprawdę jest gdzieś zupełnie indziej

Opublikowano

so annoying ...

Ten hack jest bezużyteczny, jeszcze bardziej przeszkadza zwłaszcza z tym ward hackiem

ale dam ci like´a za znalezenie... W koncu to forum o cheatach

10daya8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...