Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini-multihack LoL

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zaprezentuję wam mini hacka do lola.

Funkcje:

-Zoomhack ( Increase max zoom )

-Revelator & movements prediction

-Circle tip

Ss:

UI.jpg

Video:

Download:

https://hotfile.com/dl/155101597/bf3e6ed/MHx32.exe.html

Skan:

https://www.virustotal.com/file/8c79efef02b399d8530a1888d9ca7acfc577494a5e15392a8832f03e4647d7bf/analysis/1336292208/

Jak zawsze niegroźne virusy (jak to w hacku).

Pamiętajcie, nie ponoszę odpowiedzialności za wszelkie szkody.

Wymaga Net Framework 4.0

@Hejterzy

Sam nie używam tego typu programów i nie jestem za tym.

W dziale nie ma żadnych cheatów itd, a to forum ma pewną tematykę.

Tyle w temacie.

Uwaga

Póki co wstrzymajcie się z downloadem.

Autor hacka napisał, że póki co nie ruszy.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co to publikowałeś? :< Teraz dzieciaczki będą udawać,że są pro i ściemniać,że nagle wardy kupują...

Opublikowano

Ciekawie, widzę zapowiada się drastyczny spadek ilości graczy w lola :)

a co do czita to nawet nawet.

Gold Member

nvm

Opublikowano

No to czekam do następnego patcha bo nie mam ochoty grać rankedów z trollami którzy widzą całą moją junglę i co robię

oo dzięki :)

Jeej troll wkońcu osiągnie coś w lolu ! Im lovin it

Teraz możecie mnie hejtować za to że zhejtowałem trolla :).

Opublikowano

o tak brawo psujcie jedyna porządną gre gdzie można było pograć bez czitków i rozpowszechniajcie to. mam nadzieje ze kazdy kto z tego korzysta dostanie perma ^^. ( o ile to działa )

Opublikowano

Zycze wam wszystkim co uzywaja tego permbanow chociaz przedzej czy pozniej i tak je dostaniecie

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Nie rozumiem tych co hejtują..

To jest forum właśnie o cheatach, więc ten temat jest jak najbardziej na miejscu..

@Edit rozumiem, że niektórym to się może nie podobać, sam jestem za tym żeby nie używać hacków, ale nie można zabronić publikowania ich na tym forum.

Opublikowano

mnie to obojetne ,czy publikują hacki ,nie lubię cheaterów ,ale fajnie będzie się pośmiać z tych,którzy nie umieją wycisnąć minimum 5/3 bez cheatów :) nie skorzystam ,ale like za publikację :P

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Fajny hack, ale nie skorzystam, wole grać uczciwie ;).

Wiem że to forum o hackach ale, tak szczerze tylko nooby, które nie umią mieć pozytywnych statów tego używać będą. ;)

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Niektórzy myślą, że nie rozdaję warnów i banów, otóż się mylą. Poleciały bloki i warny.

To forum o cheatach, więc umieszczanie ich jest jak najbardziej na miejscu.

Opublikowano

Ehh ten czi to 0 -,- próbowałem na noob koncie ten niby co zdejmuje Fofa, ale fail. Zapisuje tylko ostatnią pozycję oponenta i zostawia go w miejscu. Nie polecam tego czita, w niczym nam nie pomaga, może ranga skilli do Smart Cast'ów się przyda.

wobqx.jpg
Opublikowano

circle tips = dobre dla początkujących, kilka razy mi się tak zbugowało ze miałem to bez haxow

zoomhack = większa rozdzielczość i większy monitor

revelator = to jest chyba główna cześć tego haxa.. i jesli działa to tak jak napisał Kamko01 to tylko utrudni gre

Jak myślicie, jakie jest prawdopodobienstwo, że dostaniemy za to perma ?

:D

Łatwo wykrywalne są takie hacki ?

W regulaminie jest o tym wspomniane

Hejo

Opublikowano

Nie rozumiem tych co hejtują..

To jest forum właśnie o cheatach, więc ten temat jest jak najbardziej na miejscu..

@Edit rozumiem, że niektórym to się może nie podobać, sam jestem za tym żeby nie używać hacków, ale nie można zabronić publikowania ich na tym forum.

a ja nie rozumiem twojego posta :O, przecież nikt tu nie zabrania publikowania cheatów, poprostu wyrażamy swoją opinie.

lol jest chyba jedyną grą do której nie ma prawie żadnych cheatów i można tu sprawdzic swoje umiejetności, wiec nie dziw sie ze wszyscy podchodzą do tego w taki sposób...

Opublikowano

Jak działa ta 3 opcja? (oprócz pokazania zasięgu skilla i zoomhacka) Bo mi to ,,blokuje'' wroga i nie widze co robi, a po chwili jest juz na drugim koncu mapki. Co to ma byc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...