Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Spodoba ci się taki serwer ?

Craftingers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

No bo będzie, jakoś pod koniec maja, początek czerwca.

Proszę o komentarze na temat serwera, co dodać, co odjąć i czy się podoba. Lecą lajki !

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Ładne budynki, oryginalne ;)

Mi się podoba, takie skromne miasteczko. Możesz zrobić np. jakieś pole, jakiś wiatrak ( xD) czy coś. Ale ogólnie bardzo fajne :D

Ale niestety nie zagram, bo nie mam czasu :P

Widzę pole jest przy domkach :P. Jest to taka bardziej wieś jak widzę po ss'ach. Ten wiatrak by podkreślił klimat :P Sala tronowa moim zdaniem jest ok. Sam kiedyś budowałem całe miasto ( zamki, wieże, mury, domy, całe osiedle za, podziemne przejście ). W sali tronowej nie ma co dodać, bo sam próbowałem zrobić tron i wyszło ... jowo ;d Może jakieś rzeczki ? ;d albo oczko do łowienia ryb ;d

Opublikowano

Konkursy, ogarnięta administracja, brak lwc, brak iconomy, brak neosów na serwerze, factions, mcmmo, oryginalne pluginy, zakaz logania podczas walki - to mój wymarzony serwer

Opublikowano

@

Dziękuję za pochlebstwo :)

Skromne miasteczko, jak wychodzisz za mury wioski możesz budować, dostać małą działkę. Również jest tam spleef, ale bez pluginu :).

Wiatrak - już w budowie, dziękuję.

Moja lista wciąż się zapełnia (pomysłów) i są to już 2 strony. Dziękujemy wam za podsunięcie ciekawych pomysłów.

@

Konkursy - codziennie

Ogarnięta administracja - od czego ma się piątkowe zachowanie.

LWC - brak

iconomy - z tym nie mogę się zgodzić, czym będziesz handlował?

factions - za mały serwer na to, ale wciąż myślimy.

mcmmo - co to ?

oryginalne pluginy - są

zakaz logowania podczas walki - tak

brak neosów - będziecie banowani, strzeżcie się.

Aha, czy dodać tam komendę Worth (automatyczne sprzedawanie) czy dodać skup ?

Czekamy na więcej, zbieraj Like za darmo !

Czekam również na propozycje dodania pluginów. Dla najlepszych autorów pomysłów polecą dzienne limity Lajków.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Nie rób sklepów w mieście (tzn. skup) jak dasz iconomy to zrób tylko handel między graczami- Fail za co będą kupować xD chyba że dasz jobs no ale sam nie wiem. Survival powinien być okrojony z pluginów.

Jak dajesz już iconomy to zrób skup.

Factions - nie ma sensu. Na małym serwerze nie ma szans na przetrwanie :P

Opublikowano

Widzisz to 3 zdjęcie na dole?

Obok tego budynku z wełny jest skup :)

ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA i łapania Lajków

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Aha co do McMMO moim zdaniem jest to dobry pomysł. Ten plugin dodaję różne skille do gry np. jak spadasz to potem nie zabiera ci życia :P jest to dość fajne, bo gracz może trenować sobie umiejętności

Opublikowano

@Up

Ale no wiesz, to raczej nie będzie już survival, tylko rpg. Wybaczcie, ale mcMMo nie dodam.

Park jest już zrobiony

Port - w budowie

Młyn - trwa planowanie

Niepotrzebne pluginy usunięte.

ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA I ZBIERANIA DARMOWYCH LAJKÓW

sygnatura111.jpg
Opublikowano

@Up

Gdybyś tylko przypatrzyl się obrazkowi i mojemu opisowi. Są tam juz domki i działki do wynajęcia / kupienia.

Lajka nie ma.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

omg.. piszecie te posty żeby tylko lajki sobie nabić.. ja mam dość serwerów survival ile ich jest hmm ? sporo wymyślcie jakiś własny tryb rozgrywki

Opublikowano
ja bym dodal, rozne osiedla, ktore by zakladali u Ciebie gracze.

SURVIVAL, nie RPG...

No ładna praca graficzna zawsze przyciąga graczy. Fajnie, fajnie. Na 20 slotów + dobra reklamka i serwer fajny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...