Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Spodoba ci się taki serwer ?

Craftingers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy spodobał by ci się taki serwer Survival ?

reklamacopy.jpg

Jest tam spawn, pvp, surowcowa (Brak warpów), spleef, loteria.

Powiedz co mogę dodać, a co odjąć.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Pomysł fajny, tylko po co robić mapę surowcową na trybie survival. Według mnie sur to brak lwc, iconomy , jobs i innych pierdół.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Super! Bardzo ciekawy pomysł ;) Mógłbyś dodać latarnię, kościół itd. :)

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

Wykopowa będzie tzn. wychodzisz za mury miasta, idziesz kawałek i możesz kopać.

Latarnie będą są w planach.

LWC, hmm no nie wiem, pomyślę nad tym. mpm112 mógłbyś dodać przykład czemu usunąć LWC, będę wdzięczny + like :D

Wszystkim lecą lajki, więc to dobry sposób na nabicie ich :)

ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA

sygnatura111.jpg
Opublikowano

wiesz to jest survival i według mnie powinna być doza nie pewności i zagrożenia tak jak w skkf'a <3 Ewentualnie ogranicz możliwości zakładania lwc np:. do jednej skrzyni i po problemie.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

@Up

Nie, dzięki mam 3 budowniczych i sobie dobrze radzimy. Lajka nie będzie, wysil się :P

mpm112 Ale jak niby ograniczyć możliwość zakładania lwc tylko na 1 skrzynke. Hmmm, jednak usunę LWC, może tak 2 Lajk ^^

Proszę o więcej komentarzy odnośnie serwera, a nie propozycji pomocy :angry:

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Fajnie, mógłbyś dodać gildie. Heh tylko tyle na pewno zagram.

Powodzenia w rozwoju.

Opublikowano

@Up

Co do gildii zastanawiałem się, ale postanowiliśmy iż serwer na razie będzie 20 osobowy, więc o gildiach nie ma mowy :)

Leci Lajk, zapraszam do komentowania.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

nie, stary i oklepany serwer. Ja bym szukał czegoś nowego, co mnie na prawdę zainteresuje, a nie zwykły serwer ze spleefem i pvp.

@down

reszta ludzi pisze TAK PODOBA MI SIĘ bo chcą nabić posta, a nie chce im się tego wytłumaczyć dlaczego nie :s

Opublikowano

@Up

Taki mądry, to podaj przykład, co mogę dodać. To ma być serwer survival, a nie freebuild. Zauważ również, iż reszcie ludzi się podoba więc jest

10 do 1 :3

@Edit

zapomniałem o wcześniejszych postach.

Już odpowiadam.

@

Park jest już w planach, więc Like, a co do pałacu to chyba no nie wiem, podaj przykłady czemu mamy go zbudować i będzie kolejny Like

^^

@ mitroh

Dzięki, nie poleci Like, bo nie chodzi o ocenę zdjęcia, tylko co dodać do serwera

:)

Zapraszam wszystkich do komentowania i zbierania Like'ów.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Polecam dodać jakiś tor przeszkód(parkur escape) gdzie na końcu za przejście będzie jakaś nagroda :) (tylko żeby było dość trudne,niech się wysilą)

Inne rzeczy które mógłbyś dodać/zmienić:

-Plugin na mob arenę.

-Mapa surowcowa? na survival?.....nie....

-Usunąc niepotrzebne na survival pluginy.

Na razie tyle przychodzi mi do głowy,ogólnie mi się podoba nie jest źle,ale zawsze mogłoby być lepiej :)

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

@rybeusz

To nie logo, tylko na szybko robiony obrazek. W końcu coś wam chciałem zaprezentować :)

@Up

Parkour - hmmm ciekawe zastanowimy się.

Mapa surowcowa - już jej nie ma, wystarczy poczytać posty moje. Wychodzisz po za mury wioski i możesz kopać.

Mob arena - po co mi to...

Co do 3 rzeczy, to jakie pluginy usunąć / dodać?

I będzie lepiej :D

Leci lajk.

ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA I ZBIERANIA LAJKÓW ORAZ POSTÓW :)

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Pałac nie taki zbyt duży:D mógłbyś dać tam sale tronową i na każdym tronie byłby nick i ranga (admin headadmin mod itp.)

prócz tego można byłoby tam zrobić jakieś informacje regulamin i pomieszczenie dla adminów i modów.

Opublikowano

Leci lajczek, ale co do tego pałacu wciąż nie jestem zbytnio przekonany, tak pół na pół. Regulamin jest na spawnie. Podaj więcej przykładów i jakiś wzór pałacu :)

sygnatura111.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...