Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doofmt

Sobiech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy wy nie rozumiecie że 99% tych serwerów nie pociągnie za długo, takie jest założenie, szybki exp szybki drop w parę dni 5 skili na P i bawimy się na następnym serwie. Przecież 99% tego forum to neokidy łącznie z tobą ze mną i resztą tych guru forumowych. Zachowujecie się co poniektórzy jak psy ogrodnika, sami nie zjecie a innym tez nie dacie. To forum jest przecież o bugach czitach i o wszystkim co oficjalnie zbronione, więc widząc polaka który jedzie na sh na privie też go wyzywasz od neokida?

No to ja jestem jakiś inny bo mam 2 serverery na których nie grają neokidy i ciągną już 3 miesiące. ^^ A o zuipaku nie wspomneę, bo blokuję używanie cheatów, aktualnie jest to najlepiej działający server... i żyje już grubo ponad 2 miesiące.

Servery padają bo dzieci na sh grają i nie mówię tu tylko o polakach, bo niemcy z swoimi bugami też są bezmyślni. Server po serverze pada właśnie przez nich!

Umiesz liczyć? To licz na siebie (czyt. szperaj po elitepvpersach)! Stop podawania stron bezmózgom!

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest już Off, Downi zrobił odliczanie, a ja nawet się nie mogłem zalogować, następny serwer z komendami przegapiony -,-"

Modna sygnatura.

Opublikowano

Serv nie działa bo jak zwykle nasz rodak musiał pobawić się pogodą .....

Downi się wkurzył i wyłączył server i już prawdopodobnie (choć nie jestem pewien) nie będzie Beta ...

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...