Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doofmt

Sobiech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam do was WSZYSTKICH prozibę nie podawajcie linków do spolszczenia do doofmt zachowajcie je dla siebie bo kolejny server padnie przez te jeb NEO KIDY

dlasobiecha.png

Jebana policja tylko przemoc i złość ziomków mnóstwo za więzienną krata grube wyroki chuj nie wiadomo za co pogrążyć sie

jest łatwo trudniej wydostać NIENAWIŚĆ BYŁA JEST I MUSI ZOSTAĆ !

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

taki temat zakladam bo niechce mi sie robic nowych kat bo cochwila bany lecą itp jak som komędy to dzieci cycucha się zaltujom i po servie wiec niepodawac spolszczenia i linkow do rejestracji

dlasobiecha.png

Jebana policja tylko przemoc i złość ziomków mnóstwo za więzienną krata grube wyroki chuj nie wiadomo za co pogrążyć sie

jest łatwo trudniej wydostać NIENAWIŚĆ BYŁA JEST I MUSI ZOSTAĆ !

Opublikowano
Berlin

Doofmt2

Walkman

16

Englisch

prosze o 5* ;p

mi za każdym razem jak robię konto to pisze że zły geheim code czyli to ta 16 którą podałeś ... ;/

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Ja mogę zrobić konto za spolszczenie. Ale tak na serio mogę za free zrobić. Sebasebase napisz mi na pw to ci zrobię konto. Ja robiłem na tych odpowiedziach i mi działa konto w isie.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Hauptstadt von Deutschland? (stolica niemiec) Berlin

Wie heißt dieser Server? (jak nazywa sie ten serwer?) Doofmt2

Geheim code? (tajny kod) czyli niejaki walkman

Wie viele Bundesländer hat Deutschland? (Ile landow maja niemcy?) 16

Welche ist die Internationale SPRACHE! (Ktory jezyk jest uznany jako miedzynarodowy?) Englisch

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

A ja wam dam spolszczenie ;]

http://www.sendspace.pl/file/382c96b52e71c8f03120b0c

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

a o co teraz znowu chodzi?! niedawno 3 osoby linki wiedziały a teraz chyba się zmieniły bo mi stare nie działają wft?

jak coś pw

edit: a jednak działa stara stronka

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Up chciales linka to ci podalem -,-

h7rx48833k7zxexxe3k.png

Zapraszam na serwer SA:MP

HostName: ! Polski Server 24/7™ [PS24]

Address: 91.204.163.125:7973

Players: 86 / 125

Ping: 28

Mode: ™Stunt/DM~PL™

Map: San Andreas

ak47.png

Opublikowano

no to moze pomylilem xD niechcacy xD

h7rx48833k7zxexxe3k.png

ak47.png

Opublikowano

Przeciez chyba punkt 10 nie zacznie dzialac. Ta max godzine mozna poczekac. Zreszta, wszystko sie okaze czy bedzie on, czy tez nadal off ;]

Opublikowano
taki temat zakladam bo niechce mi sie robic nowych kat bo cochwila bany lecą itp jak som komędy to dzieci cycucha się zlatują i po servie wiec niepodawac spolszczenia i linkow do rejestracji

Nie rozumiem tego głupiego gadania. Wiecznie to samo o neokidach. Mam konta na większości serwerów jakoś nie dostałem nigdzie bana z powodu neokidów.

Czy wy nie rozumiecie że 99% tych serwerów nie pociągnie za długo, takie jest założenie, szybki exp szybki drop w parę dni 5 skili na P i bawimy się na następnym serwie. Przecież 99% tego forum to neokidy łącznie z tobą ze mną i resztą tych guru forumowych. Zachowujecie się co poniektórzy jak psy ogrodnika, sami nie zjecie a innym tez nie dacie. To forum jest przecież o bugach czitach i o wszystkim co oficjalnie zbronione, więc widząc polaka który jedzie na sh na privie też go wyzywasz od neokida?

imetin_logo.png

Opublikowano
Do autora jednym z największych neo kidów jesteś ty i idź sobie na stronę swego brata cebuli!

to jego tata xD

h7rx48833k7zxexxe3k.png

ak47.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...