Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Udobot, Kbot

pivqo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnośnie udobota:

-czy on w ogóle jeszcze istnieje i działa? bo w tamtym roku go używałem, a teraz strona udobot.com nawet nie chce wejść...

-jeśli tak, to czy ktoś może mi podać link do downloadu i od razu invisible bonus boxes i md5

Kbot:

Czy jest możliwość(przy zmiennym IP) żeby mieć darmowego bota? na razie mam tego na 24h pierwszego a później mogę zrobić nowe konto na jabberze(z innego IP) i od nowa będę miał free??

Z góry thx za odpowiedzi

Pozdro

Opublikowano

Może ja odpowiem przyjemniej.

Do udobota jest surowy kod, który można pobrać, ale nie zadziała(Chyba, że umiesz pisać boty), jeżeli chodzi o Kbot'a to licencja nie jest przypisywana na IP lecz na ID twojego konta w DarkOrbit, oni to nie BP, nie są idiotami...

Opublikowano

a jest jakiś bot bijący alieny+zbierający boxy za 20zł PSC? zależy mi trochę na tym :/ żeby był podobny w działaniu do KBota

Opublikowano

Zulek jakie 60zł? Chyba że chcesz dać temu zachłannemu "dealerowi" 60zł za lickę noGG...

6.66 euro = 27.9337419 złotego polskiego

Czyli musisz mieć około 30zł PSC i kupujesz u Ivana.

________________________________________________________________________________

Sekhmet

________________________________________________________________________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...