Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zakup Licencji do Kbot-a i Aktywacja

Włochu13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym Tut-ku objaśnię wam:

- Jak zakupić licencję w KBot

-Oraz jak obsługiwać się Kbot-em

1.Na początku musimy zdobyć kartę PSC. Gdzie ją mogę zdobyć?

2. Wchodzimy na stronę

http://www.paysafeca...pl-paysafecard/

3.W zaznaczonym oknie:

-wpisujemy dane naszego zamieszkania, po czym wyskoczy nam lista sklepów w których możemy zakupić PSC

4.Kupujemy PSC za kwotę minimalną 20 zł(5 Euro). Dostępne są kwoty : 20 PLN, 50 PLN, 100 PLN i 300 PLN

5. Po kolei:

Logujemy się na Skype , jeśli nie mamy konto to rejestrujemy się (nie będę tego opisywał

^^)

Poniżej obrazka widnieją Imiona Dilerów. Jeżeli któryś z nich jest zalogowany ( Pasek pod nimi jest zielony

dry.gif) , dodajemy go do znajomych na skype . Po czym piszemy coś w tym stylu.

-Hi i want buy a licence for Kbot.

Po czym rusek poprosi nas o podanie Kodu PSC i Customer-a.

Skąd wziąść Customer ID?

6.Otóż odpalamy Kbot Control Center ( po odpaleniu Kbot-a znajduje się on na dolnym pasku Startu po prawej Stronie[Zielona szczałka w Prawo])

Znajduje się on tutaj. Nie , nie nazywa się on Offline

biggrin.gif Aby go zdobyć musimy się zarejestrować.

7.Klikamy:

8.Otwiera na się strona jabber.org

Postępujemy zgodnie z Tut-em

1.Wpisujemy naszą nazwe użytkownika

2.Wpisujemy Hasło

3.Powtarzamy Hasło

4.Przepisujemy Kod Captcha

5.Klikamy Register

Musimy zapamiętać nasze Passy.

rolleyes.gif

9.Po kliknięciu Register otwiera nam się taka strona.

1.Zaznaczamy całość (nasznick)@jabber.org i klikamy kopiuj ,

smile.gif

10.Wchodzimy w Kbot CC

Po kolei:

1.Naciskamy User/PIN

2. W ID wpisujemy (nasznick)@jabber.org

3.PIN. Wpisujemy nasze hasło które ustanowiliśmy w punkcie 8.

4. Naciskamy OK

11.W oknie Customer pojawiły nam się Cyfry to jest nasze Customer ID wysyłamy je do ruska i czekam , aż napisze nam wiadomość , że skończył. (Z reguły piszą +5 ) Customer ID pojawiło się zaraz po tym jak wprowadziliśmy nasze dane do User/PIN i daliśmy Refresh.

12.Wchodzi do Kbot-a Logujemy się. Po czym wchodzimy do Kbot CC naciskamy refresh.

13.Postępujemy z kolejnością:

1:Jeśli rusek już wpłacił na nasze konto odpowiednią ilość Euro pojawi nam się tam 5 Euro.

2. Klikamy nasz numer ID konta w DarkOrbit

3.Jeśli klikneliśmy na nasze ID konta w DarkOrbit pojawi się ono tam.

4.Wybieramy jeśli mamy tylko 5 Euro wybieramy Kbot no GG jeśli 20 Kbot GG

5. Naciskamy pasek GO.

14. Cieszymy się z Bota

biggrin.gifbiggrin.gif

Mam nadzieję , że mój TuTek pomoże wam w zakupie Kbot-a. Zbieram + liczę ,że jeżeli pomogłem dasz +

laugh.gif Ema

Poprawki Screen-ów

tongue.gif

post-308848-0-13590900-1309914420_thumb.jpg

post-308848-0-32422300-1309914456_thumb.jpg

post-308848-0-33013100-1309914847_thumb.jpg

Opublikowano

Ok wszystko dobrze tylko niewiem skąd się wzięło nasze id konta w kbot cc mozesz wytłumaczyć ?? a tak poza tym to +

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Może używałeś wersji demo na tym koncie, na które teraz kupiłeś kbota?

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Ok wszystko dobrze tylko niewiem skąd się wzięło nasze id konta w kbot cc mozesz wytłumaczyć ?? a tak poza tym to +

Customer ID pojawiło się zaraz po tym jak wprowadziliśmy nasze dane do User/PIN i daliśmy Refresh. . Dodanelaugh.gif

Opublikowano

UP: Chodzi Ci o to, że nie masz ID konta w tej tabelce ? Ja pobrałem darmową próbkę na 24h i potem już mialem ID konta tylko obok było, że licencja nieważna. Więc gdy będziesz kupował i masz już te 5 E to klikasz na ID konta i dalej wszystko już jest opisane :)

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

siemka mam pytanie jak kumpel dał mi swoja licencje na kbota tzn zmieni id użytkownika na mój i nie moge sie zalogowac na kbocie co jest nie tak

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Włochu13 a może wiesz jak inaczej da się skontaktować z ruskimi bo ja mam skype'a zwalonego i mi się nie włącza ;/

Opublikowano

Możesz zakupić kbota na allegro, ale to się nie opłaca. Ewentualnie możesz skorzystać z komputera jakiegoś znajomego, który ma Skype, lub pozwoli Ci go ściągnąć :)

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

dobra mam prośbe kto mi kupi licencje kbota bez gg ja w zamian za to posle 4 sms w do 2 w to mhh a 2 pod koniec miesiąca i prosze nie pisac że wystarczy kupic psc jeśli ktoś by się podioł będę wdzieczny

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Włochu13 a może wiesz jak inaczej da się skontaktować z ruskimi bo ja mam skype'a zwalonego i mi się nie włącza ;/

Allegro.. Ale tam jest zbyt duże zdzierstwo na tym. Poproś kumpla lub zaufaną osobę , że dała ci skorzystać z skype:P

Opublikowano

Dzięki za poradnik, bez ciebie nie poradziłbym sobie. :)

Dostajesz limit plusów.

Danke ... :D

mam KBOTA JEA JEA JEA :*:*:*:*

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Mam pytanie czy jeśli mam licencje na 1 ID to mogę bocić tylko na 1 serwerze czy na wielu serwerach na tym samym koncie??

Chyba was poyebało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...