Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klonowanie itemów 1.2.5 multiplayer

Yomate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde popieram tych którzy mówią że autor jest ZŁY!!! Ponieważ na jednym moim serwie polowa ludzi jechala na tym i all musiałem zbanowac za co? za używanie błędów gry, niezgłoszenie wczesniej adminowi etc.. Do autora: Człowieku co ci to dało ze napisałeś ten tutorial przez cb upadają serwery... ty niemyślisz ? A może masz trudną sytuacje w rodzinie ? Kur** człowieku wez zamknij lepiej temat...

Pozdrawiam Tych Których zbanowałem :) i tych którzy tego używają :* A w szczególności autora.

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde popieram tych którzy mówią że autor jest ZŁY!!! Ponieważ na jednym moim serwie polowa ludzi jechala na tym i all musiałem zbanowac za co? za używanie błędów gry, niezgłoszenie wczesniej adminowi etc.. Do autora: Człowieku co ci to dało ze napisałeś ten tutorial przez cb upadają serwery... ty niemyślisz ? A może masz trudną sytuacje w rodzinie ? Kur** człowieku wez zamknij lepiej temat...

Pozdrawiam Tych Których zbanowałem :) i tych którzy tego używają :* A w szczególności autora.

To trzeba umieć zabezpieczyć odpowiednio serwer a nie płakać do autora buga że coś takiego odkrył ... Bug jest po to aby go wykorzystywać i aby go naprawiać :D
Opublikowano

Popieram tych którzy piszą że do takich rzeczy jest mpcforum ale ludzie... zobaczcie. Ile serwerów przez te bugi ma co chwilę przerwy, resety, albo i nawet totalny crash. Jeżeli tak dalej będą rozpowrzechniane bugi to serwerów prawie wgl nie będzie! Każdy ma swoje zdanie, rozumiem, ale to jest przesada...

PS.: Pragnę jeszcze wspomnieć że ludzie w większości myśla o sobie co będą robić na serwerze, a nie o jego dobro co bardzo smuci :(

Opublikowano

@ref

Dlatego nie podaje reszty bugów podałem 1 czy tam 2 i all się sypie xD

Opublikowano

Hmmmm..... Tak naprawde bug już nie działa prawdziwe serwery się zabezpieczyły ludzie ogar tylko wasze lipne serwery hamachi popadały a nie wielkie serwery typu hmmm <tu miejsce na jakiś serw> :)

Opublikowano

Siema widzę ze na mpc pojawił się wideo tutek o 2 bugu z 3 które znałem zrobię wam tuta pisemnego bo tamten video ładnie opisze all xD

A teraz to juz nam 5 różnych sposobów na klonowanie 2 są na mpc xD

Opublikowano

Bug działa tylko z Rekomendowanym AuthMe, i tylko z nim. W wersji DEV jest już dawno naprawiony i nie działa.

hn5r.png

“Let's face it: the world is twisted. And rotten.” ― Natsuo Kirino

Opublikowano

teraz na większości serwerów /unregister jest zablokowane ale jest jeszcze trochę serwerów na którym to działa.

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa mi :P Chyba coś źle robię, albo bug na tym serwerze jest usunięty w jakiś inny sposób niż usunięcie komendy /unregister :/

Kocham mame

Opublikowano

;p Wiem i dzięki ^^

Bd się tym chwalił że go znalazłem i połowa serverów z teamem co nie zna się na niczym padła wyeliminowałem słabszych :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

działą jeszcze?

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...