Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klonowanie itemów 1.2.5 multiplayer

Yomate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież jest to forum Cheaty,Boty i Bugi, czytać ze zrozumieniem.Tut jest dobry wręczy KOKS. Nic się nie stanie jak ktoś zbuguje sobie kilka itemków. Powtarzam nic.

Nie wcale a później jako admin patrzysz gościowi w eq a tu kilkanaście stacków diaxowych bloków, i tak sobie robi każdy, i co nic się nie stanie?

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

żeby pozbyć się tego błędu na swoim serverze, wystarczy zmienić plugin xAthume na np. xAuth, lecz nie radze tego robić bo po zmianie plugina, każdy gracz będzie musiał się na nowo rejestrować a inni gracze będe mogli wbić na kogoś nick rejestrując się na nim prostrzym sposobem jest zablokowanie komendy /changepassword tak aby zwykli gracze nie mieli do niej uprwanień i po sprawie!

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

Mi nie działa, ale te itemy co chcemy sklonować to zostawiamy w skrzyni czy trzymamy w ręce ?

2004f8x.png

Opublikowano

Item który chcesz skopiować robisz tak all wkładamy do skrzyni w łapię weź to co chcesz skopiować potem /unregister hasło , relog , /register hasło hasło po zarejestrowaniu wywalasz item z łapy i robisz reloga .

Teraz masz item w łapie jak i na ziemi :)

żeby pozbyć się tego błędu na swoim serverze, wystarczy zmienić plugin xAthume na np. xAuth, lecz nie radze tego robić bo po zmianie plugina, każdy gracz będzie musiał się na nowo rejestrować a inni gracze będe mogli wbić na kogoś nick rejestrując się na nim prostrzym sposobem jest zablokowanie komendy /changepassword tak aby zwykli gracze nie mieli do niej uprwanień i po sprawie!

No ładnie ale to nic nie da jak ogarniecie jak to skasować to podam jeszcze 2 sposoby może bo za szybko ogarniacie :)

PS. Nie te komendę blokuj xD

A i czekam na LiKe

Opublikowano

Omg i tak 50% teamów servera nawet tego nie umie !

Posypało się już przez to 10 % serverow a 40 % zrobiło reset :)

A jak coś mam jeszcze 2 bugi na klonowanie :)

Opublikowano

Omg , Wy przeżywacie to , że Yomate udostępnił buga , przecież to forum o bugach więc na co Wy liczycie ? Na tuty o zabezpieczeniach ? ...

Opublikowano

Żeby temu zapobiec należy używać pluginu rejestrującego xAuth, podobno nie działa tam ten Bug ;]

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Nie polecam tego, ponieważ zrobiłem tak i teraz mi pisze ze już mam konto i sie Zarejstrować od nowa nie moge !

Opublikowano

Nie podaje bo połowa serverów już ma problem ko nie umieją zablokować 1 komendy xD

A muszę mieć gdzie grać xD

Opublikowano

Zakaz spamowanie pw podziel się 2 bugiem ten 2 mam na wyłączność nie dam bo jak już pisałem nie bd gdzie grać bo ten 2 to już poważna wada !!!

Opublikowano

Wiocha!!! To jest beznadzieja!!! za takie cos powinno się karać

WebRep

Ogólna ocena reputacji

Strona nie ma oceny reputacji

(za mało głosów)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ludzie zrozumie to wkoncu.. serwery utrzymuja sie z tego ze ludzie kupuja vipy aby dawac sobie itemki a teraz co.. kazdy ma co chce bo sobie skopiuje.. no i co w zwiazku z tym ? ludzie nie beda kupowac vipow a co za tym idzie ? nie bedziecie mieli gdzie grac !!! zastanówcie sięzanim tego uzyjecie

no i do tego.. ci ktorzy macie serwery.. moze nie kasujcie buga a banujcie tych co kopiuja... ale jak ich wylapac ? bardzo prosto.. po prostu czytajcie logi tam macie wszystko co kto pisal .. nawet PW :] komendy takze sa wiec jesli ktos tego uzywal na bank to znajdziecie

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

Cieszy mnie ta Popularność Wbijam Na Server i łapie bana ^^

No nic zmieniam nick xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...