Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Xbox 360 Edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się gdzieś kupić wersję z pudełkiem albo punkty? Na allegro widziałem konta z punktami ;/ , Lub obsługujące angielskiego xboxa czy jakoś tak. A ja chciałbym kupić na swoje konto 1600pkt. lub grę z pudełkiem.

GhostusPL_eune_60_1_nozg.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z punktami xboxowymi z allegro jest różnie. Jak ktoś wyżej napisał 2100 msp od Microsoftu kosztuje około 80 zł, ale na allegro są oferty o wiele mniejszych cenach (teraz już jest malutko takich ofert). Autorzy aukcji sprzedają KONTO (passy) na których jest dana ilość msp, a nie doładowanie punktów, najprawdopodobniej dlatego że pochodzą one od kradzionych kart kredytowych itp. Sprzedawcy dają nam np. 24h godziny na wykorzystanie punktów z konta gdyż pochodzą one z nielegalnego źródła i mogą zostać banowane. Czyli nie jest tak że dokładnie po dobie punkty znikają tylko po prostu sprzedawca daje nam gwarancję - jak stracimy punkty przed określonym czasem to da nam nowe konto. I "myk" jest taki że po zalogowaniu się na kupione konto ("odzyskaj tag gracza") migrujemy konto do polski (nie trzeba), wchodzimy do marketu i ściągamy gry za punkciki. Potem możemy skasować to konto, a gry będziemy mieć na dysku. Kolega jak kupował punkty to chyba 6000 kosztowało go jakieś 100 zł, a za taką ilość pkt pokupował sobie gry o wartości +400 zł. Jeśli w minecrafta można grać wszystkimi kontami na konsoli (że gra nie jest przypisana do konta jak w przypadku np. BF3) to można sobie tą metodą kupić, nie przepłacając ośmiu dych :)

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Do tych twoich 'najważniejszych' nie dopisałeś że: Świay jest ograniczony do 1024 kratki na 1024, oraz tego że twój split-screen działa tylko na Full-Hd i HD-Ready (z tymi 8 konsolami i że może być 32 graczy to wymyslileś sobie gdyż można grać w max. 2 konsole po 4 graczy na TV czyli 8 graczy max).

Opublikowano

Do tych twoich 'najważniejszych' nie dopisałeś że: Świay jest ograniczony do 1024 kratki na 1024, oraz tego że twój split-screen działa tylko na Full-Hd i HD-Ready (z tymi 8 konsolami i że może być 32 graczy to wymyslileś sobie gdyż można grać w max. 2 konsole po 4 graczy na TV czyli 8 graczy max).

Mylisz się.

Gra posiada tryb wieloosobowy: lokalny - podzielony ekran i sieciowy- 8 konsol, 4 graczy na każdej. Maksymalnie może grać 32 graczy.

A coś słyszałem, że 2 h po kupieniu pkt. wygasną, prawda?

To zwykła bzdura. Ja na swoim koncie mam już 3 miesiące ok 15k MS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra na kinectcie jest juz mozliwa?

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie czy jak postawie serwer na x to osoby z pc mogą sie połączyć ? :D 2.Czy musze posiadać xbox live gold aby muc założyć serwer ?? :D

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Mam pytanie czy jak postawie serwer na x to osoby z pc mogą sie połączyć ? :D 2.Czy musze posiadać xbox live gold aby muc założyć serwer ?? :D

1. Niestety , ale nie jest to możliwe.

2. Jeśli grasz sam , nie potrzebujesz konta gold. Jeśli chcesz grać z kolegą to konto gold jest wymagane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Idiotyzm.

Kupiłem konto MC Alpha, które miało mi zapewnić darmowe wszystkie kolejne wersje Minecrafta, a tu dupa. Nie mam zamiaru kupować 2 raz tej samej gry :s

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Idiotyzm.

Kupiłem konto MC Alpha, które miało mi zapewnić darmowe wszystkie kolejne wersje Minecrafta, a tu dupa. Nie mam zamiaru kupować 2 raz tej samej gry :s

Wersja Alpha załatwia Ci darmowy dostęp do dodatków , które raczej nie wyjdą ;x.

Refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...