Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][HOT]JAK ZOSTAĆ SSH MASTER

Mondes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, jak dziś mamy taki dzień dzielenia się pro rzeczami, to wycisne z siebie wszystkie poty.

Jak zalogować się do ssh, i tu pojawia się magiczne słowo: "JAK ZALOGOWAĆ SIĘ DO SSH!?".

Jako, że widze wiele tematów z tym pytaniem dam wam tuta, mam nadzieję, że zrozumiecie.

hqqq.jpg

Musicie przeczytać to co jest na obrazku + to ogarnąć, nic więcej.

CHANGELOG:

2012-05-04

Obrazek został odbugowany

Opublikowano

ej a mi się nie pokazuje hasło jak wpisuję - co zrobić ? muszę kupić nowy komputer ?

umarł

Opublikowano

Aha... wiesz niewiedziałem. Jeśli do dla żartu to troche suchar ci wyszedł.

Ej ty juz sie nie chwal, ze taki ssh master z ciebie jest, ( nie zrobiles takiego tuta, wiec nie wiesz jak sie zalogowac).

Opublikowano

Ej, a skąd mam wiedzieć jakie mam hasło ?

Wpisuje to co dałeś na obrazku:

-TU WPISUJCIE SWOJE HASŁO

I coś nie chcę działać, jakiś błąd.

Proszę o pomoc!

Z moich wieloletnich doświadczeń, stwierdzam, że jak się wpisuje hasło - to go nie widać, czyli po prostu nie jest widoczny -- UWAGA !!!!!!

ej a mi się nie pokazuje hasło jak wpisuję - co zrobić ? muszę kupić nowy komputer ?

Nie nowy komputer to nie trzebam jeśli nie zadziała to co pisałem wyżej, to tylko będziesz musiał wymienić kartę graficzną (najprawdopodobniej bateria się wyczerpała).

Opublikowano

btw widzieliście że ten typ od zabezpieczenia przed bs zmieniajac id i ten od kradzionych skryptow is dostal kida. żenada nie sądzicie?

Pierdolisz? :D

@Top A co to jeżt ssh?! Zrup totarial co to jest i jak to zaninstalwowac, okej?

Opublikowano

Kurczem a ja mam hyba jakiesi problemko... zaszt aprilmt2.pl mam wyszwietlone kokokokokeurospoko.net czy to powaszny problem? i czy moge wpiszac to co tam wyszej wyklikolesz?

Opublikowano

ale se beke robia z Ciebie ziom ;D

szczerze? głupszego tematu nie widziałem

ale pozdrawiam..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

ale se beke robia z Ciebie ziom ;D

szczerze? głupszego tematu nie widziałem

ale pozdrawiam..

Ktoś nie wyczuł sarkazmu panującego w tym temacie . ;D

@topic , nie no tut pierwsza klasa . :P Przyda się Sensei . Pozdrawiam go . ^^ Oczywiście Like leci . :P

Opublikowano

@z4z0l ja jebie niedobijaj mnie dziecino. Czegoś nie wiesz to wpisujesz jak to zrobić na yt i już wiesz. Nie musisz nic kupywać tylko wpisać poprawne hasło, ale jeżeli nie znasz gasła na pliki na, których masz serwer...

Ale mi poradnik. To jest tak oczywiste co zrobic jak logowanie sie na komputer.Opisałeś tylko logowanie a inne komendy, jak napisał byś komendy na rozpakowywanie plików w ftp przez ssh, jak nadać chmod itp. To ok ale tut jak się zalogować.

Nie wchodzę na to konto, jak coś chcesz pisz do ~Bardas~

Opublikowano

Nie umiecie sie zachować + kiepski tut.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...