Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[Pl][Dedyk]

~ Arcros

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to chyba nie fer- inni na yang bugu zbili penie w h.. kasy a my teraz mamy sie meczyc ? moze odbierzecie im ta kase?

Zostało to im usunięte.

Reload, otrzymacie 100% drop yang.

Serwer zostanie doprowadzony do porządku !

Opublikowano

to chyba nie fer- inni na yang bugu zbili penie w h.. kasy a my teraz mamy sie meczyc ? moze odbierzecie im ta kase?

reset yang byl to nikt nie jest do przodu

Opublikowano

Serdecznie zapraszam, nie pozwolimy aby cokolwiek wam zniszczyło rozrywkę, co chwilę wprowadzamy zmiany i aktualizacje.

Zaraz zostanie zwiększony drop yang.

Opublikowano

Arcros, szczerze:

Nie uwierze Ci, że to nie są Pliki Serwerowe Tiliana2!

Wszedłem na 2 minut, zauważyłem tylko jedną różnicę.... Wygląd broni nie był zmieniony.

Reszta to samo:

-quest identyczne

-reszta na pewno też

Nie zagram, wystarczy przeczytać wypowiedzi innych ( bugi, opinie... )

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

@UPx3

Kilka godzin dodatkowego yangu ?!?!?!? Chyba coś ci strzeliło, tym postem straciłeś ok. 3/4 graczy, czy ty wiesz jak się zarządza serwerem? Wydaje mi się że nie skoro chcesz dać kilka godzin yang a nie stało. Najlepiej będzie jak usuniesz ten serwer bo to jedno wielkie gów**...

Opublikowano

Serdecznie zapraszam, nie pozwolimy aby cokolwiek wam zniszczyło rozrywkę, co chwilę wprowadzamy zmiany i aktualizacje.

Zaraz zostanie dodany na kilka h % yang.

Zajmie Ci 2 minuty zrobienie lauchera a mi oszczędzi 5 godzin czekania, ale nie, musisz być mądrzejszy nie?

Opublikowano

Zgadzam sie z DzemooR klient sie sciaga jak krew z nosa... Jakis launcher by sie przydal.

4.jpg

Opublikowano

DO SZANOWNEGO TEAMU CO ZAMIERZACIE ZROBIC Z OSOBAMI KTORE MIALY POWYZEJ 10KK I PPOROBILY SOBIE SKILLE I ITEMKI NAKUPOWALI. I NIE PISZ MI ZE DOSTALI BANA BO JA MAM POSTAC NA KTOREJ MIALEM OK 30KK I BANA NIE MAM

Opublikowano

kurwa mać, mieliście czas od rana.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

ja mam pytanie z czego dropia bronie 75 i czy z nich robimy cos dalej?

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Tak się zapowiadał a wyszła standardowa kaszanka ...

Nie polecam drop yang nie ma odzwierciedlenia w cenach sklepowych , no chyba że yang bug ;***

Opublikowano

Kto tu gra to powodzenia każdy kto pomyślał kupil sobie 5 bon a teraz tylko z bosow i najebal w ciul kasy z bugu i niby pobanowal acc a chu... pewnie zrobil poprostu fajnie sie zapowiadało i nic z tego nie wyszło

Opublikowano

DO SZANOWNEGO TEAMU CO ZAMIERZACIE ZROBIC Z OSOBAMI KTORE MIALY POWYZEJ 10KK I PPOROBILY SOBIE SKILLE I ITEMKI NAKUPOWALI. I NIE PISZ MI ZE DOSTALI BANA BO JA MAM POSTAC NA KTOREJ MIALEM OK 30KK I BANA NIE MAM

Skoro tak , to wyłączcie go w pizdu , usuńcie postacie i wystartujcie jutro rano z w pełni dopracowanym serwerem.

Opublikowano

kurwa mać, mieliście czas od rana.

Zrozum, że mam życie realne, nie jestem "noł lifen" jak ty więc mi nie puacz .

Opublikowano

ja mam pytanie z czego dropia bronie 75 i czy z nich robimy cos dalej?

po raz kolejny pytanie...

Opublikowano

lepiej zostawic jak lv max jest 130 dmg broni jest wystarczajace jak dla mnie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...