Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[Pl][Dedyk]

~ Arcros

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra dajcie jeszcze z 5 lajków i podam wam yang buga ... A tak na serio to ubijcie sb metki to będziecie mieli w piz** yang ..

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Upłynął limit czasu żądania.

Opublikowano

Prosze cię kurwa urośnij gdzie ci to poleciało z 1 metina ? brawo idź ubij 10 i pogadamy dla mnie serwer jest zajebisty popatrz na siebie wydaj całą kase na reset skili zobaczymy jak bedzie wygladalo twoje samopoczucie ..

Ty chyba nie rozumiesz, że metin czasami polega także na szczęściu ? był to mój 1 metek, zaczęłem go bić na 1 lvl..:> i drop był okazały.

Lubisz drop 20broni etc ? zapraszam na serwery hamachi pełne gówien i tysiąca broni, tam zapewne taki drop uzyskasz

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Jeżeli na prawdę myśleliście że serwer wystartuje bez cofek, kicków to brawo dla was. Online z 500 osób + ddosy.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Eee ty chcesz do ddosowac ? -.^

Opublikowano

Serwer lipa miało być wszystko pięknie hicior a tu jak zwykle syf .. Tylko odechciewa się grać .

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Lagi są ze strony gry jak i forum dlatego iż ddosują.

Żaden serwer nie jest idealny i zawsze na starcie są jakieś problemy, ale wszystko doprowadzimy do porządku.

Zapraszam.

Opublikowano

kasa dobrze ?! buahahahah porażka -,- nie stać nawet zeby w FMS bony mieszac a co dopiero isc na spota BO

Pozdrawiam mial byc Medium/Easy a nie Hard ^^

After Life.

Opublikowano

to chyba nie fer- inni na yang bugu zbili penie w h.. kasy a my teraz mamy sie meczyc ? moze odbierzecie im ta kase?

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Wiedziałem że nic z tego nie będzie jak zobaczyłem że to prezentacja Arcrosa - On umie tylko krytykować cudze serwery a zrobił taki syf.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...