Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Need For Speed Shift

x*PitBul*x

Need For Speed Shitf  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam si? owy NFS?

• Super
      19
    • Mo?e by?
      16
    • ?rednio
      10
    • Badziew
      17
    • Nie warto czasu
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

według mnie najlepszy nfs jaki zrobili.

tylko, że was stare nfs-y nauczyły żeby przy prędkości 200km/h wpier***ać się w barierkę na każdym zakręcie (:

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko gra. Niczym nie różni się od 3/4 innych nfsów (różni się od MW bo ten miał fabułę ;s). GRID IMO lepszy ale to też dobre. ;) (667 obejrzenie, hahaha kościół niszczy szatana.)

Opublikowano

Grafika nawet fajna, ale... ma takie wymagania że.... Np Grid chodzi mi w full detalach, grafika nawet lepsza niz nfs. A nfs w full detalach marzenia. Jeżeli chodzi o gameplay też dziadostwo:P

It`s my life

9381.jpg

31584.png

21571.jpg

Opublikowano

Kierownica dostarczyła mi dodatkowej frajdy z tej gry bo naprawdę fajnie i przyjemnie się z nią jeździ z widokiem z kokpitu.

edited specjalnie dla ciebie Saltaz xD

Mariuszw13.png
Opublikowano

Nie podoba mi się model jazdy. Długo nie grałem, ale gra raczej mi się nie podoba, chociaż jest kilka ciekawych szczegółów które mogły by być lepiej wykorzystane w innych grach. Ten nfs nie jest taki jak inne :(

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano
pedały dostarczyły mi dodatkowej frajdyy bo naprawdę fajnie i przyjemnie się jeździ

Ok...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

UP

Wyrwane z kontekstu :P I widać jakie pierwsze skojarzenia przychodzą ci na myśl gdy zobaczysz to słowo xD Jak cytujesz cytuj całe zdanie :D

Mariuszw13.png
Opublikowano
UP

Wyrwane z kontekstu :P I widać jakie pierwsze skojarzenia przychodzą ci na myśl gdy zobaczysz to słowo xD Jak cytujesz cytuj całe zdanie :D

Właśnie cała magia polega na tym, że usuwając dwa zdania, zamieniłem absolutnie sens całego zdania.

No niestety, dla mnie słowo pedał oznacza geja xD

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

W tym nfs'ie zdobywasz te 250 gwiazdek i już się nudzi bo jeździsz już przynajmniej 3 raz na tej samej trasie. Chciałem mieć model jazdy agresywny, wszystkich nieczysto wyprzedzałem i obracałem a i tak precyzyjny wyszedł :P

Offtop: A mi słowo pedał kojarzy się z np. pedałem od roweru xP. Wole nie myśleć o innych orientacjach. Fuuj ;P Tak to jest jak słowo jest niejednoznaczne niestety :D

Mariuszw13.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

no hujowe most wanted to dla mnie najlepszy nfs i underground 1/2 pursuit troche kiczowy byl ale nawet fajne porshe gralem ale grafika dobija

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najleprza czesc jaka powstala to Need for Speed : Most Wanted

Poźniejsze czesci zaczely sie kupiasto Oo

Widac juz co sie zaczyna w Carbonie , dla mnie ?

Hmmmm ... przesadzona grafika.

Nastypnym niewypałem bylo Nfs: Pro Street , tego nie zkomentuje bo to totalna porazka

Powiem tak gra jest syta ale dosyc trudna , moze to wlasnie zniecheca graczy ; P

Gralem , gralem i gram dalej na PS3 ; D

ichigonapisblb.png

Opublikowano

gra pod względem estetycznym jest wypasiona ;] ale fabule trochę to zawalili ;] Prowadzenie bez ułatwień jest Proste ,ale dopiero po wielu treningach : D

Opublikowano

NIe warto czasu Need For Speed stracił swój urok po Badziewnym ProStreet .

bardziej wolałbym Need For Speed Most Wanted 2 o kontynuacji rozgrywki NFS MW czyli ze Razor chce sie zemszczic coś w tym stylu :)

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...