Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Need For Speed Shift

x*PitBul*x

Need For Speed Shitf  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam si? owy NFS?

• Super
      19
    • Mo?e by?
      16
    • ?rednio
      10
    • Badziew
      17
    • Nie warto czasu
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up uzytkownicy maja racje po prostu shit a nie shift niedość że trzeba ścigac sie legialnie ... ta gra po prostu stracila swoje + w tej wersji!

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przypomnijcie sobie te czasy gdy byl nfs underground (1) ... do tej pory uwielbiam jazde mazdą mx7 ;) mimo paru nieudogodnien uwielbiam te gre

20358.gif
Gość Mounthains
Opublikowano

NFS Porsche 2000 było chyba najlepsze i jeszcze Underground

Opublikowano

U2 i MW to były dobre nfs'y. Robią coraz gorsze i raczej w następnej części znowu nas czymś zaskoczą.

Opublikowano
NFS MW to był debiut. W Carbonie zaczęli powoli likwidować policję. W dniu dzisiejszym idą w kierunku wyścigów sportowymi autami na torach przy publiczności na trybunach.

Mi odpowiadał Carbon,ale tylko dlatego że były drifty. ;)

@Topic

Nie wiem,nie grałem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Moim zdaniem tym tytułem rozjebali NFS. Gra jest super ale to nie ma nic wspólnego z NFS powinni wymyśleć jakiś inny tytuł dla tej gry oraz zrobić na jej silniku NFS'a takiego na jakim skończyła się seria czyli MOST WANTED

lastfmred.gif

Opublikowano

Need For Speed wyróżniali się tym , że zrobili wyścigi nielegalne , kiedy wszędzie były tylko legalne , od kiedy zaczynają to już powoli zmieniać , tracą coraz więcej ludzi , którzy uwielbiali ich serie

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Ehh, widze, ze 90% tych to tu piszą to pokolenie 'tjuningu i andergranda', jak chcecie zobaczyć prawdziwego NFS to zagrajcie w High Stakes, Hot Pursuit albo Porsche 2000

Pograłem trochę w tego Shi(f)ta, no i oto moja opinia:

Zalety:

- świetny widok z kokpitu (trzeba to przyznać), który wcale nie ogranicza pola widzenia itp, jak to bywa w takich grach

- dość duży wybór samochodów, które są wiernie odwzorowane

- ładnie odwzorowane trasy wraz z publicznością

- niezłe AI przeciwników

Wady:

- beznadziejna fizyka jazdy, bez kierownicy/pada nie ma szans żeby pograć na poziomie wyższym niż średni (+wszystkie wspomagacze)

- beznadziejna optymalizacja grafiki (na PhenomieII X3 710, 4GB RAMu, Radku 4850 gra klatkuje na zakrętach)

- zryty pomysł z jakimiś gwiazdkami i punktami za precyzję i agresję

- polskie tłumaczenie (cytuję: "Czysta sektor" - pozdro...)

- mało zróżnicowany tuning wizualny (są tylko gotowe zestawy...)

- brak systemu uszkodzeń (jeżeli wprowadza się coś z punktami za agresję, to wydaje mi sie że coś takiego jest wręcz obowiązkowe...)

- drift............................................................

- zryty system "idealnego wejścia w zakręt", który bez kierownicy jest praktycznie chyba nie możliwy (trzeba mieć farta i być ubermastah z padem, bo na klawiaturze to sobie można pomarzyć)

- dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugieeeeeeeeeeeeeeee loadingi

- podczas loadingów pokazują ciągle 2 takie same porady/informacje na zmianę... kurwa nie można było zrobić żeby co chwile pokazywało jakiś losowy?...

Opublikowano

Po zagraniu w tego nfs'a stwierdziłe mze nawet się fajnie i przyjemnie jeździ z widokiem z kokpitu ale to jedyna rzecz która jest w nim fajna. Teraz nawet nie może wybierać rodzai karoserii spoilerów itd. ma się wyznaczoną karoserię dla wyznaczenego rodzaju samochodu i to mnie trochę zdenerwowało, ale także drifting według mnie najlepiej driftowało się w Carbonie a w Shifcie drift jest zrypany taki nierealny( nigdy nie driftowałem w realu xD) Gdyby zrobili tego shifta w formie nielegalnej (z dniem i nocą) :D i poprawili by drift to byłby to zdecydowanie najlepszy nfs. I jeszcze jedna ostatnia wada długo się wyścigi wczytują (Mam dobry sprzęt karta graficzna radeon 4800, procesor Intel core 2 quad 2,33 Ghz.) Dlatego jak się gra w shifta najlepiej mieć jakąś gazetkę i czytać w między czasie. A moze tylko u mnie się tak długo wczytuje ? xD

Mariuszw13.png
Opublikowano

Zwalili w ogóle NFS to teraz zwykłe wyścigi i nic więcej.Jeździsz sobie po jakiejś sztucznej uliczce i wzuuuuuuuuu.NFS MW (Carbon też nie cienki)to chyba najlepsza część NFS'a ponieważ tam jest wszystko co potrzeba.Od wolnej jazdy po pościgi policji.Jak dla mnie średnio.Plusy za dobrą grafę i nawet niezłe efekty.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Wiecie co ja wam powiem że nie jest zły bo są dość ciekawe efekty dźwiękowe jak i graficzne ;) Nieźle dopracowane ale wiecie o co w tym chodzi że nie można jeździć po mieście :PP Bo tak to tylko wyścigi i wyścigi ale na UnderCovera nikt nie narzeka bo tam się dało jeździć moim zdaniem jeśli by się dało na jakieś miasto wyjechać to by było ciekawsze ;) że można ścigać się legalnie i nie legalnie ;) a dziwi mnie jeszcze to dlaczego Opli nie ma w NFS :P :P bo bym pojeździł opelkiem najlepiej Vektraną ;)

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Tuning jako tako ujdzie. Jednak jazda jest zdecydowanie za prosta. Dla mnie jedynym plusem jest grafika oraz dobrze dopracowane samochody. Dobrze, że dodali także jazdę z widokiem zza kierownicy.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Gram właśnie na PSP. Całkiem fajny, na pewno lepszy od poprzednich części. Podoba mi się model jazdy ni to arcada ni symulacja.

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano
Powiem tak... im nowsza czesc tym gorsza ;/ Moze grafike poprawili, ale zrobili drugiego prostreet'a ....

I o to chodzi, a nie, że pokonujesz wszystkie zakręty 250km/h.

sigmpc.png

angry.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...