Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Need For Speed Shift

x*PitBul*x

Need For Speed Shitf  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam si? owy NFS?

• Super
      19
    • Mo?e by?
      16
    • ?rednio
      10
    • Badziew
      17
    • Nie warto czasu
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zobaczyć jak wam się podoba ten NFS bo jak na razie to ja czekam na crack'a bo mam taki co gra crashuje ;/ Ale jak pojeździłem troszkę przed crashem to wydaję się dość ciekawa ta gra ;]];]];]]

I jak by ktoś miał cracka który nie crashuje to bym chętnie poprosił...;] :P

47a2cebcf2f4df95.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągałem, ale po przeczytaniu recenzji wyjebałem i nie mam zamiaru w to grać. Można jeździć tylko po torach i nie ma policji. Czyli zabrali NFS'owi to, co było najlepsze. Ogólnie zjebali tą grę i imo GRID jest o wiele lepszy.

Opublikowano

Need For Speed Shit* Nie wiem poco między "shi" a "t" wkładali "f".

@Down

TYLKO filmiki.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

NFS MW to był debiut. W Carbonie zaczęli powoli likwidować policję. W dniu dzisiejszym idą w kierunku wyścigów sportowymi autami na torach przy publiczności na trybunach.

bez gif.

Opublikowano

PRAWDZIWY Need for Speed skończył się na Porsche 2000. Pierwotnym celem tej gry była jazda szybkimi, ekskluzywnymi samochodami, a zrobili z tego jakieś tuning chuju-muju... Nie mieli pomysłu na grę, to skopiowali GRID'a, który był niezły. No a jako że NFS to już wyrobiona marka, to sama nazwa gry nabija im sprzedaż... Oprócz świetnego widoku z kokpitu ta gra NIE MA NIC INNOWACYJNEGO. Po prostu taki usprawniony GRID. No ale dla graczy, którzy patrzą tylko na tytuł i słit graficzkę ta gra będzie hitem...

A co do policji, to ile się nie myle to była jeszcze w Hot Pursuit

Opublikowano
Ściągałem, ale po przeczytaniu recenzji wyjebałem i nie mam zamiaru w to grać. Można jeździć tylko po torach i nie ma policji. Czyli zabrali NFS'owi to, co było najlepsze. Ogólnie zjebali tą grę i imo GRID jest o wiele lepszy.

Owned! napisal cala prawde ;p NFS spada na psy ;< wogule niewime czemu Drifta usuneli po Undergrandzie;\ to bylo zajebsite moim zdaniem

30364378.png

Opublikowano

najlepszy chłopaki to i tak Był Underground2 i mw

ale to jak na szybkie wyscigi po legalnych torach extra !!

56183797.png
Opublikowano

gra taka sobie gram na xboxie

jadac veyronem kazdy zakret wchodze na super slizgu, nawet przy 300 super slizg, modele pojazdow sliczne tuning vizualny tez

Opublikowano

Mi się gra podoba ale drift truudny jest :]

grafa ładna ogólnie 4,8/5

policja ? na hu* co w tym fajnego nie rozumiem ludzi którzy narzekają na nfsy że nie ma policji to wg.mnie policja jest zbędna jak nic ... dobrze żę w shiFcie nie ma policji ,nie znacie się imo ..

Opublikowano

@UP

Ty się nie umiesz bawić z policją ... Taki stróż prawa z ciebie.

Bo jak jeździłeś i jak cie policja ganiała to pewnie się zatrzymywałeś ^^

Dla mnie to CARBON wymiata.

Najlepsze jest to że można zajebiście rozwalać policje :)

­39566146920630933015.png

Opublikowano
Mi się gra podoba ale drift truudny jest :]

grafa ładna ogólnie 4,8/5

policja ? na hu* co w tym fajnego nie rozumiem ludzi którzy narzekają na nfsy że nie ma policji to wg.mnie policja jest zbędna jak nic ... dobrze żę w shiFcie nie ma policji ,nie znacie się imo ..

NFS dzięki policji jest taki popularny i zabierając to stracą dużo. Powinni ciągle trzymać się tego i ulepszać grę. GRID imo jest najlepszą grą, w której ścigamy się na torach. Shift ma tylko lepszą grafikę i jest przereklamowany.

Opublikowano

Own dobrze mówi - jeżeli chcesz pośmigać na torze to polecam GRIDA.

Jedyne co mi się podoba to widok z kabiny, tuning i efekty po zderzeniach.

Pod względem grafiki itp całkiem spoko :)

Ogólnie gra DOBRA. Jak ktoś lubi torowe klimaty to powinna się spodobać

f.png

Opublikowano

najleprzy nfs to byl u2 potem mw a potem jak zaczeli kombinowac chuje muje itp to shit sie zrobil -,- chuj z tego ze grafa super pro elo elo jak grac w to nie idzie

Opublikowano

Zgadzam się... to jest Shit... Dla mnie NFS skończył się na Carbonie. W Carbonie były drifty, jazda nocą (co lubię), kanion itd. Ostatnio przechodziłem Undercovera... przeszedłem to w jedną noc i stwierdziłem, że to jest lepszy niż Prostreet :P przynajmniej Ten Shift to ulepszony Prostreet, czyli syf. NFS na torze to nie NFS. Nie wiem dlaczego co druga część musi być straszna...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Underground 2 MW i Carbon to były najlepsze nfs'y bo było w nich coś innego niż w zwykłych wyścigach. Czyli policja i tuning. A z resztą lepiej już trochę poczekać na dirt'a 2 bo w sumie to samo też będzie widok z kokpitu i lepszy model jazdy niż w shift. Mam nadzieję że shift chociaż będzie lepszy niż Undercover bo to już totalne dno.

Mariuszw13.png
Opublikowano

kazdy ma swój styl fani Grida napewno zagraja w nowa odsłone shifta

a to ze nie ma policji nie którym nie przeszkadza

56183797.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...