Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek nowego WarRock'a? - Ważne!

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficjalne ogłoszenie

Tak więc plotki okazały się prawdą. WarRock zmienia swojego wydawcę! Miejmy nadzieję, że wyjdzie to grze na lepsze, no ale to okaże się z czasem. Poniżej notka zamieszczona na forum głównym przez Jericho:

To była długa wojna żołnierze I my pracownicy z GamersFirst chcielibyśmy podziękować wam za tą podróż. Nigdy nie było tak dużej, różnorodnej oraz oddanej grupy graczy niż w naszym społeczeństwie WarRock’a. 30 Maja 2012 o godzinie 1:00 rano czasu GMT (Greenwich Mean Time), GamersFirst wyłączy wszystkie serwery War Rock’a, wliczając w to serwery gry, forum oraz te należące do War Rock G1 Marketplace. Serwery War Rock’a będą przesiedlone do siedziby Dream Execution. Bez obawy, wasza przygoda z War Rock’iem będzie kontynuowana z nowym wydawcą War Rock’a, którym będzie Nexon Europe S.a.r.l.

Całe wyposażenie postaci i dane konta, wliczając w to nazwy użytkowników, hasła, poziomy postaci, rzeczy zakupione zarówno w grze, jak i w marketplace, takie jak: konta premium, px’y, bronie, kostiumy, rzeczy do kostiumów, retaile, dinary ich czas najmu dobiegnie końca 30 Maja 2012 do godziny 1:00 rano GMT. Wszystko zostanie przeniesione do Dream Execution po uprzednim zaakceptowaniu umowy: Opt-In. Jeżeli nie zaakceptujesz umowy Opt-In będzię to równoznaczne zamknięciem twojego konta(kont) w War Rock’u oraz z nieprzeniesieniem go do siedziby nowego wydawcy! Po zalogowaniu się na stronę WarRock’a, będziesz automatycznie przeniesiony do strony zwierającej umowę Opt-In. Upewnij się, że zalogujesz się na swoje główne konto G1 i zaakceptujesz Opt-In przed 6:00 popołudniu 29 Maja PDT(Pacific Daylight Time) lub 1:00 rano 30 Maja GMT (Greenwich Mean Time)!!

Ważna informacja: G1 Credits nie będą przeniesione, więc wykorzystaj je teraz, zanim będzie za późno! Możesz wykorzystać swoje kredyty w naszych innych grach, takich jak APB Reloaded i Fallen Earth!

Informacje o klanie czyli ich listy oraz avatar’y nie zostaną przeniesione. Zalecamy wszystkim klanom by zapisali ich aktualną klanową listę , by mieli do czego w przyszłości się odwołać!

Mamy nadzieję, że do czasu przeniesienia gry, zadowolicie się innymi popularnymi strzelankami, takimi jak:APB Reloaded i Fallen Earth. Po uzupełnieniu Opting In, otrzymasz ekskluzywne podarunki od APB i Fallen Earth. Niektóre z tych prezentów składają się z: kont premium, broni, oraz rzeczy umożliwiających zmianę wyglądu postaci! Prezenty zostaną dostarczone na twój adres email, tak więc sprawdź swoją skrzynkę, otwórz i przeczytaj!

NIE ZAPOMNIJ!: W celu upewnienia się, że otrzymałeś ekskluzywny podarunek od APB i Fallen Earth oraz, że twoja Opt-in została wypełniona poprawnie, prosimy byś zweryfikował czy twoje konto GamersFirst posiada twój aktualny adres mailowy.

W międzyczasie, zachęcamy wszystkich graczy by kontynuowali swoją przygodę z War Rock’em i aby w pełni korzystali z naszych spektakularnych wyprzedaży! (jak kroić to do końca -.-)Jeszcze raz , dziękujemy wam za waszą pasję i zainteresowaniem War Rock’a, do zobaczenia na polu bitwy żołnierzu!

Tak więc w skrócie jeżeli komuś nie chciało się tego wszystkiego czytać. Najważniejsze to co trzeba zrobić to zaakceptować umowę Opting In w innym wypadku nasze konta przepadną!

Jak zaakceptować umowę? Pomimo, że jest to banalnie proste to ze względu na jej ważność poniżej zaprezentuję wszystko krok po kroku.

Zatwierdzenie umowy "Opting In"

Na na początku wchodzimy w odnośnik:

http://www.gamersfirst.com/account/warrock/

Logujemy się na konto, czyli wpisujemy swoje ID oraz hasło:

11329516.png

Następnie wyskoczy nam strona z treścią umowy. Naturalnie klikamy w "Accept"

47993562.png

Potwierdzenie - kolejny raz klikamy w przycisk "Yes"

86880824.png

Na końcu wszystko powinno wyglądać w ten sposób:

71037639.png

Treść Umowy "Opting In"

Ważne Informacje Dotyczące Przeniesienia Konta

K2 Network / GamersFirst zakończy swoją działalność z War Rock'em 29 Maja 2012 roku. Dream Execution, deweloper War Rock'a, będzie przechodził operację mające na celu zmianę wydawcy gry na NEXON Europe S.a.r.l. w skrócie, planują to zrobić ze wszystkimi kontami War Rock'a tak by informacje o nich pozostały nienaruszone. Dotyczyć to będzie broni, części kostiumów oraz innych rzeczy zakupionych w grze, czy też w Marketplace. W celu przekazania wszystkich informacji bez szwanku do nowego serwisu, wymagamy udzielenia zgody na udostępnienie nam tych informacji. Zarówno jak dla dewelopera gry, jak i wydawcy, naszym największym majątkiem jesteście wy, gracze, którzy grają w nasze gry; traktujemy twoje dane osobiste bardzo poważnie i nigdy nie będziemy dzielić się nimi bez twojej zgody.

Poprzez klikniecie przycisku "Accept",który znajduje się poniżej, zezwolisz nam na przekazanie twoich danych użytkownika do Dream Execution, którzy z kolei przekażą je do NEXON Europe S.a.r.l.. Dane dotyczą twojej nazwy użytkownika, adresu email oraz zakodowanej formy twojego hasła do War Rock'a. Dziękujemy za grę w War Rock'a, jesteśmy dumni z tego, że mogliśmy Ci służyć na polu bitwy, żołnierzu!

32354141673387527780.png

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki za informacje. Dobrze, żeby to jak najwiecej osob zobaczyło.

Z tego wynika, że G1 przepadną nie wykorzystane prawda?

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

2up. Czytaj tematy,pisali że Nexon się z hackerami nie bawi, mozliwy powrot punkbustera więc powinno być mniej hackerów;D

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

tak dokladnie nexon sie z hackami nie bawi osoby ktore graly w combat arms wiedza cos o tym...

a co do zmiany dystrybutora gry warrock jestem pewny ze wyjdzie to na dobre gamers first bye bye ;-))

Opublikowano

Lol, Nexon i tak nie będzie miał dostępu do kodu gry. On ją tylko publikuje. Kod całej gry ma Koreańska firma. Ale WarRock pewnie ma jeszcze kontrakt z HackShieldem więc nie zmienią na PunkBustera.

Okaże się w praniu.

Pozdrawiam hackerX

PS. Temat podepnę do 1 czerwca 2012. Może więcej osób przeczyta tą informacje dotyczącą przeniesienia konta.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ludzie wykorzystajcie wszystkie G1 kredyty, Aktywujcie wszystkie promocody!!! I dopiero kliknijcie w tej link ; ). jeśli wykorzystasz po kliknięciu... wszystko przepadnie.

Ten link od G1 działa na tej samej zasadzie co SAVE GAME .

Opublikowano

Wszystkie promo należy wykorzystać przed 29 Maja. Inaczej przepadną.

Aha. Informacje o wszystkich zbanowanych kontach również zostaną przeniesione, czyli nie będzie można zrobić sobie postaci o tej samej nazwie, która wcześniej dostała bana.

# up

Teoretycznie powinieneś wszystko posiadać to co posiadałeś wcześniej ^

32354141673387527780.png

Opublikowano

A jezeli ja zaakceptowałem przeniesienie i dopiero teraz wydam moje kredyty i np kupie premke 30dni i ja aktywoje przed 30 maja to czy bedzie ona w "nowym warrocku" ?

Opublikowano

doczepiam sie do pytania up@

i jeszcze moje pytanie czy na 100% wszystkie kody esn i promocody za wydane 400 g1 po 30 maja wygasna bo pytalem sie paru high lvli i mowili ze tylko g1 wygasna... a promo zostana i esn-y tez.

Opublikowano
Ludzie wykorzystajcie wszystkie G1 kredyty, Aktywujcie wszystkie promocody!!! I dopiero kliknijcie w tej link ; ). jeśli wykorzystasz po kliknięciu... wszystko przepadnie. Ten link od G1 działa na tej samej zasadzie co SAVE GAME .

W żadnym wypadku nie jest to żaden "Save game" jest to tylko wyrażenie zgody na przetwarzanie naszych danych. Po przeniesieniu konta powinniśmy je dostać w takim stanie w jakim były one 29/30 Maja.

A jezeli ja zaakceptowałem przeniesienie i dopiero teraz wydam moje kredyty i np kupie premke 30dni i ja aktywoje przed 30 maja to czy bedzie ona w "nowym warrocku" ?

Tak będzie.

doczepiam sie do pytania up@ i jeszcze moje pytanie czy na 100% wszystkie kody esn i promocody za wydane 400 g1 po 30 maja wygasna bo pytalem sie paru high lvli i mowili ze tylko g1 wygasna... a promo zostana i esn-y tez.

Promo przepadają. Jeżeli je wykorzystasz, to wtedy bronie zostaną przeniesione. Żeby być bardziej wiarygodnym :

wyp1.png

wyp1.png

wyp4.png

PS

Takie małe info. Jeżeli ktoś z was nadal posiada nick player6546546546546, niech go teraz zmieni. Itemki typu "Change Nickname" również przepadną!

wyp2.png

32354141673387527780.png

Opublikowano

I dobrze, że przenoszą tego WarRock'a. Ale coś mi się zdaje, że przy przenoszeniu tych kont będą jak zwykle jakieś "jaja" np że nie przeniosą połowy kont lub konta się pousuwają itp (nawet tym, którzy zaakceptowali umowę), jak to bywa w tej grze :P Ale bądźmy dobrej myśli i, że w końcu coś się zmieni w tej grze.

Pozdrawiam, Mathias.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...