Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek nowego WarRock'a? - Ważne!

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale zajebiście że Nexon bierze bo jak każdy wie oni mają zajebiste gry CA Vindictus itd Bardzo się ciesze dzięki nim prawdopodobnie będą lepsze Eventy Update ! :)

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jeśli mam np. 200pkt na playspanie i będę chciał za nie kupić premkę w ,,nowym warrocku" to będzie się dało ?

Opublikowano

Ja podejrzewam że WR trochę zmieni się na koreański.

Dajmy na to IS, MP Eventy itd.

Zauważcie, że np większość broni w IS jest na 1 lvl, 3 czy 4 na 6lvl i kilka na 16 oraz dwie na 21.

Troche taka rozbieżność.

Wydaję mi się że zostanie wprowadzone co najmniej 10 całkowicie nowych broni, IS zaopatrzy się w dodatkowe 30 broni (niektóre dla premium, inne nie)

Miejmy nadzieję, że po zmianie serwerów z G1 na Nexon będą mniejsze lagi, po pewnym czasie włączą do gry PunkBustera zamiast HS co zmniejszy ilość hacków oraz osobiście liczę na naprawdę gruby EVENT.

I może, ale jest zawsze jakaś szansa, że czeka nas 4 rozdział WR.

Oczywiście wszystko co napisałem powyżej, jest tylko moim przypuszczeniem.

Wszystkiego dobrego gracze.

Sniper.

Opublikowano

Moim zdaniem nie będzie w ogóle premek i albo będzie tak jak na korenie, ze all bronie będą za dinary a itemki typu: t-bomb, wyglądy, wspomagacze (psx) itp będą za cach. Albo będzie tak jak w wersji indonezyjskiej ze polowa broni będzie za dinary a polowa z psx'ami (jakoś tak się pisało) będą za cash

Opublikowano

No nareszcie zmienią na normalnego wydawcę :D

Wątpię że zmienią jak na Koreana Nexon przecież musi zarabiać.Możliwe że zrobią tak jak w Combat Arms rzeczy na np 15 lvl 20lvl 30 lvl zrobią a jeżeli chcesz je wcześniej Item Shop NX będą płacone w Euro i GPB czyli troszkę drożej.

Z hackerami nie będą się bawić tylko od razu ban :)

logo1.png
Opublikowano

@UP Nie wiadomo. Trzeba czekać, aż w ogóle serwery będą działać. Masz 20dni i dolicz sobie, parę tyg. zanim zadziała to. Nie wiadomo czy coś zmienią czy nie więc nie można tego ustalić.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Szczerze.

Nexon pobanuje 3/4 wr, za cheaty na płytę główną(sposób z ca).

Me pytanie.

Dostaliście upominek?

Zachęcam do apb, jak od gf bardzo dobra gra, jak co pw.

Opublikowano

ej a jak ktoś np będzie używał WarBota to także ban ?

Za pewne będą za to bany, gdyż jednak to jest wspomagacz do gry, którego nie wolno używać :)

Więc radzę go odłożyć.

Opublikowano

Ehhh no niestety to koniec GF szkoda bardzo szkoda.Pamiętacie niektórzy jak to było z betą te bronie te emocje jak się grało hehe :P nigdy tego nie za pomne albo mój pierwszy item który zakupiłem przez G1 pamiętam do dziś że to był M4A1 :D.Także pamiętam że Goldy były za 800G1. Kiedyś moja mama miała na abonament telefon i wysłałem 4-5 sms na grę żeby tylko kupić Gold Scorpiony hehe to były czasy :D.No bardzo mi będzie mi tego brakowało nie będzie tak samo jak z Nexonem ale może będzie lepiej pożyjemy zobaczymy ale zawsze będę pamiętał to co było najlepsze z GF :(

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ehhh no niestety to koniec GF szkoda bardzo szkoda.Pamiętacie niektórzy jak to było z betą te bronie te emocje jak się grało hehe :P nigdy tego nie za pomne albo mój pierwszy item który zakupiłem przez G1 pamiętam do dziś że to był M4A1 :D.Także pamiętam że Goldy były za 800G1. Kiedyś moja mama miała na abonament telefon i wysłałem 4-5 sms na grę żeby tylko kupić Gold Scorpiony hehe to były czasy :D.No bardzo mi będzie mi tego brakowało nie będzie tak samo jak z Nexonem ale może będzie lepiej pożyjemy zobaczymy ale zawsze będę pamiętał to co było najlepsze z GF :(

Tylko, że w becie WarRock był z K2 a nie z GamersFirst o.O

btw. upominku jeszcze żadnego nie dostałem i to mnie martwi...

#

nie chodzi tu raczej o upominek, ale o to, że w pewnym sensie miało być to potwierdzenie wypełnienia tej ich umowy.

32354141673387527780.png

Opublikowano

@up pewnie nie dostałeś upominku dlatego, bo to są właśnie uroki GamersFirsta :P I albo do Ciebie nie dojdzie albo dostaniesz go ale pewnie 2 dni przed przekazaniem gry xD

@no to tym bardziej taka sprawa a nic nie dostałeś. Ja tak samo nie dostałem potwierdzenia... ani nic. xD

Opublikowano

Mamy nadzieje że nexon weźmie się za robotę i usprawni WarRock'a m.in. Tekstury broni, błędy, lagi itp.

Dobre info ^

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

No niestety, wr straci swoje uroki. Będzie więcej eventów, mniej hackerów, więcej broni w shopie, no i zapewne więcej bugów się znajdzie.

Ktoś wie jak będzie się miała cena nexon cash do G1?

Opublikowano

EEeee ludzie może pora się obudzić??!!! Ci którzy grali/grają w Combat Arms wiedzą o tym jak tam jest. Jeśli chodzi o stopień hakerów jest porównywalny z tym na War Rocku. Do tego dochodzą takie rzeczy jak tzw. teksturki w ostatnim czasie,czyli najzwyczajniej w świecie półlegalne wh na, którym jedzie cały Combat teraz. Wystarczy tam coś zmienić w jakimś pliku i mamy darmowe, niewykrywalne wh :D Niesamowite co nie? To samo tyczy się haków na nieśmiertelność haha. Jeśli nigdy jeszcze nie widzieliście gościa na multi, którego nie da się zabić to musicie zagrać w CA. To że Nexon się z hakerami nie bawi? Może i się nie bawi,ale często banują też bez konkretnego powodu. Przykładem są osoby pobanowane za pliki na komputerze nie mające nic wspólnego z CA. A wszystkie te bany jakoś hakerów w Combat Arms nie odstrasza. Jedyne co o Nexonie moge dobrego powiedzieć to dobre serwery. Są na naprawde wysokim poziomie i lagów raczej nie uświadczymy. Ale nie liczcie na to,że haki znikną. Zresztą 90% użytkowników tego forum wtedy by je opuściła i przestała grać w WR,ponieważ byliby po prostu za słabi do tej gry.

Opublikowano

Zauważmy, że zmienia się TYLKO dystrybutor ! Deweloper (Dream Execution) czyli Ci, którzy odpowiadają za programowanie etc. - ogólnie sprawy związane z techniczną stroną gry- pozostaje taki sam! Więc patrząc na większość z widocznych tutaj komentarzy mam wrażenie, że co niektórzy mało zrozumieli, z tego co znajduję się w notce udostępnionej przez G1. Nie oczekujcie jakiś kolosalnych zmian, a zwłaszcza na samym starcie. Zmienia się jak już powiedziałem tylko i wyłącznie dystrybutor gry! Co nie znaczy, że będą oni mieli jakiś ogromny wpływ na sprawy techniczne gry, mowa tu o patch'ach, zabezpieczeniach itd, bo nawet za rządów G1 to nie oni byli za to odpowiedzialni lecz DE. Tak samo będzie i teraz.. Oczywiście będą oni mieli jakieś prawo głosu, lecz nie będzie to głos decydujący. Jedyne czego na razie jestem pewny, to to że polepszy się jakość serwerów i zmniejszą, jak nie znikną całkowicie lagi.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Tak oczywiśćie. To samo pisałem wyżej. Na pewno powinniśmy się spodziewać mniejszych lagów. Aczkolwiek jak napisał Grasu na poczatku ni zostanie zmienione nic. Być może zostaną wycofane konta premium,a zamiast kredytów będzie NX Cash i nic wiecej. Żeby przyszły zmiany trzeba będzie długo poczekać.

Opublikowano

@up bez przesady długo na pewno nie...

W końcu po coś zmieniają dystrybutora po to żeby jakieś zmiany weszły a nie tylko po to żeby nic się nie zmieniało i żebyśmy czekali rok na zmiany...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...