Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Lux - The Lady of Luminosity

xArtemzx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam osobiście używam mresy flaty :) early survi + często grywam Galio :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie śmiejscie się, może on od riotu albo coś? Bo 4/6 itemków to polecane =)

Butki, Rabadon, Lich bane, i klepsydra.. =>

Co do tych doranów... to zależy.. ale ja zawsze kupuje max 2,

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Wystarczy dodać Książke Mejaj i cooldown przy 20 ładunkach i butach też na cooldown spada na 28 sekund

Andrzej.png
Opublikowano

Wystarczy dodać Książke Mejaj i cooldown przy 20 ładunkach i butach też na cooldown spada na 28 sekund

Sprobuj w normalnej grze wystackowac i utrzymac mejaja, gl

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Przy 36sekundowym ulti wyciągnęłam 960ap Lux. Da się? Da. Więc już skończcie te herezje :)

___

Spróbujcie Lux iść pod AP fajnie kosi, ale to jest hard ^^

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Przy 36sekundowym ulti wyciągnęłam 960ap Lux. Da się? Da. Więc już skończcie te herezje :)

___

Spróbujcie Lux iść pod AP fajnie kosi, ale to jest hard ^^

Kiedy mialem 20lvl gralem veigarem pod rabadona i archangele, pajnie bylo ale sie skonczylo.

Lux pod AP? o rly wtf nowosc.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Mowcie co chcecie. Ja tam w late game mam ok.3,5k hp, 600Ap ulti ~34 s. + przebicie odpo i nikt mnie nie zlozy. Spokojnie srednio staty 23/3/19-/+ mam bo potem kille oddaje. Chce ktos builda to pisac. A teraz prosze bardzo, hejtujcie. Swoje wiem i lux prawie zawsze cisne. Ok, hejtujcie.

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o build to ja bym wolał kupywać itemki pod skulldown(Skrócenie czasu odnowienia) Np. Ksiege zgrozy Morello <-- Coś takiego... Lub objęcie ognia (Super Spell "Aktywne". To moje zdanie ;D

2z50k9j.png
Opublikowano

Napisał przecież, że odnowienie czasu skilli x_x czytanie ze zrozumieniem, a raczej normalne czytanie się kłania.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jeśli chodzi o build to ja bym wolał kupywać itemki pod skulldown(Skrócenie czasu odnowienia) Np. Ksiege zgrozy Morello <-- Coś takiego... Lub objęcie ognia (Super Spell "Aktywne". To moje zdanie ;D

Kolejny ktory robi lux pod ulta do farmienia? ^^ gl.

Opublikowano

Napisał przecież, że odnowienie czasu skilli x_x czytanie ze zrozumieniem, a raczej normalne czytanie się kłania.

Nawet mnie nie wkur*iaj.. skulldown?! Angielski sie klania sieroto,potem mnie pouczaj

1377440917-U253647.png

Opublikowano

@up

Następny "musk" na tym forum. Wszystko masz łopatologicznie wyjaśnione w tamtym poście. Cytat dla ślepych ludzi. Btw. to u ciebie sie kłania angielski i co najwyżej ty możesz być tutaj sierotą co idealnie udowodniłeś ostatnimi postami ;)

skulldown(Skrócenie czasu odnowienia)

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up

Następny "musk" na tym forum. Wszystko masz łopatologicznie wyjaśnione w tamtym poście. Cytat dla ślepych ludzi. Btw. to u ciebie sie kłania angielski i co najwyżej ty możesz być tutaj sierotą co idealnie udowodniłeś ostatnimi postami ;)

Człowieku cooldown a nie skulldown...

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Strasznie krótki ten tutorial, praktycznie jak każdy który powstaje, więc do tego się nie przyczepię. Mógłbyś bardziej się rozpisać, bo tutaj praktycznie tylko po wklejałeś obrazki ze strony LoL'a. Co do Buildu po wielu poprawkach zdaje się być okay.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Nie jest tak źle, ale omfg Rabadon pierwszy to wtedy gówno da rabadon najwcześniej drugi ale lepiej 3-4 bo unique daje 30% mocy um. i jak złożysz to pierwsze to masz 10-20 ap z masterek i run i gówno rabadon do dupy i tyle

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@up omfg....

Z rabadonem pierwszym będziemy mieli +200 AP bo dodaje swoje 140 + 30% całego ap -.-

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Kiedy mialem 20lvl gralem veigarem pod rabadona i archangele, pajnie bylo ale sie skonczylo.

Lux pod AP? o rly wtf nowosc.

No rly nowość, oglądałam na yt filmy co ludzie robią postaciami całkiem przystosowanymi nie pod do co powinny. I taka ad lux jest nawet, ale trzeba umieć grać nią dobrze pod ap pierw ;]

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Noo to prawda. Ostatnio zagrałem kassą bruiserem w jungli i był świetny. Co prawda prawdziwy gank dopiero od 6lvla, ale warto :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Widziałem wiele TuT'ów o Lux ...

I ten jest najgorszy .

Autor ma max 15 lvl ..

Specjalnie zrobiłem tak jak napisałeś i zrobiłem w grze taki build iii...

GÓWNO wyszło

Warum.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...