Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plany na serwer Metin2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta 400 zł chyba sztuczne

:)

co Ty mi tu pierdolisz za głupoty 400 zł za yangi

dobry jesteś a w jaki sposób je zarobiłeś /zdobyłeś ? narysowałeś sobie i wyciołeś ?

jeśli potrafisz tyle wyciągnąć z yangów postaw swój serwer

Taak kurwa z Monopoly sobie je wziął ...

Przestań pierdolić głupoty tylko wnieś coś pożytecznego.

Łącz się z Erotyczną ona ma na prawdę dobry plan na serwer ,ale znajac życie zaraz wejdzie tutaj napalony Moderator i wyjebie Ci to do kosza ;c

Opublikowano

Gnypka troche znam, i nie nie lubi serwerów gdzie wszystko jest w is, wiec sam takiego nie zrobi.. pewnie da do is itemki, które będzie można też zdobyć w grze, nie jak np. Neverius, gdzie wierzchowce tylko w is i balmora..

Powiem tyle. Gnypek chujostwa nie zrobi, przynajmniej ufam mu że nie zrobi.

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Nic takiego nie zrobisz ;)

// Chyba chcesz wylać swoją frustrację

Jeżeli jesteś taki mocny kozak w gębie, to może Ty pokażesz co potafisz zrobić. ;)

Taak kurwa z Monopoly sobie je wziął ...

Przestań pierdolić głupoty tylko wnieś coś pożytecznego.

Łącz się z Erotyczną ona ma na prawdę dobry plan na serwer ,ale znajac życie zaraz wejdzie tutaj napalony Moderator i wyjebie Ci to do kosza ;c

Gadam z Erotyczną, spokojnie. :)

Gnypka troche znam, i nie nie lubi serwerów gdzie wszystko jest w is, wiec sam takiego nie zrobi.. pewnie da do is itemki, które będzie można też zdobyć w grze, nie jak np. Neverius, gdzie wierzchowce tylko w is i balmora..

Powiem tyle. Gnypek chujostwa nie zrobi, przynajmniej ufam mu że nie zrobi.

Dzięki stary, postaram się was nie zawieść. :)

Za duza sygna sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

snapback.pngUżytkownik Ranimar dnia 03 maj 2012 - 23:29 napisał

Nic takiego nie zrobisz ;)

// Chyba chcesz wylać swoją frustrację

Jeżeli jesteś taki mocny kozak w gębie, to może Ty pokażesz co potafisz zrobić. ;)

http://www.facebook....397360513623602

"Pjona"

Po co Mi Twoje "Zdjęcia" z Metinaa?? Mam lepsze, z Moją dziewczyną.. :x

Zapraszam do wypowiadania się!! <3 Pomóżcie z tworzeniem serwera! Pomysły!! ;p

Opublikowano

Planować każdy planuje, lecz do tego potrzeba ogarniętych osób i dojrzałych znających się na rzeczy. Większość osób z MPC zrobi Ci burdel na serwerze i powie, że robił wszystko, a ci co są naprawdę dobrzy w tym co robią to albo pracują na Balmorze, albo na Tiverii i nowych posad nie szukają.

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Planować każdy planuje, lecz do tego potrzeba ogarniętych osób i dojrzałych znających się na rzeczy. Większość osób z MPC zrobi Ci burdel na serwerze i powie, że robił wszystko, a ci co są naprawdę dobrzy w tym co robią to albo pracują na Balmorze, albo na Tiverii i nowych posad nie szukają.

Wiem kto robi na Balmorze, i Tiverii . Może ktoś ogarnięty się znajdzie. :)

Opublikowano

Jak stawiasz taki serwer to planuj zrobić jakieś dobre zabezpieczenie przed bs ;) bo tego gówna pełno jest :) . Pomysł na serwer jest spoko sam z chęcią bym pograł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...