Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić nick na Shakes & Fidget

DESTRAKSZYN.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy piszecie ... I jeszcze piszecie ,ze wam zadzialalo...

Zmiana wlasciciela? Jezeli wyslemy ticketa z takim powodem to nick nie zostanie zmieniony ,ale konto zostanie zablokowane.

Czytal ktos OWH? -.-

Jak nie wierzycie to napiszcie a wstawie specjalnie dla was ss z odpowiedzia.(Napisze ticketa i wstawie tutaj)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki :) Podałem powód, że więcej ludzi mnie zna pod innym nickiem i zmienili po około 16h :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

ekstra , napisalem o zmiane nicku i do tego pochodzili po IP i dali mi bana za to ze oddalem komus konto , teraz nie chca odblokowac :}

Opublikowano

I bardzo dobrze.

Należy pochwalić pracę jednoosobowej armii, jaką jest Administratorka gry, Ignis, która słusznie, mądrze i skrupulatnie prowadzi grę. Nadmienić należy, że jej zgłoszenia, nie tylko te dotyczące zmiany nicków, lecz także te z innymi problemami rozpatrywane są tego samego dnia, kiedy je zgłoszono. Temat ten wyjaśnił jak zmienić nazwę postaci, ale nie wiem, czy ktokolwiek pisał, iż taka zmiana jest możliwa tylko jednorazowo. W podobny sposób można zmienić nazwę gildii, jednak dokonać tejże zmiany także można tylko i wyłącznie raz.

Kontakt z supportem znacząco ułatwia grę i możliwość poprawy jej.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

bardzo dobrze ze takie cos mozna bo ja sobie dalem jakies chinskie znaczki haha nikt nie mogl wpisac mojego nicku xD

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jezeli ktos o tym nie wiedzial ? Ja o tym nie wiedzialem, chcialem zmienic nick, a ze mam 5 kont to nie pamietam ktore na ktory email. Wyslalem ten ticket a oni mi odpisali, ze email jest niepoprawny a jest przypisany do innego konta i ze mam je usunac. Nie usunalem ale jakos zadnych konsekwencji do tej pory. Bylo to z jakies 4 miechy temu.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka osób mogło by się tak domyśleć. Trzeba tylko uważać, co się do nich pisze xD

Dzięki za informację, może kiedyś ją wykorzystam jak znudzi mi się nick.

1375884335-U390809.png

Blue Member

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...