Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madryt mistrzem hiszpanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja was kurwa nie rozumie jak można dopingować jakimś zagranicznym klubom jak na ich mecze i tak 95% z was nie jeździ i wygląda to jak takie fanki biebera bo my go kochamy bo tak i już , ja np jeżdżę na mecze WKS dopinguje owszem obejrzę jakiś mecz ale jak widzę niektórych jak się bluzgają kto jest lepszy to mam ochotę jebnąć w ścianę

To może od razu zagranicznych zespołów muzycznych też nie można słuchać, bo nie wiadomo czy się chodź raz w życiu na ich koncert przyjdzie?

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Koniec Barcelony? Wg mnie byli po prostu już zmęczeni tym wszystkim w tym sezonie, Realowi bardzo zależało i pomimo tego że jestem kibicem Barcy to gz im za to osiągnięcie ;)

fs_overall.png

Opublikowano

te emocje kto komu pierwszemu haka wypierdoli , teraz nawet bez tego padają , te mecze są czasami żałosne , owszem może i są jakieś akcje ale tak jest na każdym prawie meczu

Jesteś jakimś zawziętym fanem polskiego klubu? Czy w ogóle nie interesujesz się piłką nożną?

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

ekhme! temat schodzi na zły tor :P

a jeśli chodzi o finał to jestem za chelsea :)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

taka anegdotyczna grafika nawiazujaca do Realu jak i Polski...

1238b68.png

down

wiadomo ze najlepsze anegdotki u Prezesa Graca

No wiesz co.. Mogłeś wybrać kogoś innego a nie Ramosa ;f np. Ronaldo.. Byłoby śmieszniej :D

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

Nie, bo piłkę Ronaldo znaleziono, a Piłkę Ramosa już nie. Propsy Endy za tego gifa.

Oj no.. Zdarzyło mu się ;x Ale ogółem nie lubię jak ktoś ośmiesza Ramosa ;c Lepiej się z Ronaldo śmiać, bo przynajmniej jest z czego ;)

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

erotyczna 100% racja, wisła + real = <3 wprawdzie na meczu wisły nie byłem (polska liga to żenada, mecze nadają sie tylko do łóżka jak chcesz zasnac), realu też ale jak tylko bede zarabiał to już wiem na co 1 pensja pójdzie :>

w nastepnym sezonie licze na potrójną korone! a w tym jeszcze na wygrana Bilbao w finale :D chłopaki sie przyłożyli w tym sezonie, najbardziej chyba do ostatniego gran derbi i myśle ze to miało wpływ na odpadnięcie z LM... ale cóż bywa :D HALA MADRID!

gdzie Twoje berło, berło i korona,

gdzie Twoje mistrzostwo barco pierdolona?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

http://screenshooter...4674342/ssjrnwq

hah piszesz o sukcesie Madrytu a poniżej reklama barcy.

VeB!

Ja nie widzę reklam :P

@topic

wszyscy się śmieją z jego nie trafionego karnego, jak to jedna wpadka może przekreślić karierę dla sezonowców a nie pamiętacie o tym, że jest on świetnym obrońcom

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Oj no.. Zdarzyło mu się ;x Ale ogółem nie lubię jak ktoś ośmiesza Ramosa ;c Lepiej się z Ronaldo śmiać, bo przynajmniej jest z czego ;)

a co Ramos to jakiś super piłkarz? On jako PO jest daleko z tyłu. Wyprzedzają go tacy gracze jak np. Piszczek (: | )

Ogolem dajcie mi 500mln ojro a zrobię jeszcze lepszą drużyne i wygram wszystko w pizdu. (dodam że real wart ponad 550mln ojro)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

http://www.telemadrid.es/?q=emision_en_directo

Link do celebracji jeżeli ktoś chce obejrzeć ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

a co Ramos to jakiś super piłkarz? On jako PO jest daleko z tyłu. Wyprzedzają go tacy gracze jak np. Piszczek (: | )

Ogolem dajcie mi 500mln ojro a zrobię jeszcze lepszą drużyne i wygram wszystko w pizdu. (dodam że real wart ponad 550mln ojro)

Jak dla mnie to Ramos jest moim małym mistrzem :D To samo Casillas, to są jedyni dwaj piłkarze za którymi szaleje <3 Ronaldo to mi tam zwisa.. Bo jak dla mnie to zachowuje się jak rozpieszczony bachor..

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

Nic tylko pogratulować, ja tak samo Kuciniak, nie mogę się doczekać poniedziałkowego wfu ;)

Opublikowano

Ja pierdole to że Real ma mistrzostwo to " kibice" ich nie musicie barcelony hejtować .Kibicuje Barcelonie ,ale potrafię też pogratulować Realowi zasłużyli po prostu...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Real za co niby?

Wogóle nie lubię realu , Barca 4 ever

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Ja pierdole to że Real ma mistrzostwo to " kibice" ich nie musicie barcelony hejtować .Kibicuje Barcelonie ,ale potrafię też pogratulować Realowi zasłużyli po prostu...

Tylko że to akurat Barcelona ma wśród polskich kibiców największych hejterów, wiecznie piszących o Generale Franco, o tym że piłkarze Realu grają dla kasy (Barcy oczywiście za darmo), że Ronaldo to pedał, a Messi to bóg, Barca "rzondzi" bo najwięcej podań wymieniają i tym podobne swoje wywody.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Gość malutki688
Opublikowano

zwycięstwem w drugim meczy z athletico zapewnili sobie 7 punktów przewagi a zostały 2 mecze :D także wygrana 100%

A jeśli chodzi o LM to bayern miał farta w karnych i tyle ;]

21492995832915200410.gif

ty milaes farta chyba. bawarczycy na poczatku spotkania troche dali dupy a potem caly mecz dominowali na boisku, dopiero w dogrywce real zaczal grac, a karne pokazaly ze kasa nie gra i bardzo dobrze ze przegrali. btw moim zdaniem to nie real wygral lige tylko braca przegrala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...