Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madryt mistrzem hiszpanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zwycięstwem w drugim meczy z athletico zapewnili sobie 7 punktów przewagi a zostały 2 mecze :D także wygrana 100%

A jeśli chodzi o LM to bayern miał farta w karnych i tyle ;]

21492995832915200410.gif

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Ja czekam na relacje dzisiaj o 19:00 na Cibeles <3 Celebracja. To co lubię :]

Za rok po 3 puchary naraz!

@Down

Odnośnie Twojego tytułu.. szukaj na Neptunie za jakieś 2 dni.

415307_10150144668479953_19034719952_1643388_478706564_o.jpg

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Już powinienem strzelić z ucha za spam ale nie jestem chujem.

Lipa że real wygrał. Szkoda że nie była to Valencia, Athletic, lub Athletico. Oni mają fajnych młodych piłkarzy :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

No cóż nie pałam sympatią do Realu ale sobie zasłuzyli =)

A ja wam powiem że chciałbym żeby mistrzem Hiszpanii nie byla ani barcelona ani real :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

No i o to chodziło ;D zawsze uwielbiałem Real Madryt i przy tym po zostanę.

Powiem wam że byli górą i zasłużyli na mistrza ;)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Kibicuję Barcelonie i to był na prawdę słaby sezon w ich wykonaniu, pomimo dobrego początku.

Puchar należy się Realowi, bez dwóch zdań.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Też byłem stopniowo bardziej za Realem jak za Barceloną ,ale to ze względu na znienawidzenie do Barcelony.

Najbardziej to mi szkoda tylko reszty drużyn ligi hiszpańskiej :/

Primera Division to najbardziej chujowa liga w piłce nożnej.

2 kluby dominują ,a reszta może się patrzeć.

Nie ma to jak Angielska liga.

Tam prawie każdy ma szanse dominować i za to Angli możemy pogratulować ;)

hersygna.png
Opublikowano

Ten sezon Barca zawaliła, i korzysta na tym Real. Nie martwcie się, za rok mistrzowie wrócą ;)

A właśnie, że nie wrócą! :D Ja w to wierzę i tak będzie <3 Realowi się to należy, starają się i im to wychodzi ;] Osobiście nie przepadam za Barca i nigdy nie przepadałam i raczej nie będę, jakoś nie lubię Mess'iego. Wolę sobie popatrzeć na Casillasa <3

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

ja was kurwa nie rozumie jak można dopingować jakimś zagranicznym klubom jak na ich mecze i tak 95% z was nie jeździ i wygląda to jak takie fanki biebera bo my go kochamy bo tak i już , ja np jeżdżę na mecze WKS dopinguje owszem obejrzę jakiś mecz ale jak widzę niektórych jak się bluzgają kto jest lepszy to mam ochotę jebnąć w ścianę

NJxbd4x.png

Opublikowano

ja was kurwa nie rozumie jak można dopingować jakimś zagranicznym klubom jak na ich mecze i tak 95% z was nie jeździ i wygląda to jak takie fanki biebera bo my go kochamy bo tak i już , ja np jeżdżę na mecze WKS dopinguje owszem obejrzę jakiś mecz ale jak widzę niektórych jak się bluzgają kto jest lepszy to mam ochotę jebnąć w ścianę

Oj przepraszam Cię bardzo, ja byłam na 3 meczach Realu w zeszłym roku ;D A wiesz jaki jest sens w dopingowaniu zagranicznych klubów? Taki, że można pooglądać jak się rozgrywa prawdziwe mecze, w których jest pełno akcji i można je przeżywać emocjonalnie, a nie to co w naszej Polskiej lidze. Osobiście jestem za Wisłą, może z tego powodu, że mieszkam niedaleko stadionu i często chodzę na mecze z tatą i dla własnego bezpieczeństwa lepiej być za Wisłą xD

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

Oj przepraszam Cię bardzo, ja byłam na 3 meczach Realu w zeszłym roku ;D A wiesz jaki jest sens w dopingowaniu zagranicznych klubów? Taki, że można pooglądać jak się rozgrywa prawdziwe mecze, w których jest pełno akcji i można je przeżywać emocjonalnie, a nie to co w naszej Polskiej lidze. Osobiście jestem za Wisłą, może z tego powodu, że mieszkam niedaleko stadionu i często chodzę na mecze z tatą i dla własnego bezpieczeństwa lepiej być za Wisłą xD

te emocje kto komu pierwszemu haka wypierdoli , teraz nawet bez tego padają , te mecze są czasami żałosne , owszem może i są jakieś akcje ale tak jest na każdym prawie meczu

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...