Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][50 slotów][Survival+Frakcje]Wojny Gildi!

matizo112

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednak się pomyliłem, serwer chujowy, headadmin w ogóle nie ogarnął serwera, dzisiaj pousuwał wszystkie gildie, moją gildie okradziono, potem znów zrobiłem gildie to znów je usunął i znów diaxowy set straciłem, rozdałem swoje eq takie jakie mi zostało. Oczywiście serwera nie polecam bo HeadAdmin nie umie ogarnąć, nie ma administracji w ogóle na serwerze, ja już tam nie gram i innym też nie polecam.

Pozdrawiam, MrScythe ^^

Strollowałem wasz serwer : --> http://desmond.imageshack.us/Himg802/scaled.php?server=802&filename=20120503001747.png&res=landing

Opublikowano

serwer spoko ale jedno co mi się nie podoba to dzieci nie jest ich dużo ale zdarzy się że wchodzi admin a odrazu dzieci piszą "Ej admin daj diaxi pls" to jest jedna rzeczy która mnie denerwuje

Opublikowano

up ogarnij sie dzieciaku i pisz po pierwsze bez caps'a. Serwer miał buga wczoraj który został naprawiony.

Opublikowano

Serwer oceniam na 10/10 chociaż miałem inne zdanie. Na serwerze panuje miła atmosfera i ten dreszcyk emocji czy ktoś cię nie zabije gdy nie udasz sie na wyprawę. Administarcja jest ogarnięta za co serwer polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...