Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewien kabelek...

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano !

OStatnio zamówiłem sobie nowe słuchawki : Tritton ax pro 5.1, niestety są one powystawowe w opakowaniu zastępczym. Gdy je dostałem, zacząłem je podłączać. Z podłączeniem ich do ps3 problemu nie było. Zacząłem się zastanawiać, jak je podłączyć do pc. Okazało się, że nie dostałem jednego kabelka G9.jpg <--- O właśnie takiego. Dzisiaj do media marktu nie pojadę i go nie kupie, bo MM jest zamknięty, lecz mam zamiar wybrać się jutro. Jak zapytać o taki kabelek ? Jaką on ma nazwe?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Poszukaj może na allegro przy słuchawkach i może będzie pisało + nazwa tego kabla ;)

a jak nie to wydrukuj i pokaż im tam że chcesz takie coś :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nigdzie takiego nie ma.... Czy mógłby mi ktoś pomóc ? Jak się nazywa taki kabelek ? Za odp limik lajków

Opublikowano

@piotrek54PL

Ten kabelek miał być w zestawie z trittonami ( słuchawki do gier, można powiedzieć że profesjonalne ) i niestety go nie dostałem...

Opublikowano

To jest "kabelek" od magnetofonu lub profesjonalnych sluchawek. Po chua ci on ? Wydrukuj go, jest to poprostu kabel AUDIO, nie ma jakiejś nazwy.

Każdy kabel ma swoją nazwe nie wiesz nie pisz.

Tak jak up podał to te głośniki dostają tylko może coś z tego

• Kable do pod­łą­cze­nia wszyst­kiego do sie­bie, do kom­pu­tera i do prądu,
  • Adap­ter do pod­łą­cze­nia gło­śni­ków do konsoli,
  • Instruk­cję obsługi,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...