Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gra na Combat Arms [NA]

mora1212

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli dostałeś bana musisz zrobić nowe konto bo nawet nie opłaca się pisać do Nexona America o unbana.

Ban na amerykańskiej wersji, mieszkając w Europie... Myślę, że nigdy nie odbanujesz konta, ponieważ nam tam "nie wolno" grać. Spróbuj zrobić nowe konto i powiedz czy dalej jest ten błąd.

Opublikowano

Wszystkie działają tylko trzeba je do końca robić, aktywować maile. Ja polecam (oczywiście jak jest SponsorPay) robić metodą /SH -> /SL i aff_c -> aff_l oraz aff_r -> aff_l

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Można zawsze było tylko blokowali zagraniczne IP, jak odpalisz przez ten sposób będziesz grać normalnie z niewielkimi lagami.

Opublikowano

@UP

Beka, teraz nie ma lagów? Jak CA NA ma Maintenace więc jak sprawdziłaś ;>

Wiesz ja np. na tym sposobie co jest już nie mam lagów ;) Przenoszę do poradników

Opublikowano

Jeśli ten sposób ci szwankuje to spróbuj tym

http://www.mpcforum.pl/topic/673557-tut-jak-zagra-na-ca-na-bez-adnych-lagw/

Opublikowano

To działa ale jest lipa bo co chwile gubi połączenie maksymalny czas grania to ok 15 minut.Polecam Cactus VPN tam jest 24 godzinny trial i możecie przetestować grę bez żadnych przerw w połączeniu.Ping to 2 kreski czasem 3.

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

Nie da się na stałe musiałbym mieszkać w USA lub robić tym 2 sposobem.

@@@@@@@@@@@@

Metoda 2

Jeśli taki poradnik już był to przepraszam.

Zróbcie wszystko tak jak jest podane na filmiku, sposób działą, nie ma cie się czego bać w końcu to Sick przesłał -_-

http://www.youtube.c...Y&feature=g-u-u

Opublikowano

A przez Hide Ip nie da się bo mam z crakiem i działa na przeglądarki wydaje mi się jak by wpisać combata to by działało.Może ktoś umi wpisać Combata zamiast Opery lub dodać?:)

Opublikowano

http://www.mpcforum....-north-america/ mam pytanko bo 1 sposób mi działa ale są straszne lagi

użyłem 2 sposobu i jak łącze się przez OpenVPN GUI to wogóle nie ma internetu a pisze że się połączyłem jesteście w stanie mi jakoś pomóc?

i jak włącze przeglądarke jest

Your KryptoVpn is expired!

Your subcription to Kryptovpn is expired, please DISCONNECT THE VPN and CLICK HERE TO RENEW NOW, INSTANT ACTIVATION!

Ok już wszystko dobrze przez canade nie dało się połączyć ale przez USA działą:)P

Opublikowano

Jak masz straszne lagi to już wina twojego normalnego neta. Ja mam Internet 50mb/s i mam 3 kreski w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...