Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gra na Combat Arms [NA]

mora1212

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po prostu wyłączył ci się po godzinie lub tam półtora . tak jak napisał wyżej mora1212 :

Najpierw włączasz VPN, rozłącza się sam chyba po 1/1,5 h. Następnie CA:D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

THX.Wszystko pięknie działa. :rolleyes:

// I <3 it -.-

5. Posty w stylu "kolejny nobek który nie umie używać opcji szukaj" bądź "działa lubie to", "nie działa ale + za chęci" będą karane w kategorii spam.

Kara:

Warn 5%

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

mam następny problem gdy już zrobiłem z tym vpn i uruchamiam grę po paru minutach z 3-5 wywala mnie do niebieskiego okna z błędem resetuje mi się system i wszystko działa ponownie gram i tak samo co się dzieje ??

Opublikowano

ale ja nie łącze się przez program tylko łącze systemowe vpn na win7

Opublikowano

Odrazu mówie że nie pogwiazdorzysz tam za bardzo więc lepiej szkoda czasu na expienie tam sposób padnie i tak czy tak kiedyś i dupa z konta :x

Jak grać tam to dla zabawy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wątpie czy znajdzie się inny szybko:D Ten prywatnie szukalem 3 tygodnie:D metoda prób i błędów:D

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

Mi się ten hack shield ładuje i ładuje :) zobacze czy zadziała. A prubowaliscie programem autohideip cracked ?

Fajnie tam spec od ssg 1.. 1 runda 1 lv około 1 k expa za rundke ^^ i mili gracze ceny nx to np 2000 nx za merca na tydzień

Opublikowano

Start->połącz->Z lewej strony : Stwórz nowe połączenie(lub coś podobnego)->Połączenie w miejscu pracy->VPN reszta tak samo

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

Jeśli ten błąd jest przy połączeniu to możliwe, że coś źle wpisujesz sprawdź konto, możesz też zrobić nowe. Jest podana dalsza jakaś część błędu?

Opublikowano

Jeśli dostałeś bana musisz zrobić nowe konto bo nawet nie opłaca się pisać do Nexona America o unbana.

Opublikowano

po paru sekundach po połączno : Połączenie z VPNReactor zostało przerwane. Oczekiwanie na ponowne połączenie ;/ I co połączy to przerwie

Kocham frydgi

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...