Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Peja

Saltaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co wy od Peji chcecie?Najlepszy raper w Polsce . . .

Chuja o nim wiecie a się go czepiacie, on jest taki, bo miał trudne dzieciństwo...

Chociaż podobno przed koncertem pił i ćpał....

Ej a jakby was ktoś zwyzywał to co byście zrobili ?

@UP

Był jak sam miał 15 lat...Tylko że on Judo trenował

Dokładnie tak jak Crasher. Nie usprawiedliwia go "trudne dzieciństwo", takie trudy ma na co dzień <75% społeczeństwa świata.

Na gazeta.pl można było przeczytać że przeprasza za zaistniałą sytuacje, jednak nie przyznaje, a wręcz wypiera się swojej winy. Żal dupe ściska.

A jeżeli uważasz że Peja to raper... Niby o gustach się nie dyskutuje, ale prawdziwego rapu w Polsce już nie ma. K44, Paktofonika i im podobni - to BYŁ rap. Dziś - dno.

Poza tym jeżeli ktoś pije i ćpa, jest dla mnie skończonym zerem. Nie dość że jestem po części mizantropem, to tacy ludzie są podgatunkiem człowieka...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

hmm jednak zmieniam swoje zdanie peja powiedział "wszystko na mój koszt" też bym tamtego pizgał młody kozak chciał faka pokazać i dostał to co mu się należało a piosenki peji są najbardziej wyjebane ;]

Opublikowano

Podsumujmy temat, większość gwiazd przed koncertami coś wali, najczęściej w nocha żeby poczuć moc, pewność siebie i dać z siebie full i tak mogło być z peją. Z drugiej strony to nie jego wina, bowiem co za pajac przychodzi na koncert kogoś kogo nie lubi oraz jego produkcji? to debilizm. Zasraniec sam się o to prosił cała widownia śpiewała mu "chuj ci na imie" a potem dostał w pizde od skin headów - i słusznie. To nauczka dla debilnych ludzi którym się coś nie podoba i zamiasz zlać na to idą się popisywać.

Tyle na ten temat.

2006-2010

Opublikowano

ja do jego muzyki nic nie mam

jak lubi to niech sobie spiewa o tym jak mu trudno i jak rapuje pod blokiem

ale jak mu fakera pokazywal to mogl mu sam sie odwdzieczyc a nie zaslonic sie publika

zalosne

normalne buractwo ;/

i wlasnie dlatego nie slucham rapu i hip-hopu...

.

Opublikowano

Nie nawidze go tylko potrafi przeklinać ...kurwa... xDDD

dal bym 5 ale ten bot jest stary jak moj stary wiec troche stary jest...
Opublikowano

to że pił i tam nie wiem co robił, nie zwalnia go z czynów, nie świadomie, czy pod wpływem alkoholu i różnych środków oburzających prawo obowiązuje cię takie same jak innych ludzi

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Muzyki owego Pana słucham sporadycznie ^^

Co do incydentu - z jednej strony gościa rozumiem bo mi też by nie było miło jakby full time ktoś mi faka walił, ale z deczka przesadził z tymi przyśpiewkami ^^

Nie podoba mi się że nie załatwił tego samemu, jak sokół na koncercie :D chociaż chyba ma zawiasy czyli w sumie za dużo zrobić nie mógł :)

A co do kolesia który faka pokazywał - samobójca :D

f.png

Opublikowano

wiecie peja sie spier*** i kazdy juz o tym wie zachował sie jak szczyl i zreszta bedzie i jest szczylem..

tak samo do jego nut.

reprezentuje biede. - chcialem dodac tu zdj . ale nie znalazłem gdy opisze to:

peja wielce spiewa o biedzie a co teraz: bylo zdjecie peji jak jechal porshe czy jak to sie pisze i zrobione zdj: Peja-Reprezentuje biede i tu sobie narobil minusu bo ta ciota nie potrafi po 1. rapować.

po2. dj deck do tego kolesia? to wielkie nie porozumienie. czemu? jeden z lepszych dj. z raperem gówno? czym to sie moze laczyc..

a wracajac do sprawy.

czemu peja nie zszedł?

2. jak nazwał wiecie co z nim zrobić.?

my tak samo z chu** zrobimy na Ślasku. to jest jedno gdzie bedzie. LUDZIE PO TYM CO ZOBACZYLI W WIADOMOSCIACH!

Nienawidza go. 15 latka i jeszcze jak mowil : dziwko cos tam.. hmm wiecie to teksty ponad norme : 17- widzicie on ma z 27+ ale rozumu to ta ciota niema czemu ciota.? bo sie ciota napina na teledyskach a tak naprawde gdyby tam zszedl dostal by bombe i by peja plakal ze mu 2 zeby wybil szczyl.

a co do mlodego co dostal.

poco pokazywal srodkowy palec. powod . moze go nienawidzi i chcial mu pokazac ze jest nie lubiany i tez on. Miał racje bo to ten smarkacz spowodowal ze PEJA DLA Wiekszosci jest wielkim smieciem..

Admin Cienia
Opublikowano

Peja jest wporzo, ma dobre kawałki, a i do prawdy to można zaliczyć, jego zachowanie jest takie jakie jest ale to wina tego że miał jakieś problemy w dzieciństwie. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

dal mnie peja ma spoko kwałki dobrze nawija a to co zrobił no cóż źle zniósł krytyke fakt że przesadził no ale tamten 15 latek mógł mieć trochę rozumu i sie spodziewać tego

@3xUP

ciekawe czy to samo byś w oczy peji powiedział. a co do tego kawałka "reprezentuje biedę" peja wydał dużo płyt co wionąże sie z tym ze dużo na tym zarobił i co ma trzymać kase w banku i żyć tak jak kiedyś?? ogarnij sie zastanów sie co powiedziałeś to jest jego i tylko jego sprawa co se kupuje a śpiewa o tym gdzie sie wychował

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Specjalista
Opublikowano
Co wy od Peji chcecie?Najlepszy raper w Polsce . . .

Chuja o nim wiecie a się go czepiacie, on jest taki, bo miał trudne dzieciństwo...

Nie mogę z Ciebie , Peja nawet Raperem nie jest i nie obrażaj ludzi , którzy nimi są... Peja to beztalencie , które śpiew tylko o "HWDP" i o ulicy... Tak naprawdę to ten pedał jest nastawiony na komercję i nic więcej ... To psychopata , który nie ogarnia życia... Jakby był

Najlepszy raper w Polsce . . .

to by zaczął freestylować , a nie "kurwa napierdolić mu!" "na mój koszt! na mój koszt" ... Żałosne i żenujące... dalej brońcie tego psychopatę , przecież miał trudne dzieciństwo to można mu wybaczyć... ;((

Dodam jeszcze , że skoro on tak biedę reprezentuje to czemu się wozi Porshe?

PS: To jest dla tych , którzy nie potrafią poznać prawdziwych rapperów...

http://www.youtube.com/watch?v=cusClL6zzNw...feature=related

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=gwdt0Tn5VS8...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=fIXjkObvhoA...feature=related

zgadzam sie w 100% z liroyem

@up

po co pokazujesz freestyle battle OSTR jak to jest zupełnie inna sytuacja

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Moim zdaniem to tego jak się wyrażę "HUJA"Powinni kurna wsadzic go do puchy i skopac go ze by matki własnej nie poznaj.A ochrona nie reagowała zal mi ich

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...