Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Peja

Saltaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://odsiebie.com/pokaz/5529320---6238.html

O sprawie jest dosyć głośno, lecz ciekawią mnie opinie ludzi inteligentnych, a nie podwórkowych dresów. Więc proszę wypowiadać się :>

Ja jak patrze na takich popierzeńców, to żałuję że nie ma jakiegoś systemu wczesnego ostrzegania przed takimi ludźmi. Najlepiej zanim się urodzą, wtedy aborcja murowana. Po prostu szkoda słów. Takich to tylko do kanciapy i pokazać im jak to boli...

@Down

Polecam do tego specshop, sam mam za 90zł i cieszę się nią od 2 lat ^^ (pałkę teleskopową)

@Down v.2

o_O...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

haha fajna impreza, szczerze to tam można by nieźle zarobić sprzedając kastety, pałki teleskopowe itd..

dodam coś od siebie, polubiłem peje :D

2006-2010

Opublikowano

Peja jest szczerym raperem-osobą.Ma w dupie co inni o nim myślą,gra dla tych którzy chcą go słuchać.Tamten go zwyzywał to peja się wku[CENZURA] i najechał gościa, a że fani mają hasło:

"Na zawsze SLU w naszych sercach" wkurwili się na gościa za zwyzywanie Rycha i napierdolili go ;]

Opublikowano
Peja jest szczerym raperem-osobą.Ma w dupie co inni o nim myślą,gra dla tych którzy chcą go słuchać.Tamten go zwyzywał to peja się wku[CENZURA] i najechał gościa, a że fani mają hasło:

"Na zawsze SLU w naszych sercach" wkurwili się na gościa za zwyzywanie Rycha i napierdolili go ;]

Nawę tą całą wypowiedź jednym słowem - kretynizm. Toż to jaskiniowcy mieli zwyczaj napieprzania się, bo nie mogli się z sobą dogadać. Dziś mamy XXI wiek. Nic się nie zmieniło.

@Down

Bez jaj... Zmasakrować kolesia za to że pokazał ci fakera? Odwdzięczyć się tym samym i do widzenia...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
szacun dla Peji, taka jazda na całą polske, kolesia szanuje teraz nie za jego kawałki bo mi sie nie podobają a właśnie za to, tępić frajerów i jakbym tam był to sam bym napierdolił temu cieciowi, musi być równowaga fajerstwo aka sprzedawczyki = die. Teraz peja może nawet do pierdla iść ale miał jaja

2006-2010

Opublikowano

mi tam wisi co peja robi itp itd ja sobie tylko slucham jego muzy w reszte nie wnikam ^^

a jezeli kogos to uszczesliwi to kiedys w moim miescie peja koncert w klubie mial i po koncercie jakis kolo wyjebal peji bule na ryj xD

Opublikowano

peja to ciota zamiast sam to załatwić to kurwa woli innymi rozkazywać a sam się obsrał, teraz kurwa prędko nie wyda płyty oby to był koniec jego kariery ;]

Opublikowano
teraz kurwa prędko nie wyda płyty oby to był koniec jego kariery ;]
Podpinam sie :P Tego samego życze Firmie (bez urazy dla nikogo, jeśli ktoś słucha ich i niebiega krzycząc JP miliard procent to mam to gdzieś :P zresztą turbodymoman zawstydzi wkońcu JP xP)
Opublikowano

Peja to jest jednym slowem kutafon i jebany szmaciarz żeby takie coś zrobić to trzeba być naprawdę pizdą starą JEBAĆ PEJE Tyle od siebie dodam

Sorki że wulgarnie ale emocje...

JEBAĆ PEJE....

Tak jak koleszka moj napisał ma zasób słownictwa to tych słów "Kurwa Chuj Pizda" i tyle tylko potrafi powiedziec mam nadzieje że peja juz nie zaspiewa a jego durne nuty znikną ze swiata to jest ciemna masa JP- Jebać Peje na 100%

Kiedyś byłem fanem od teraz rozgłaszam że chuj mu w dupe

Dziękuje... ;P

@EDIT

Dodam że też jebać jego FANÓW !

@EDIT 2

Wiecie nie wkurwił bym się gdyby nie mowił żeby go napierdalali jak by mu tylko nawrzucał śmiał bym się ale za takie cos to nie ujdzie

Jak pójdzie siedzieć to raczej nie uda mu się w więzieniu za takie coś przetrwać ....

Chłopak 15 lat i żeby kazac go tak zmasakrować no po prostu ten pejjja powinien PROZAK wpierdalać !!

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano
peja to ciota zamiast sam to załatwić to kurwa woli innymi rozkazywać a sam się obsrał, teraz kurwa prędko nie wyda płyty oby to był koniec jego kariery ;]

haha... to co niby mial zejsc ze sceny podczas koncertu i mu dojebać ? o_O

wilku pewnie lepsze jest to czego ty sluchasz ;) hemp gru itp. szkoda tylko ze idea kazdej ich piosenki to jebac policje, zjedz skręta : )

Opublikowano

hahahah koker kurwa hemp gru maja tylko 2 utwory o jebaniu policji jak nie umiesz się wsłuchać w ich piosenki to nie pierdol posłuchaj sobie "drga" "63dni chwały" itd ;]

Opublikowano

Hemp Gru nawija o czym tak jak wilku wspomniał 63 dni chwały o polsce ktora walczyła zebysmy sobie teraz na spokojnie zyli... o a co do jebania policji i trafce maja nienawisc do policji i HWDP a o trafce maja tylko zjedz skreta xD

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

ktos tam napisal ze to koniec kariery peji grubo sie myli peja nie pojdzie do paki pewnie zaplaci oficjalnie albo nieoficjalnie jakas kwote i tyle z calej afery ^^

Opublikowano

To co ze nie pojdzie siedziec ale i tak jak wiekszosc ludzi go spotka na YT 20 tys komentarzy w tym 19 tysiecy wrzuty na peje ze pedal cwel itd a 1000 tylko ze peja to git ja tam jestem w tych 19 tysiacach :]] i tak trzymam GŁOSIMY NA CAŁĄ POLSKE CHUJ RYSIOWI W DUPE !

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Peja zawsze był idiotą, nigdy nic sobą nie reprezentował.

Mógł po prostu zignorować tego dzieciaka i każdy by był zadowolony.

Teraz i tak nie pójdzie siedzieć i ma darmową reklamę cuz Polska.

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

Tak jak @UP on ma darmowa reklame swojej nastepnej plyty. A rozwaliliscie mnie teraz za to isc do paki?? zal jesli ktos tak pomyslal on nawet za dziesione by dostal w zawiasach.

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

co by mu za to nie zrobili to szacunek małolatów którzy nazywają się "ludzie ulicy tudzież blokersi" , dresiarzy i innych kolesi lubiących zadymy - hehehe - ja do niego nic osobiście nie mam ale skoro jest takim zajebistym raperem to powinien mu pojechać - freestyle zabił by tego kolesia (jak by był dosadny) a peja udowodniłby że jest porządnym raperem a nie wodzem drecholi!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Porażka...

Udaje takiego mocnego używając wulgaryzmów, a sam nie potrafił się obronić przed 15 latkiem, za to łysogłowi idioci zrobili to za niego.

Peja zostanie bezkarny i ma darmową reklamę. Mam nadzieję, że kiedyś on będzie w skórze tego chłopaka.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Co wy od Peji chcecie?Najlepszy raper w Polsce . . .

Chuja o nim wiecie a się go czepiacie, on jest taki, bo miał trudne dzieciństwo...

Chociaż podobno przed koncertem pił i ćpał....

Ej a jakby was ktoś zwyzywał to co byście zrobili ?

@UP

Był jak sam miał 15 lat...Tylko że on Judo trenował

Opublikowano

Liroy skrytykował zachowanie Peji...

Jako mieszaniec Zielonej Góry i uczestnik Winobrania w tym momencie nie poszedłbym na żaden następny koncert rapera (o ile taki będzie w związku z listami informującymi o zainstniałej sytuacji wysłanymi przez prezydenta ZG do zarządów innych miast).

Jeśli chcecie posłuchać tej krytyki poszukajcie w archiwum TVN 24 materiału.

The Great Legend...

U4558-1228754140.png

ubppoints.png
Opublikowano

A chuj kogo obchodzi jego trudne dzieciństwo, tak sie nierobi, człowieku jak sie jest pełnoletnim to pewne rzeczy poprostu sie wie. Trudne dzieciństwo go nieusprawiedliwia =.=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...