Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby nowy priv nostale?

szymek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może pisać w linku lastchaos.... -.- to nie ma znaczenia . może została domena bo mieli serwer metka? i nie było po co kasy marnować na nową? strona jest i tak tylko do reje -.- Mogą sobie zrobić nawet link nostale.zalkurczaka.pl

Opublikowano

E ... zjedzcie sobie na dół . I tam są reklamy :/ Oni w taki sposób zarabiają bo wiedzą , że miliony osób wbije na tą stronkę ponieważ nie ma żadnego priv Nostale :)

Pomyślcie logicznie

Opublikowano

Lokid, masz dobrą teorię. Myślę, że oni faktycznie zarabiają na tym fortune na np. serwer dedykowany do metina.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ja mysle ze jak mieli serwer do metina to itak nie powinni tej strony zostawiac; strona kosztuje max 30zl/mc a oni srednio z serwera metina mogli miec tygodniowo ok. do 1500zl z doladowan i dotacji (donation) .

Jak niebylby to fake to zalozyli bo nowa strone i troche sie nad nia postarali -,-

@Edit a stronke z pl maja tak :

na stronie nostale klikasz drugim przyciskiem myszki na tle i bierzesz "pokaz kod zrodlowy" lub klikasz F12, kopiujesz wszystko i wklejasz do notatnika. Zapisujesz jako np. hahaCoZaNoobyDaliSieWziascNaFake."html" lub "htm" i zmieniasz sobie rozne linijki i masz sobie stronke jak polski/ francuski/ Hebrajski nostale ;)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm... Jak by wyszło to by fajnie było. Byle tylko nie zamknęli po miesiącu :) Mam nadzieję, ze bęzie spory loot i exp i, że SP bęzie można robić jak na NT SE. Nie czytałem całego topicu bo czasu za bardzo nie mam. Więc co? Czekamy :)

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

hmm poczekamy zobaczymy , za podanie linku dostajesz like :) mam nadzieje ze im to wypali :P pogralbym na privie jakims high rate chcialbym sprawdzic sp i eq jakie dobre itd ;).

ps. sorki ze bez PL znakow ale mam jezyk zmieniony robilem pieczatki i nie chce mi sie znowu zmieniac.. Pozdrawiam.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Kurde do dupy, że jeszcze nie ma ;/ Chyba to będzie fake :(

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Poczekajmy do wieczora moze bedzie dzialac

Tez mozliwe ze sa w pracy albo dokanczaja go ie wiadomo musimy czekac

Ale watpie zeby dzialalo

Opublikowano

No dokładnie. Kurde.... Trzeba czekać na nie-fake :D

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Mnie się wydaje, że to jest fake :) Ich trailer to trailer aktu 5.2 .... Ale cóż poczekamy i zobaczymy. Choć mam nadzieję, że to nie fake, a w oparciu o NosHero powstanie wiele interesujących prywatnych serwerów NosTale :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...