Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TonitTrum 4 Fun [Dedyk]

damwryyy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer świetny, lecz aż takim 4fun to nie jest..

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Server dno. Pustki, nie da się ulepszać metalami. Jak to jest 4fun to PL jest easy...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Które wydanie tonitrum ? 1? 2k12 jak postawiliśmy w grudniu cały czas stoi, 4 fun stoi od kwietnia ,, co do tych fryzur to są

edit. u nas na forum jest all opisane , 4 komplety nowej bizu, broniena 125, 135 , 145 , 175 oraz 200 i 250, zbrojki na 120 ,125(hwang) 145. 175

banner_02.png

Opublikowano

Eryk, z tegoco widze to Ty tam nawet nie grałeś bo w kilku prezkach napisałeś podobne posty...

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Serwer naprawde bardzo dobry gram już z 2 tygodnie ma trochę

wad ale jeden z lepszych na jakim grałem ,to prawda mało ludzi 100 osób online wieczorem ale może to się zmieni jak zaczniecie wbijać , najgorzej wkurza że za niektóre misje dostajesz bon a po relogu bonu nie ma .

Opublikowano

Medale nie dropią , więc jak zrobić misje od lwa ? mam dropka 45lvl i w trudnym ani 1 medalu .

Gmy nie odpisują na pytania (pewnie nie znają odpowiedzi)

Eventy ox robi gm kobieta taki nieogar że to szok, zamiast czytać co ludzie piszą to spami o robieniu zbroi w Photoshopie, dostałem kicka bo powiedziałem że OX nie ma sensu(zostały 4 osoby i każda latała za każdą)

Nikogo z adminów nie ma na ts.

Edit: Na 85lvl z buffem 60% surą WP nie jestem w stanie ubić grupki zombie bo nie ładuje w ISa

Koniec gry na tym serwie

Nie polecam

Opublikowano

Edit: Na 85lvl z buffem 60% surą WP nie jestem w stanie ubić grupki zombie bo nie ładuje w ISa

Koniec gry na tym serwie

Dziwne bardzo ja na 85 biłem zombi i nie tylkoi to bez bufa spokojnie , wystarczy zrobić kd uchyłki i wsadzić starczy z + 8 i troche dodania do pż co jako wp masz w czarownym i gwarantuje że ustoisz wszystko oprocz lorda , wystarczy pomyśleć to nie boli.

Opublikowano

Koniec gry na tym serwie

Dziwne bardzo ja na 85 biłem zombi i nie tylkoi to bez bufa spokojnie , wystarczy zrobić kd uchyłki i wsadzić starczy z + 8 i troche dodania do pż co jako wp masz w czarownym i gwarantuje że ustoisz wszystko oprocz lorda , wystarczy pomyśleć to nie boli.

"Wystarczy pomyśleć" Weź sie pierdolnij puknij w czoło . Zrobić kd do +8 to cud wydałem 3kkk na zrobienie potwora do +8 i nie weszło. Więc pozdro. Taki z niego 4fun ze przywolanie konia jest na 0.

Autopoty się nie kończą,

Opublikowano

"Wystarczy pomyśleć" Weź sie pierdolnij puknij w czoło . Zrobić kd do +8 to cud wydałem 3kkk na zrobienie potwora do +8 i nie weszło. Więc pozdro. Taki z niego 4fun ze przywolanie konia jest na 0.

Autopoty się nie kończą,

No to widocznie miałeś pecha sorry jeśli Cię obraziłem ale ja za 1kkk zrobie 4 -5 kd + 8 a szansa że wejdzie jest 33 % np. kd potwora 9 zrobiłem wszedł za 1 razem a uchyłki + 8 dopiero gdzieś za 10

Opublikowano

Prezka 10/10 ale client nie działa wyskakuję "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135).Kliknij przycisk OK,aby zakończyć aplikację." Powie mi ktoś jak to zrobić daje +

Opublikowano

Prezka 10/10 ale client nie działa wyskakuję "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135).Kliknij przycisk OK,aby zakończyć aplikację." Powie mi ktoś jak to zrobić daje +

Zainstaluj net frameworka 3.5 lub 4.0

Opublikowano

Serwer ogólnie słaby

Serwer : AriusMT2

Nick : Xiaan

Postać : Szaman

Klasa : Smok

Poziom : 84

Królestwo : Chunjo

Gildia : Swiadomi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...