Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TonitTrum 4 Fun [Dedyk]

damwryyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby wziąć tutaj ślub trzeba wydać na Is??bo nigdzie nie widzę w grze aby był pierścionek zaręczynowy,oprócz IS.

A na chuj komus slub xdd dobiłem 80lvl no moja ocena to 6/10 Fabuła ok ale czeste lagi za durzo tych pierdół napchane mało graczy A co do ulepszen itemow nędza jest to 4fun ale taki troche nie podkrecony do full jest troche utrudnien na wiekszym poziomie powinno byc o wiele łatwiej niz na początku

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zagrałbym tylko jedyne co mnie odstrasza to ilość graczy online ;/ Przydałby się reset serva i ponowny start pod inna nazwa bo pewnie nie tylko ja rezygnuje z gry na tym servie z powodu ilości graczy online

sygnazamowienie.png
Opublikowano

Server naprawde ciekawy. Troche niedopracowany ale mozna fajnie pograc.

Gram ledwo 3 dni a mam 100lvl i juz ubijam wiekszosc obecnych tam bossow ^^

Minusem jest to ze bez IS jest baaardzo ciezko ale jestem przykladem ze mozna.

Chwilowo off ale zapewne naprawią.

Zapraszam na server.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Wejdz w is i kup kd uchyłki +9 , w zbroji i tarczy włóż ten sam bon co kd. Teraz tylko fms z pro średnimi i możecie na 50 lvl iśc na mapke 120 bo mobki biją tylko miss miss miss miss miss miss.

Uczeń
Opublikowano

server dno!

uzasadnisz ?

a co do serwera zagrałbym gdyby grało więcej graczy najlepiej gdyby zrobili reset

Opublikowano

Serwer spoko.Administracja też. Ktoś napisał że fory maja znajomi, ja tam znajomy nie jestem a mam wszystko więc jak to mówią pier...dolić takie znajomości.Fakt na początku ciężko ale potem lajcik ale tak jest na każdym serwie.Pozdrawiam.I coś mi się zdaje że nowy start będzie.

Opublikowano

po prezentacji az chce sie wejsc na serwer.

przegladalem zakladke metin2 juz od paru miesiecy, i nie znalazlem serwera ktory by dorównał moim wymaganiom.

troche mi sie nie podoba drop kasy 150% ?

dosyc malo ale sie zobaczy odemnie macie 9/10 za prezke, serwer sie zobaczy zasysam klienta ;D

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...