Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Statystyki osiągnięć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszę się bardzo z tego powodu :) że się cieszysz weszłeś tu by komentować i wsadzać swoje 5 groszy do tematu o którym nie masz zielonego pojęcia? .

Pisałem 2 razy ale widzę że nie potraficie czytać ze zrozumieniem..

Napisałem Ci jeśli chcesz ze mną porozmawiać zapraszam na Ts lub skype , te forum nie jest przeznaczone do tego by w tematach się kłócić.. Chodz na skype lub Ts porozmawiamy sobie .

Temat do Zamknięcia.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia, ale znam trochę już Szykre i wiem, że potrafi on takie rzeczy o który Tobie się nawet nie śniło ;) Jesli nie potrafisz czegoś zrobić, nie musisz mówic, że inni też tego nie umieją zrobić i wszystko ściągają z epvp. System statystyk jest już na wielu serwerach, ale po raz pierwszy pojawił się właśnie na serwerach Szykry już nie pamiętam, czy najpierw Draenor czy Kalimdor , ale są ludzie którzy potrafią o wiele więcej niż ty. A tak btw. po co się podniecasz , że ktoś Cie zaprasza do ekipy ? Do szczęscia nam to nie jest potrzebne, załóż swój serwer, stwórz wszystko sam i miej tych +500 graczy, zobaczymy czy Ci się uda.

2mfktbn.jpg
Opublikowano

A czy ja w jakiś sposób obrażam Szykre? napisałem tylko że kilka serwerów ma te statystyki nie mówie że jestem najlepszy ale po co się wypowiadasz w temacie o którym jak to napisałeś : "Nie masz zielonego pojęcia"

Po to by nabić sobie ten post? czy by przed bandą oszołomów popisać się ?

Chcesz porozmawiać , porozmawiajmy nie tu a na Ts , skype.

Po raz kolejny piszę

Nie potraficie normalnie napisać , tylko krytykujecie w tematach , nie było tego na mpc okey tylko po co każdy się wypowiada..

A co do was Sunshi i krzywy .. już od dawna zauważyłem że jeśli temat jest łatwy lecicie jak much do gówna.. piszecie nawet po kilka komentarzy a jeśli już jest coś trudniejszego wchodzicie w temat i wychodzicie.. lub krytykujecie innych userów bo macie te 1000+ postów "znacie się " na pisaniu postów

Bambusek , JachuPL i wielu znanych osób które odeszły z tego forum.. w taki sposób się nie zachowywali

Umiecie coś okey tylko po co każdego traktujecie jak byście wszelkie rozumy pozjadali a prawda jest taka że chuj cały umiecie..

Nie pasuje już wam? to wyjdzcie nikt za wami płakał nie będzie .

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Po raz kolejny powtarzasz sie ^^ Szukasz przyjaciół , że tak wszystkich zapraszasz na ts'a ? Przykro mi ale tutaj ich nie znajdziesz <bitch please> A czy ja napisałem gdzies , że obrażasz Szykre ? To po 1, a po 2 - zrozum , że są ludzie dużo mądrzejsi i zdolniejsi od Ciebie, więc potrafią zrobić różne nowości czy ciekawe usprawnienia typu właśnie system statystyk, nie oznacza to od razu, że mają to z epvp ;) Nie wszyscy są tacy jak ty zrozum to.

2mfktbn.jpg
Opublikowano

Nie szukam przyjaciół tylko chce sprawdzić jaki jesteś w rozmowie bo na forum skaczesz jak wsza na grzebieniu a w rzeczywistości zapewne jesteś jeszcze dzieckiem.

Temat przegląda kilka osób a tylko 2 żywnie się wypowiadają .

Niedowartościowani jesteście?

Opublikowano

Nie pasuje już wam? to wyjdzcie nikt za wami płakał nie będzie .

Tylko co takie zero jak Ty by bez nas zrobiło? :)

Sam przyznałeś że umiesz tylko gotowce wgrywać ;)

Podejrzewam że Ty nawet epvp nic skopiować byś nie umiał :D

Opublikowano

Rozumiem - ale umiem czytać, nie musisz mnie po 20 razy zapraszać na rozmowe na ts'ie. Co miałem do napisania w tym temacie już napisałem, nie wszystko jest z epvp jak twoje mniemanie zakłada, bajos ;)

2mfktbn.jpg
Opublikowano

No to skoro już powiedziałeś co miałeś do powiedzenia to wyjdz

Co do Ciebie Endymion_ nie skrytykowałem Cie tylko napisałem że coś co udostępniłeś było już na mpc :)

Co do questu nie musiałeś mi pomagać , pomogłeś jestem Ci wdzięczny dałem Ci wynagrodzenie jakim jest "Lubie To" na forum. i słowo dziękuje.

pawciuu

18:52:55

sam sobie szkodzisz.. 1 raz siedzisz na mpc? tu za każdą wypowiedz warna można dostać..

3402391

18:53:14

mam wyjebane

18:53:33

dostałem 5% i zaraz to zbiję

18:53:34

...

pawciuu

18:53:55

no w sumie napiszesz coś i nie będziesz miał

18:55:48

zrobiłbym jakis poradnik

18:55:49

w metinie

18:55:53

ale nie mam pomysłu zadnego

18:56:11

a co do warnów

18:56:17

to juz mam sciagniete 5% :)

Sam napisałeś Endymion_ że masz wyjebane to po co siedzisz jeszcze na tym forum? i w tematach dajesz buzki , krytykujesz a potem warny dostajesz.

Opublikowano

Nom Dragon to dziwny człowiek, wyzywa tutaj elite, a jednak korzysta z questa badara na blokadę expa, a bynajmniej próbuje, bo nawet go kurwa poprawić nie umie, gdzie wystarczy zmienić 2 linijki :D

Opublikowano

Popraw i daj poprawiony popisz się :) 2 osoby go poprawiały i nie działa :) więc możesz Ty się wykazać wiedzą.

Nie potrafie .. masz racje :) przyznaje się dłatego właśnie poprosiłem Endymiana o pomoc .

Opublikowano

Widzisz jaki potrafisz być milutki.

Niestety jesteś taki skurwysynem że miły jesteś tylko wtedy, gdy coś potrzebujesz, ktoś Ci pomoże, sejo nara wypierdalaj ;)

Ah zapodał bym tego questa (Taki quest funkcjonuje na serwerze Neverius [Nie wierzysz sprawdź, pierścień w IS]) ale jednak nie zapodam, bo wtedy gimbus mógł by go użyć na serwerze ;)

Opublikowano

Ja jestem miły tylko jak czegoś potrzebuje ?

pawciuu

10:16:20

thx za pomoc

pawciuu

13:51:38

działa +++++ na twoje konto lecą i dziękuje po raz kolejny..

Potrafie podziękować , przeprosić

To że ten quest jest na Neverius to ja wiem, wiem też że ten quest był na serwerze Lourta na Tilianie

Skoro jesteś taki dobry i wszystko wiesz

To czekam na poprawionego questa :> bo Ty podobno wszystko umiesz.. tak jak sunshi , krzywy.. wyżej srasz niż dupe masz..

Endymion_ dałeś quest który nie działa :)

i widzisz to jest dowód na to że wyciągasz rzeczy z epvp sam się teraz do tego przyznałeś.

Opublikowano

Albo jesteś zdrowo pierdolnięty, albo jesteś w ciąży i ciągle zmieniasz zdanie...

O kurwa, padłem, dojebałeś :D

pawciuu

thx za pomoc

pawciuu

To że ten quest jest na Neverius to ja wiem, wiem też że ten quest był na serwerze Lourta na Tilianie

To czekam na poprawionego questa :> bo Ty podobno wszystko umiesz.. tak jak sunshi , krzywy.. wyżej srasz niż dupe masz..

i widzisz to jest dowód na to że wyciągasz rzeczy z epvp sam się teraz do tego przyznałeś.

Kto to ten pawciuu zerowcu? ;)

I po raz kolejny mówię, nie dam Ci tego questa, bo taki random jak Ty nie zasługuje na niego. Poprawić quest to kwestia 20 sekund :)

Opublikowano

Ten pawciu to ja :) Randomem możesz nazwać siebie :) co do Neveriusa serwer Pro100st zgadza się ? :) twórca kilkunastu serwerów które upadły :> znam znam byłem u niego Technikiem kiedyś na 1 z jego serwerów.

Opublikowano

pawciuu

thx za pomoc

pawciuu

Skoro Endyś ma wszystko z epvp czekam na 10 ku do g

Opublikowano

Ten pawciu to ja :) Randomem możesz nazwać siebie :) co do Neveriusa serwer Pro100st zgadza się ? :) twórca kilkunastu serwerów które upadły :> znam znam byłem u niego Technikiem kiedyś na 1 z jego serwerów.

Kilkunastu? :D

Gdyby te kilkanaście jego serwerów upadło to na pewno by nie miał takich statystyk ;) Napisz jakie te jego serwery upadły :>

DivineWorld s2 700 online GladoR 1200 online NeveriuS 400 online ;)

Opublikowano

NeverDragon !

RÓB COŚ SAM A NIE IDŹ NA ŁATWIZNĘ !

Pamiętasz projekt Xerias ? Byłeś zerem ! Pliki serwerowe brata i szpan :) Płakałeś, jak Cię wy****** za to ze dawałeś eq z navicat (miałeś dostep do wszystkiego).

Nie wiedziałeś co robić jak wyebało game, lub jak trzeba było pong w Cliencie zmienić :)

Szykra ma bardzo zaawansowany system statystyk nie to co Royal ; x

Dla szykry należą się gratulacje, lubi robić to co robi a nie podpierdala wszystko z epvp (same statystyki były, ale AVShop już nie). =)

Nie myśl, że jak podpier***** wszystko od innych serwerów to będzie tam 3k graczy.

Pzdr, chcesz się kłócić ? Pisz pw a nie zaśmiecaj sobą tego forum.

ps. Dla szykry, krzywego i Sunsziego like'i :) Endy też dostanie =D

footer_logo.png

Opublikowano

NeverDragon !

Pamiętasz projekt Xerias ? Byłeś zerem ! Pliki serwerowe brata i szpan :) Płakałeś, jak Cię wy****** za to ze dawałeś eq z navicat (miałeś dostep do wszystkiego).

Nie wiedziałeś co robić jak wyebało game, lub jak trzeba było pong w Cliencie zmienić :)

Szykra ma bardzo zaawansowany system statystyk nie to co Royal ; x

Dla szykry należą się gratulacje, lubi robić to co robi a nie podpierdala wszystko z epvp (same statystyki były, ale AVShop już nie). =)

Pzdr, chcesz się kłócić ? Pisz pw a nie zaśmiecaj sobą tego forum.

ps. Dla szykry, krzywego i Sunsziego like'i :)

NeverDragon rzekomo ma 22 lata a napierdala po starych aż miło. Jak dla mnie autor tematu jest pokroju Badara, który ma source game'a

Opublikowano

NeverDragon rzekomo ma 22 lata a napierdala po starych aż miło. Jak dla mnie autor tematu jest pokroju Badara, który ma source game'a

On tak zawsze miał :) Niby był w team kilkunastu serwerów a w żadnej prezentacji lub zapowiedzi nie było jego nicku...

No może DarkXeni, Xerias ;p

footer_logo.png

Opublikowano

DarXeni :) i Xerias był to 1 serwer tylko nazwa oraz strona była zmieniona .Upadł przez Vanabe i MrKose :) dla twojej wiadomości :>

Sponsor zwinął interes..

Dla kolejnej twojej wiadomości :) ja byłem tam tylko GA pełne prawa miał MrKosa któremu odjebało ..

tak serwer upadł także jak nie wiesz to nie pisz..

Opublikowano

DarXeni :) i Xerias był to 1 serwer tylko nazwa oraz strona była zmieniona .Upadł przez Vanabe i MrKose :) dla twojej wiadomości :>

Sponsor zwinął interes..

Dla kolejnej twojej wiadomości :) ja byłem tam tylko GA pełne prawa miał MrKosa któremu odjebało ..

tak serwer upadł także jak nie wiesz to nie pisz..

Zainstalujesz ten syntezator czy nie podasz swojego nicku skype, którym tak kozaczyłeś?

Opublikowano

Co do statystyk to zrob sam? nic trudnego , questem wywoujesz komendy klientowe a one zapisuja do pliku twoje staty :) i nie pierdol ze tak duzo potrafisz bo jak narazie to mocny w pisaniu bredni a nie do roboty :)

ban.gif

Opublikowano

http://speedy.sh/RC3Hg/Zdjecia.rar

Jeśli bym chciał stworzył bym taki serwer że mucha nie siada..na dzień dziesiejszy mam dostęp do 3 dedyków , 1500 zł na otworzenie swojego serwera..propozoycje od kilkunastu serwerów w tym tego Azraela.. ale nie edytuje .. dedyków które sponsoruje obca osoba.. z każdym dniem staram się dodawać coś nowego.. by gdy już skończe swój serwer dopracuje pliki , Clienta postawić serwer a nie tak jak większość osób .. Najpierw kupują dedyka srają się a potem po miesiącu ten dedyk upada..

Pooglądaj sobie

1 czego nie posiadam to questów stąd też potrzebuje questera.. który napiszę mi questy na każdy lvl.. bo chce zrobić serwer na którym na każdy lvl będzie coś nowego.

Owszem pomagałem przy nie 1 serwerze ale nie jestem dzieckiem za GM nie będę robił jeśli już to za questy.

Ten link dał mi Rapils na gg :

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/1433353-abschieds-release-achievement-system.html

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/1567887-re-release-achievementshop-quest.html

Wszystko było na E pvp..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...