Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GifCode z GoMinecraft.pl

mordzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11,07zł ?!? Napewno fake, nie opłacałoby się sprzedawać gift code do Minecrafta za 11 zł ....

A co do komentarzy to boty raczej podejrzane, większość wstawiona tego samego dnia i ocena 5 z 1.

Chyba, że ktoś wyśle SMS-a i zobaczy czy dostanie :[ Ja nie radzę kupować od niezaufanych:)

======== Thank you. Zbieram [+] i [-] =======

Wakacje z MPC Forum :-)

Poradniki MPC Forum:

CS - Odzyskiwanie konta Steam:

http://www.mpcforum.pl/topic/649841-tutsteam-odzyskiwanie-konta/

Minecraft - Inne wymiary:

http://www.mpcforum.pl/topic/611802-minecraft-osiedlenie-sie-w-innym-wymiarze/

Opublikowano

Fake, nie możliwe, żeby sprzedawali za 11zł, to po prostu im się nie opłaca ;-) Polecam Ci kupić jedynie na oficjalnej stronie Mojang, dlaczego ? Ponieważ gdy kupisz na allegro itp. możesz wyłapać bana ;-)

d-_-b

Weteran
Opublikowano

Jest to fail tak jak, z yangami na pewnej stronie do metin2 ;) gdyby kosztowało to 30-40zł sms to jeszcze, jeszcze mogła by być to prawda.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

- Witryna internetowa GoMinecraft.pl jest stroną internetową zawierającą informacje na temat internetowej gry Metin2.

- Każde działanie na portalu GoMinecraft.pl przeprowadzasz na własną odpowiedzialność.

2 punkty z regulaminu i wszystko jasne...

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

To według mnie temat do zamknięcia a portal podany przez autora wątku powinien trafić na czarną listę oszustów w tym wielkim świecie znanym INTERNET.

Pozdrawiam.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Brak słów - nikt z was nie dokonał zakupu, a się wypowiada.

Sam osobiście korzystałem z stronki, jeżeli chodzi o gift code i nie było problemu (zakupu dokonałem ok. 3 tygodni temu).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie kupisz taniej premki niż 70-80zł. Więc na takie strony nawet nie ma sensu patrzeć. A co do komentarzy to przecież możliwe, że oni sobie je ustawiają, a ludzie jak chcą wpisać komentarz to im kod nie działa.

Opublikowano

Brak słów - nikt z was nie dokonał zakupu, a się wypowiada.

Sam osobiście korzystałem z stronki, jeżeli chodzi o gift code i nie było problemu (zakupu dokonałem ok. 3 tygodni temu).

Pozdrawiam.

Tak, tak gówno prawda. Tam są drzwi i wynoś się stąd cwaniaku !

Siemka , co myślicie o tej stronce http://gominecraft.pl/ ? Komentarze są pozytywne , choć mogą to być boty .

Komentarze zawsze będą pozytywne ;). Dlatego ja na nie już nie patrzę. Patrzę na te negatywne/neutralne bo tam najwięcej prawdy jest. Btw. premka minecrafta kosztuje 19.95 euro. Wiec gdzie tu 11 zł ?

jqeuR.png

Opublikowano

W regulaminie również jest podane:

- Pamiętaj, że nikt do kupna Cię nie zmusza - zastrzegamy sobie prawo do zwrot pieniędzy.

Jeżeli nie chcecie, to nie musicie przecież kupować, kto Was zmusza ? możecie kupić na Minecraft.net za 90zł i macie pewniaka - ja akurat dokonałem zakupu na tej stronie gominecraft.pl i nie było problemów, po 10 min grałem już w grę i nikt mi konta nie zablokował, a mam te konto od 4 miesięcy.

Na allegro równierz można kupić takie konto za 5zł, więc co jest w tym dziwnego ? bo za bardzo nie rozumiem...

Z tego co się orientuje ta niska cena jest "póki" co, bo to promocja... ciekawe, jak będzie za 30zł, i dalej będziecie mówić że to Fake ? Skorzystajcie, a później oceniajcie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Powiem tak według mnie to jest jedna wielka ściema tak jak pewna strona z metina i wiele więcej prze zemnie spotkanych

Co do pozytywnych komentarzy na bank to są boty

I proszę was nie bądźcie naiwni jak reszta dzieci co w to uwierzyli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...