Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troche duzy problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale do jakiego dokladnie i jak to zrobic zeby matka i ojciec sie nie dowiedzieli

Beka z Ciebie ;). Teraz trzęsiesz dupą przed rodzicami, ale przy kolegach zgrywałeś pro elo mastaha.

Jak jesteś niepełnoletni to lekarz ma prawo poinformować rodziców, że zażywałeś miękkich narkotyków . Do 18 roku życia to rodzice za ciebie odpowiadają dlatego będą informowani w pierwszej kolejności.

Musiałbyś udać się zrobić badania krwi i moczu by uzyskać informacje czy nie masz jakiegoś wirusa czy innego syfu.

Za głupotę się płaci i to drogo.

jqeuR.png

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to palłeś kilkanaście razy więc na pewno nie wiesz co to czysta marihuana a co chemia itd. Ogólnie to beka w chuj no ale na Twoim miejscu bym poczekał jeszcze pare dni i dopiero poszedł z tym do lekarza.

11hbhnt.png

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to palłeś kilkanaście razy więc na pewno nie wiesz co to czysta marihuana a co chemia itd. Ogólnie to beka w chuj no ale na Twoim miejscu bym poczekał jeszcze pare dni i dopiero poszedł z tym do lekarza.

wiem ze glupio zrobilem czytalem ze to moze do 2tyg trzymac i nie wiem czy narazie jest sens robic przypal u lekarza ;/

Skoro trzyma cię to przez 6 dni czy tam więcej to nie jest oznaka bycia zdrowym. Czymś mogłeś się zarazić. Radziłbym nie zwlekać z wizytą bo zdrowie może zacząć bardziej szwankować.

Marihuana nie jest szkodliwa jeśli jest CZYSTA . Sporo dilerów miesza ją z jakimś syfem by klienci się uzależniali od ich stuffu i kupowali dalej od nich..

jqeuR.png

Opublikowano

Nie paliles Cannabisu

W tym przypadku jungle zmiksowany z afganskim haszyszem albo za duzo blue haze (takie jakby mini-przedawkowanie), widzialem podobny przypadek u znajomego, powinno cie trzymac jeszcze do nastepnego piatku ale nadal bedziesz mial male problemy z oddychaniem, wiec najlepiej codziennie zapal po 3-4 szlugi, rozluzni ci to troche pluca.

i nastepnym razem jak kupujesz, sprawdzaj czy czegos nie dodali, normalny cannabis to tak jakby zielone grudki z troszke thc, jesli widzisz cos pozatym, np. jakies czarne grudki czy chuj wie co, nie kupuj!

wiec zapal sobie codziennie po 3-4 szlugi i ci powoli przejdzie

@edit Jak odroznic ---- haze od cannabis?

Jungle haze jest lekko brazowe blue jest brazowo niebieskie Purple jest zielono fioletowe haszysz jest ciemno brazowy a cannabis jest poprostu zielone

Opublikowano

Ja ci tak powiem jeśli masz dobrych kolegów a oni znajomość to poproś zęby ci zalatwyli lekarza który nie nakabluje

zyjesz? chyba w spiacke zasnął R.I.P [*]

btw:to mi przypomina film jakis dzien 3 bla bla bla dzien 5 bla bla bla xD

Opublikowano

Jak on was w chuja wali xD

Jakby miał takiego doła jak na serio opisuje to już by wisiał, bo nie wieżę że ma aż tak mocną psychikę. Ale beka w pyte nie powiem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...