Doman95ComeBack Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Siemka na poczatek napisze jezeli nie znasz sie na marihuanie nie paliles i nie wiesz jak ona dziela prosze wyjdz Wiec tak palilem juz tak z 10-15 razy glownie z lufy po 2/3 max i mialem fajnie bez konsekwencji na 2 dzien itp, palilem tak co 2-3 tyg. Teraz w piatek o 17 poszedlem jebnac 2 wiadra, zajebalem porzadne plucniaki i trzymalem z 20sek a towar akurat byl wykurwisty z tego co wiem a ja przyznaje sie mam slaba glowe, co sie w piatek dzialo po wyjsciu z piwnicy w ktorej jebalismy to juz mialem kongo i mnie nie bylo, po 5 min nie czulem ciala i nie wiedzialem czy to jawa czy real, dobra pomyslalem dam na luz i przejdzie mi wieczorem, gdy wrocilem na chate i polozylem sie do lozka dopiero ogarnalem ze jestem w domu nie wiedzialem nawet ze wchodze dobra poszedlem spac ta noc byla odziwo ''w miare'' spokojna na zajutrz wstaje i jazdy ciagle tzn mniej ale nadal, co mam dokladniej to takie jakby ''lagi''(tak wiem za duzo kompa) i pamiec ze mowie cos i po min zapominal i wogole sie skupic nie moge, dobra zaraz dojdziemy co mam dokladnie teraz czas na to co w nocy mam- 'japierdole ide sie zabic' to za malo gdy klade sie spac tak o 22 to budze sie tak o 1/2/3 i mam kongo jak w meksyku tzn caly spocony ze schizami ze ktos mnie chce zabic czy cos wstaje zaswiecam swiatlo szukam nie wiem czego caly sie trzese i mija jakies 5-10 min zebym ''w miare'' ogarnal pierwsze co robie to biore tel i probuje z kims pisac zeby chociaz mnie pocieszyl a o tej porze to trudno, teraz we wtorek w 5 dzien liczac piatek mam nadal jakby zmuly ale jezeli sie smieje i rozmawiam to mam w miare normalnie ale jezeli sie wycisze i uspokoje to mam takiego jebanego dola jak jeszcze nigdy nie mialem i to bez przyczyny ze plakac mi sie chce, co mam jeszcze to dusznosc i cisnie mnie w klatce piersiowej i jak mowilem czasem myle real od snu. Nie powiedzialem o tym rodzicom ani nikomu bo mimo mojego bulu nie rozjebie sie ale myslalem nad pojsciem do lekarza bo nie wiem ile mnie to gowno bd trzymac dodam ze nie bralem zednych nark twardych tylko cannabis czysty Wiem ze to forum bardziej o kompach i grach ale wiem ze sa tez tutaj ludzie ktorzy moga pomoc wiec prosze powiedzcie po ilu minie i co zrobic zeby w nocy nie miec jazd zobaczymy co dzis bedzie jezeli znowu rzez najebie sie jak swinia, Pozdro 600... Odnośnik do komentarza
KochamBlondynki Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jesteś w 100% pewny że to była czysta Marihuana ?, znałem przypadki moich kumpli co Brali jakieś gówna z marihuaną i nie odróżniali życia od snu, przez pewien okres nie palili im to uspokoiło, ja nigdy takich lotów po czystej Marihuanie nie miałem, więc albo odstaw na jakiś czas albo idź do lekarza, bo może ci się coś stać. Odnośnik do komentarza
`Reebok4Fun Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Idz z tym do specjalisty jest to ewidenty przypadek Malarii Meksykanskiej Jezeli do 2 tygodni tego nie wyleczysz to jest mozliwosc ze zasniesz w spiaczke. Niestety my tu ci zaduzo nie pomozemy. Dodam ze jest to zakazne wiec najlepiej spakoj sie i na 3-4 tygodnie wyjedz do lasu. Tam sie zachartujesz i bedzie wporzadku @UP chuj wie z czym to mieszali moze tyton pomylili cebula i efekty wychodza. Odnośnik do komentarza
Doman95ComeBack Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jesteś w 100% pewny że to była czysta Marihuana ?, znałem przypadki moich kumpli co Brali jakieś gówna z marihuaną i nie odróżniali życia od snu, przez pewien okres nie palili im to uspokoiło, ja nigdy takich lotów po czystej Marihuanie nie miałem, więc albo odstaw na jakiś czas albo idź do lekarza, bo może ci się coś stać. nie wiem czy to czyste bylo wlasnie ;/ up Ty serio mowisz? Odnośnik do komentarza
`Reebok4Fun Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nie wiem czy to czyste bylo wlasnie ;/ up Ty serio mowisz? Moj kumpel tak mial. Na poczatku nie kontaktujesz i i jestes niezrownowazony pozniej zaczynam sie bardzo meczyc az w koncu wpadasz w spiaczke lub malarie meksykanska Poczytaj sobie na necie. Odnośnik do komentarza
Doman95ComeBack Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Moj kumpel tak mial. Na poczatku nie kontaktujesz i i jestes niezrownowazony pozniej zaczynam sie bardzo meczyc az w koncu wpadasz w spiaczke lub malarie meksykanska Poczytaj sobie na necie. ogarniac w miare ogarniam jako kontaktowanie w dzien tylko w nocy mam jazdy i humor zjebany jezli wyluzuje Odnośnik do komentarza
__ProUser__ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 `Reebok4Fun wyjedzie do lasu i nie wróci i także nie idz do specjalisty bo możesz mieć problemy jak mu to opowiesz co nam.. Poczekaj jakieś parę dni i zobaczysz efekty pewnie jakaś mieszanka.. Odnośnik do komentarza
Doman95ComeBack Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no teraz 5 dzien poczekam do konca tyg i wtedy pomysle jezeli sie nie zmieni to zobacze sam na pewno bd Was informowal co ze mna Odnośnik do komentarza
`Reebok4Fun Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Informuj nas co 3 godziny Dziadek "KochamBlondynki" jest lekarzem recepte wysle ci na emaila Uwazaj na siebie przyjacielu. Odnośnik do komentarza
KochamBlondynki Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nie wiem czy to czyste bylo wlasnie ;/ up Ty serio mowisz? Tak serio, więc to już nie są żarty i zabawa, idź do lekarza bo to źle może się z tobą skończyć, pomimo że kumpel podobnie miał ale odstawił na jakiś czas i mu przeszło chodź czasami miał ładne schizy no ale dodajmy że marihuana nie była czysta, chodź nie chce mi się za bardzo wierzyć że po czystej tak ci się dzieje. @up 4 rok studiów medycznych ( joke ) Odnośnik do komentarza
`Reebok4Fun Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @UP Twoj dziadek mowil ze jego przyjaciel z kamienicy mial brudny towar wymieszany z piepszem i mial prostate krtani @TOP czy nie masz czasem dusznosci ? bo jezei tak to mozesz miec wyzej opisany przezemnie skutek palenia. Odnośnik do komentarza
Doman95ComeBack Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dobra dzieki za rady po dzisiejszej nocy powiem jak bylo i czy dalej mialem koszmary Odnośnik do komentarza
artcal Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dlaczego nie warto jest palić marihuany a tak do tematu to to nic nowego raczej nie dodam, moj kolega też mial jakieś shizy dziwne przez dwa tygodnie, ale nie palił, nie pił i przeszło. Odnośnik do komentarza
Doman95ComeBack Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @UP Twoj dziadek mowil ze jego przyjaciel z kamienicy mial brudny towar wymieszany z piepszem i mial prostate krtani @TOP czy nie masz czasem dusznosci ? bo jezei tak to mozesz miec wyzej opisany przezemnie skutek palenia. tak mam wlasnie dusznosci i mnie klata sciska i nie moge pelnego oddechu wziasc Odnośnik do komentarza
Doman95ComeBack Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 prosze powiedzcie jeszcze co dzis zrobic zeby w nocy dobrze spac i nie miec koszmarow ;/ Odnośnik do komentarza
KochamBlondynki Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Odstresuj się, są różne sposoby, np : Wypij melisę, posłuchaj muzyki ( uspakajającej ), wyjdź na dwór pobiegaj, zapal szluga. Ale najlepiej pobiegaj, zmęczysz się i pójdziesz spać. Odnośnik do komentarza
Doman95ComeBack Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Odstresuj się, są różne sposoby, np : Wypij melisę, posłuchaj muzyki ( uspakajającej ), wyjdź na dwór pobiegaj, zapal szluga. Ale najlepiej pobiegaj, zmęczysz się i pójdziesz spać. a mam syrop na sen pomoze cos? Odnośnik do komentarza
arko Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 odpowiednia pozycja ciala odpowiednia temperatura w pokoju odpowiedni ubior do snu odpowiednia posciel nie raz mialem poryte sny bo bylo mi za cieplo/za zimno/niewygodnie lezalem Odnośnik do komentarza
Doman95ComeBack Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dobra ja juz lece co bedzie dzis w nocy sie okaze, siemka i dzieki za pomoc jutro napisze Odnośnik do komentarza
Doman95ComeBack Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 godz 3 w nocy środa znowu jakieś popierdolone schizy we śnie ja już tego nie wytrzymuje psychicznie powiedzcie gdzie z tym.dokladnie isc Odnośnik do komentarza
xpacmanx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To ile cię to już trzyma ? Odnośnik do komentarza
Frugo™ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Idź do lekarza rodzinnego. Pomoże Ci i napisze skierowanie do lekarza którego masz iść :> Odnośnik do komentarza
AfffOmg Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zmień dilera albo bierz połowę koleżko, bo Ci nie służy. @Temat: Nie wpadaj w panikę, samo Ci przejdzie. Odnośnik do komentarza
Doman95ComeBack Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 dziś środa czyli 6 dzień i nadal brak chęci do życia i wszystkiego.. Odnośnik do komentarza
xpacmanx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 O kur.. 6 dzień to na pewno czystego zielska nie paliłeś. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.