Skocz do zawartości

Troche duzy problem

Doman95ComeBack

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka na poczatek napisze jezeli nie znasz sie na marihuanie nie paliles i nie wiesz jak ona dziela prosze wyjdz :)

Wiec tak palilem juz tak z 10-15 razy glownie z lufy po 2/3 max i mialem fajnie bez konsekwencji na 2 dzien itp, palilem tak co 2-3 tyg. Teraz w piatek o 17 poszedlem jebnac 2 wiadra, zajebalem porzadne plucniaki i trzymalem z 20sek a towar akurat byl wykurwisty z tego co wiem a ja przyznaje sie mam slaba glowe, co sie w piatek dzialo po wyjsciu z piwnicy w ktorej jebalismy to juz mialem kongo i mnie nie bylo, po 5 min nie czulem ciala i nie wiedzialem czy to jawa czy real, dobra pomyslalem dam na luz i przejdzie mi wieczorem, gdy wrocilem na chate i polozylem sie do lozka dopiero ogarnalem ze jestem w domu nie wiedzialem nawet ze wchodze dobra poszedlem spac ta noc byla odziwo ''w miare'' spokojna na zajutrz wstaje i jazdy ciagle tzn mniej ale nadal, co mam dokladniej to takie jakby ''lagi''(tak wiem za duzo kompa) i pamiec ze mowie cos i po min zapominal i wogole sie skupic nie moge, dobra zaraz dojdziemy co mam dokladnie teraz czas na to co w nocy mam- 'japierdole ide sie zabic' to za malo gdy klade sie spac tak o 22 to budze sie tak o 1/2/3 i mam kongo jak w meksyku tzn caly spocony ze schizami ze ktos mnie chce zabic czy cos wstaje zaswiecam swiatlo szukam nie wiem czego caly sie trzese i mija jakies 5-10 min zebym ''w miare'' ogarnal pierwsze co robie to biore tel i probuje z kims pisac zeby chociaz mnie pocieszyl a o tej porze to trudno, teraz we wtorek w 5 dzien liczac piatek mam nadal jakby zmuly ale jezeli sie smieje i rozmawiam to mam w miare normalnie ale jezeli sie wycisze i uspokoje to mam takiego jebanego dola jak jeszcze nigdy nie mialem i to bez przyczyny ze plakac mi sie chce, co mam jeszcze to dusznosc i cisnie mnie w klatce piersiowej i jak mowilem czasem myle real od snu.

Nie powiedzialem o tym rodzicom ani nikomu bo mimo mojego bulu nie rozjebie sie ale myslalem nad pojsciem do lekarza bo nie wiem ile mnie to gowno bd trzymac dodam ze nie bralem zednych nark twardych tylko cannabis czysty

Wiem ze to forum bardziej o kompach i grach ale wiem ze sa tez tutaj ludzie ktorzy moga pomoc wiec prosze powiedzcie po ilu minie i co zrobic zeby w nocy nie miec jazd zobaczymy co dzis bedzie jezeli znowu rzez najebie sie jak swinia,

Pozdro 600...

Jesteś w 100% pewny że to była czysta Marihuana ?, znałem przypadki moich kumpli co Brali jakieś gówna z marihuaną i nie odróżniali życia od snu, przez pewien okres nie palili im to uspokoiło, ja nigdy takich lotów po czystej Marihuanie nie miałem, więc albo odstaw na jakiś czas albo idź do lekarza, bo może ci się coś stać.

Idz z tym do specjalisty jest to ewidenty przypadek Malarii Meksykanskiej

Jezeli do 2 tygodni tego nie wyleczysz to jest mozliwosc ze zasniesz w spiaczke.

Niestety my tu ci zaduzo nie pomozemy.

Dodam ze jest to zakazne wiec najlepiej spakoj sie i na 3-4 tygodnie wyjedz do lasu.

Tam sie zachartujesz i bedzie wporzadku

@UP chuj wie z czym to mieszali moze tyton pomylili cebula i efekty wychodza.

Jesteś w 100% pewny że to była czysta Marihuana ?, znałem przypadki moich kumpli co Brali jakieś gówna z marihuaną i nie odróżniali życia od snu, przez pewien okres nie palili im to uspokoiło, ja nigdy takich lotów po czystej Marihuanie nie miałem, więc albo odstaw na jakiś czas albo idź do lekarza, bo może ci się coś stać.

nie wiem czy to czyste bylo wlasnie ;/ up Ty serio mowisz?

nie wiem czy to czyste bylo wlasnie ;/ up Ty serio mowisz?

Tak serio, więc to już nie są żarty i zabawa, idź do lekarza bo to źle może się z tobą skończyć, pomimo że kumpel podobnie miał ale odstawił na jakiś czas i mu przeszło chodź czasami miał ładne schizy no ale dodajmy że marihuana nie była czysta, chodź nie chce mi się za bardzo wierzyć że po czystej tak ci się dzieje.

@up

4 rok studiów medycznych ( joke )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Troche duzy problem   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...