Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wam poszedłegzamin?:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

historia 50%+ na pewno bede mial

Polski ABCD troche pojebalem pytania 1-6 zrobilem na odwrot napisalem ze papkin zakochal sie w Plastelinie xD myslalem ze w tym tekscie jest jakis ukryty sens ...

Polski ABCD na okolo 30% + 2 zadania pisemne na 50%

J

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

historia 50%+ na pewno bede mial

Polski ABCD troche pojebalem pytania 1-6 zrobilem na odwrot napisalem ze papkin zakochal sie w Plastelinie xD myslalem ze w tym tekscie jest jakis ukryty sens ...

Polski ABCD na okolo 30% + 2 zadania pisemne na 50%

J

Heheh :D Też na pierwszy rzut oka o tym pomyślałem, ale przeczytałem tekst z 6-7 razy i już znałem większość odpowiedzi ;p z 1-6 mam chyba tylko 1 błąd, drugi mam z wyrazem bogi i prócz tego chyba żadnego więcej ;p Rozprawki nie liczę, bo nie mogę sam jej ocenić ;D Mam nadzieje że dobrze nam wszystkim poszło.

Co Wy wszyscy z tą zemstą ? Ja się ciesze że to zemsta a nie krzyżacy ;p w krzyżakach tyle się działo że za nic nawet w tekście bym się nie połapał, a tutaj wszystko na tacy podane :D

@Down

Ja to samo ;P 2 błędy wyliczyłem z zamkniętych

Opublikowano

Polski - łatwizna jak dla mnie

Historia i Wos - spierdoliłem .___. jedynie z wosu wszystko dobrze mam, a z historii słabiutko.

hope is a bitch, remember.

Opublikowano

Ja miałem 6,6,6,6

a tak na serio xD

to nie miałem jestem 1 w gim no ale tym co poszło dobrze gratuluje a tym co źle poszło powiem "Następnym razem będzie lepiej"

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ja miałem 6,6,6,6

a tak na serio xD

to nie miałem jestem 1 w gim no ale tym co poszło dobrze gratuluje a tym co źle poszło powiem "Następnym razem będzie lepiej"

nastepnym razem ? za rok xD specjalnie nie zdam ^^

Opublikowano

No nie wiem :) Na necie możesz sobie sprawdzić jakie były pytania na teście, a potem bez sprawdzania odpowiedzi samemu na nie odpowiedzieć :) Bardzo prosty test, obawiałem się go jak cholera, ale teraz wiem że to co przygotowali nam jest po prostu banalne, mam nadzieje że taki sam będzie z przedmiotów ścisłych.

Powodzenia w maturze :)

@Up

Dździęki

No nie wiem :) Na necie możesz sobie sprawdzić jakie były pytania na teście, a potem bez sprawdzania odpowiedzi samemu na nie odpowiedzieć :) Bardzo prosty test, obawiałem się go jak cholera, ale teraz wiem że to co przygotowali nam jest po prostu banalne, mam nadzieje że taki sam będzie z przedmiotów ścisłych.

Powodzenia w maturze :)

@Up

Dździęki

Dzięki, wypije za Ciebie zdrówko po absolutorium xD

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Woohoooo. Test był wyjebanie prosty. Z wosu + histy będzie 95-100%, a z polaka 90-99% xD. Łatwiutkie .... Jakby dało się wyjść przed czasem bez przerw to po 1.2h by mnie nie było.

nakłonić ją do oddania ręki Cześkowi - myślałem ,że chodzi o upieprzenie dłoni

graphic.png

Opublikowano

omfg jakie 17 pytanie było pojebane -.-

na mapie było wyraźnie zaznaczone że Warszawa była pod zaborem Pruskim a tu sie okazuje że odpowiedź była Rosyjskim, omfg.

graphic.png

Opublikowano

omfg jakie 17 pytanie było pojebane -.-

na mapie było wyraźnie zaznaczone że Warszawa była pod zaborem Pruskim a tu sie okazuje że odpowiedź była Rosyjskim, omfg.

Co ty gadasz...

Ta mapa była do innego zadania (chyba o curie). W treści zadania opisali że doszli do takiego zaborcy gdzie było im o wiele lepiej niż u poprzedniego (przed przeprowadzką) a wiadomo że polacy najlepiej mieli w austrii a tylko jedna odpwowiedź miała taką opcje że przeprowadzili sie do austrii pozatym była mowa o kościuszce to już wgl...

Banalne ;)

Szczerze porobiłem głupie błędy w 1 i 3 :/

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

polski był prosty ale historia i wos były chujowe strasznie jak dla mnie... wgl niby test HISTORIA-WOS a chyba 17pytan z historii i 4 z wosu kurwa...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To ile wy macie tych testów ? Widzę że piszecie polski,historia+wos to teraz część humanistyczna była podzielona czy jak ?

25kr0nq.jpg
Opublikowano

no mata była dość prosta, jedynie 23 zadanie nie mialem pojecia jak zrobic bo nie znam wzorów na te jebane trapezy ;c

a z chemii wszystko strzelałem, czarna magia.

EXPmIpC.gif

Budowniczy
Opublikowano

Up

U mnie było trochę na odwrót ;p

co do wczorajszych testów to banał.

Rozprawka z polskiego bardzo łatwa ;)

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Mega trudne? Chyba dla tych co się nie uczą. Napisane w 30 minut, wszystko z przyrodniczego i 50 minut z matmy.

Matma była banalna, tylko zadanie z tymi doniczkami było trudniejsze, a tak to nic po za tym. Udowodnić, że trójkąt jest równoboczny.(wszystkie kąty mają 60*) lub obliczyć obwód trapezu. Na proszę was...

Opublikowano

z matematyki nigdy nie pisałem łatwiejszego testu ^^

a z przyrodniczego nie było za łatwe

PS ma ktoś odpowiedzi do matematyki bo mogę mieć 100% !! xD

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...