Skocz do zawartości

Jak wam poszedłegzamin?:D

Missbułgaria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja nie zakodowoalem matrycy znakow z naszym numerem klasy i numerem z dziennika

u nas połowa też nie zakodowała nauczyciel nie wspomniał na szczęśćie sie pokapowałem i zakodowałem ;].

Odpowiedzi juz są w necie. wyniki chyba 10 czerwca.

Larron

Literatura pozwala poznać i lepiej zrozumieć minione wieki. Rozważ słuszność tego stwierdzenia ilustrując argumenty przykładami literackimi".

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Arko nowa formuła

Dziś był polski i historia+ wos czyli juz 2 egza

jutro przyrodniczy (chemia/geo/biol/fiz) i osobny z maizy

w czwartek angielski podstawowy i rozszerzony

ale i tak zalicza test nie? bo jak idzie przez skaner to wywali pewnie blad a potem sprawdza bo mam wpisane recznie normalnie moj numer

Zaliczą nie jeden oddał i nie zakodował ważne żebyś na przodzie testu zakodował

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

A potem bd na forum ryczał, że nie dostałeś się do swojego liceum, o którym mówisz od pewnego czasu.

Znam swoje umiejetnosci i bez nauki i odrabiania zadan mam same 3/4 ;>

wiec taki test to jak Metin Czerni dla Wojownika 34 lvl Body w koncu to jest ABCD wiec kurwa tylko zjeb moze napisac na mniej niz 15 pkt

Pierwsza strona z historii troszkę mnie dobiła, ogólnie z historii i wosu mam 27/33pkt(tyle ma być tych pkt?) - na oko około 16pkt do kolejnej szkoły.

Polski był banalny, spodziewałem się czegoś trudniejszego, zadania otwarte 20/20 - 21 zadanie poprawnie wyjaśnione, a za rozprawkę pkt będą dopiero w czerwcu [;

Jak chcecie jutro dobrze napisać matematykę to zróbcie ten test:

http://www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=1065&Itemid=2

Polski był b. podobny do próbnego, więc dlaczego nie matematyka...

Rozprawka dosyc normalna dalem rade ;>

Polski i ta zemsta.... porazka szczelalem

Historia i WOS tez jakos poszlo ;> glupie pytania na wiedze a nie logike

Wynik 25

+ pkt zadowoli mnie

Chłopie w zemście było podajże jedno pytanie przy którym odpowiedzi nie było w tekście ;p Nie czytałem jej a z tego co widziałem na necie wszystko co z zemsty dobrze :D Rozprawka za łatwa, ogólnie polski banalny, historia też wcale trudna nie była, myślałem że będzie od groma dat, a tu nic, kompletnie żadnej daty do zapamiętania :P Pytania też na domysły można było uzupełniać, ale wolałem się zastanowić dzięki czemu też poszło mi dobrze (wg odpowiedzi na necie).

Moim zdaniem ten test był bardziej na logikę, a nie wiedzę, wystarczyło dobrze przeczytać nawet po kilkanaście razy (ja tak robiłem), pomyśleć nad tym przypomnieć sobie z lekcji i zaznaczyć, jak na lekcji mnie nie było to starałem sobie to jakoś chronologicznie ułożyć :P

Najgorsza fizyka/chemia, najwięcej do nauki z tych przedmiotów było

@UP

Z WoSu 1 błąd ;p Przy Trybunale Konstytucyjnym, myślałem że ogłasza wyroki w sprawie złamania konstytucji przez posła :P

Część humanistyczna - 100%

Część matematyczna - 100%

hehe żartowałem ja maturę piszę za jakiś tydzień ale zapewne 99,99% waszych opowiastek to ściema

No nie wiem :) Na necie możesz sobie sprawdzić jakie były pytania na teście, a potem bez sprawdzania odpowiedzi samemu na nie odpowiedzieć :) Bardzo prosty test, obawiałem się go jak cholera, ale teraz wiem że to co przygotowali nam jest po prostu banalne, mam nadzieje że taki sam będzie z przedmiotów ścisłych.

Powodzenia w maturze :)

@Up

Dździęki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Jak wam poszedłegzamin?:D   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...