Missbułgaria Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dla mnie polski to banał tylko 1 błąd w zamkniętych h3h3h3 a rozprawka była spokojnie do napisania. WoS i Historia 9 mam źle..:C Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
`Reebok4Fun Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Rozprawka dosyc normalna dalem rade ;> Polski i ta zemsta.... porazka szczelalem Historia i WOS tez jakos poszlo ;> glupie pytania na wiedze a nie logike Wynik 25 + pkt zadowoli mnie Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A mam pytanie ile pkt było za egzamin z historii/wosu? Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
`Reebok4Fun Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 40 chyba ;> ja tam nie patrze ile zrobilem zle chcialbym aby to byla niespodzianka ;> wiecie kiedy wyniki beda ? Odnośnik do komentarza
yohito Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ja nie zakodowoalem matrycy znakow z naszym numerem klasy i numerem z dziennika Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A z czego mieliście napisać rozprawkę? 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ja nie zakodowoalem matrycy znakow z naszym numerem klasy i numerem z dziennika u nas połowa też nie zakodowała nauczyciel nie wspomniał na szczęśćie sie pokapowałem i zakodowałem ;]. Odpowiedzi juz są w necie. wyniki chyba 10 czerwca. Larron Literatura pozwala poznać i lepiej zrozumieć minione wieki. Rozważ słuszność tego stwierdzenia ilustrując argumenty przykładami literackimi". Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
arko Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ile wy tego teraz kurwa macie ? Ja miałem 3 egzaminy Humanistyczny,Matematyczny,Angielski Odnośnik do komentarza
yohito Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ale i tak zalicza test nie? bo jak idzie przez skaner to wywali pewnie blad a potem sprawdza bo mam wpisane recznie normalnie moj numer Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ile wy tego teraz kurwa macie ? Ja miałem 3 egzaminy Humanistyczny,Matematyczny,Angielski Ja też, a i tak chujowo napisałem. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Arko nowa formuła Dziś był polski i historia+ wos czyli juz 2 egza jutro przyrodniczy (chemia/geo/biol/fiz) i osobny z maizy w czwartek angielski podstawowy i rozszerzony ale i tak zalicza test nie? bo jak idzie przez skaner to wywali pewnie blad a potem sprawdza bo mam wpisane recznie normalnie moj numer Zaliczą nie jeden oddał i nie zakodował ważne żebyś na przodzie testu zakodował Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
`Reebok4Fun Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja tam mam wyjebane lece na hardkora nie przejmuje sie wole pisac testy 3 dni niz chodzic do szoly i miec chemie lub polski ; Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja tam mam wyjebane lece na hardkora nie przejmuje sie wole pisac testy 3 dni niz chodzic do szoly i miec chemie lub polski ; A potem bd na forum ryczał, że nie dostałeś się do swojego liceum, o którym mówisz od pewnego czasu. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
Manken Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja sie najbardziej martwie o matme Oby jakoś to poszło.. Odnośnik do komentarza
`Reebok4Fun Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A potem bd na forum ryczał, że nie dostałeś się do swojego liceum, o którym mówisz od pewnego czasu. Znam swoje umiejetnosci i bez nauki i odrabiania zadan mam same 3/4 ;> wiec taki test to jak Metin Czerni dla Wojownika 34 lvl Body w koncu to jest ABCD wiec kurwa tylko zjeb moze napisac na mniej niz 15 pkt Odnośnik do komentarza
TreeN Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Pierwsza strona z historii troszkę mnie dobiła, ogólnie z historii i wosu mam 27/33pkt(tyle ma być tych pkt?) - na oko około 16pkt do kolejnej szkoły. Polski był banalny, spodziewałem się czegoś trudniejszego, zadania otwarte 20/20 - 21 zadanie poprawnie wyjaśnione, a za rozprawkę pkt będą dopiero w czerwcu [; Jak chcecie jutro dobrze napisać matematykę to zróbcie ten test: http://www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=1065&Itemid=2 Polski był b. podobny do próbnego, więc dlaczego nie matematyka... Odnośnik do komentarza
Jaamaica Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120424/EDUKACJA/120429560 - jakby ktoś chciał sprawdzić sobie U mnie: Historia: 70% Polski: 80% (to nie są oficjalne wyniki ) Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka! Odnośnik do komentarza
wiesiekex Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Z Historii mam 65-70% a z Polskiego 60-64% bez 2 zadań otwartych. Odnośnik do komentarza
Gnabry Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 WOS i Historia - 80% Polski - 75-80%. Ogólnie w chuj łatwe ale jakoś parę błędów miałem ;x pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza
BesieK Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Rozprawka dosyc normalna dalem rade ;> Polski i ta zemsta.... porazka szczelalem Historia i WOS tez jakos poszlo ;> glupie pytania na wiedze a nie logike Wynik 25 + pkt zadowoli mnie Chłopie w zemście było podajże jedno pytanie przy którym odpowiedzi nie było w tekście ;p Nie czytałem jej a z tego co widziałem na necie wszystko co z zemsty dobrze Rozprawka za łatwa, ogólnie polski banalny, historia też wcale trudna nie była, myślałem że będzie od groma dat, a tu nic, kompletnie żadnej daty do zapamiętania :P Pytania też na domysły można było uzupełniać, ale wolałem się zastanowić dzięki czemu też poszło mi dobrze (wg odpowiedzi na necie). Moim zdaniem ten test był bardziej na logikę, a nie wiedzę, wystarczyło dobrze przeczytać nawet po kilkanaście razy (ja tak robiłem), pomyśleć nad tym przypomnieć sobie z lekcji i zaznaczyć, jak na lekcji mnie nie było to starałem sobie to jakoś chronologicznie ułożyć :P Najgorsza fizyka/chemia, najwięcej do nauki z tych przedmiotów było @UP Z WoSu 1 błąd ;p Przy Trybunale Konstytucyjnym, myślałem że ogłasza wyroki w sprawie złamania konstytucji przez posła :P Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jest jakaś stronka gdzie moge rozwiążać ten test jeszcze raz i dostać od razu wynik? Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
BesieK Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jeszcze takiej stronki nie ma ;p Ale na dniach się pewnie pojawi. Odnośnik do komentarza
MarioBase Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Część humanistyczna - 100% Część matematyczna - 100% hehe żartowałem ja maturę piszę za jakiś tydzień ale zapewne 99,99% waszych opowiastek to ściema Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie Odnośnik do komentarza
Fifolski Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Matura i wszystkie te testy wcale nie sa takie straszne ! Trzymam kciuki za każdego usera MPC i obiecuje wypić Wasze zdrowie w piątek. Odnośnik do komentarza
BesieK Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Część humanistyczna - 100% Część matematyczna - 100% hehe żartowałem ja maturę piszę za jakiś tydzień ale zapewne 99,99% waszych opowiastek to ściema No nie wiem Na necie możesz sobie sprawdzić jakie były pytania na teście, a potem bez sprawdzania odpowiedzi samemu na nie odpowiedzieć Bardzo prosty test, obawiałem się go jak cholera, ale teraz wiem że to co przygotowali nam jest po prostu banalne, mam nadzieje że taki sam będzie z przedmiotów ścisłych. Powodzenia w maturze @Up Dździęki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.