xxxRiPulxxx Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam wszystkich.... W planach jest stworzenie najlepszego serwera Średniowiecznego... Lecz pytanie moje jest takie.... Co oczekujecie od takiego serwera.... I nie pisać mi że .: -OP -GM Itd... Mapa jest w budowie ale cały system będzie tworzony dopiero potem... i dlatego potrzebujemy waszej pomocy... co od nas oczekujecie... jaki system was interesuje... co byś cie chcieli zobaczyć po wejściu na serwer... jakie rangi...? Czy system Ekonomiczny wam odpowiada... jakie tryby gry wam interesują (SV RP czy FB) Propozycje po prostu piszcie tu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaraki_Kenpachi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Na pewno 0 lagów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFoxek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Najbardziej interesują mnie serwery SV+RP Co chciałbym zobaczyć po wejściu na serwer? Ogarniętą administrację i graczy ;p Z systemem ekonomicznym to niewiem. Dajcie też możliwość wchodzenia na serwer graczom bez konta Premium, więcej ludzi by grało (na wszystkich serwerach które znam połowa graczy jest bez premium) ;p ======== Thank you. Zbieram [+] i [-] ======= Wakacje z MPC Forum :-) Poradniki MPC Forum: CS - Odzyskiwanie konta Steam: http://www.mpcforum.pl/topic/649841-tutsteam-odzyskiwanie-konta/ Minecraft - Inne wymiary: http://www.mpcforum.pl/topic/611802-minecraft-osiedlenie-sie-w-innym-wymiarze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Proponuje zrobić wielkie miasto otoczone murem. A na górze zamek , w którym mieszkają admini. W mieście za murem mieszkają zwykli wieśniacy , ale mogą dostać "awans" i się przeprowadzać coraz wyżej zamku.Wejdźcie do mojej wyobraźni (w niej zamek jest na wysokiej górze gdzie król może obserwować z okna/balkonu zwykłych mieszkańców) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxRiPulxxx Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Golden jak byś zgadł... od 8 godzin robimy pierwsze miasto... i właśnie robimy tak jak ty mówisz... jest miasteczko... pośrodku niego płynie rzeka gdzie jej ujście jest koło portu... a na wielkiej górze będzie zamek.... zresztą mogę wam dać SSy jeśli chcecie... Piszę ten temat bo chce wiedzieć co gracze oczekują od takiego serwera Średniowiecznego.... żeby wam niczego nie brakowało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQuicks Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 @up Proszę o SS'a ;p by McQuicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxRiPulxxx Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 chcesz SS-y miasteczka czy góry na której będzie zamek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQuicks Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Możesz dać 2 SS'y Jeden to miasteczko, a drugi to Zamek ;p by McQuicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxRiPulxxx Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tutaj bedzie zamek A tu 1/6 miasteczka Jak chcesz możesz pomóc w budowie... :P tylko muszę wiedzieć ile masz lat... czy ogarniasz kmd... czy umiesz budować... i czy oczywiście posiadasz TS-a i mikrofon sprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxKoXx Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 @UP Coś mi ss nie działają ;( A co do serwera to fajny pomysł z tym zamkiem, miasteczkiem :P Oby można było awansować na coraz wyższą "rangę" i mieszkać bliżej zamku a w końcu w zamku :P Można by też było zrobić taki budynek jak hotel (Nwm jak nazywało się to w tamtych czasach i o ile takie coś było :P) gdzie można przenocować jak jeszcze się nie ma własnego domku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Na pewno ładnej reklamy serwera. Żeby lagów nie było. Ogar administracje. Np fajną fabułę są 2 światy i walczą ze sobą. minimum 20-40 slotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrakowWisla Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Oto kilka ss. Piszcie dalej swoje propozycje Może chcielibyście zobaczyć jakąś budowle ? Piszcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Annanuki Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ja poraz ostatni prosze o ss moich budowli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrakowWisla Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jak włączymy serwa dziś to wrzuce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.