Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvistaMT2 [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wrzuci ktos clienta na inny hosting? na speedy nie mozna zrobic konta...

Bringing you the music that comes from within !

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tylko 80.. to troche grania jest jednak.. 2 miejsce i 3 okolo tego tez maja... coz raczej nie zagram ;< a zapowiadal sie dobrze

Opublikowano

@2Up

Proszę uprzejmie

Multiupload

http://www.multiupload.nl/763AI93L60

@Up

A co to za problem ich dogonić? Zachęcam, nie ważne, że jest topka, luknij sobie serwer.

Opublikowano

Przydało by się troszke nowości , np. Katakumby , Wieża wygnańców itp.

Gram od początku serwera i powiem , że się zaczyna nudzić w pewnym stopniu.

Opublikowano

ISAMU NIE SKOPIOWAŁ SERWERA!! Nie dość ze ma nowe bossy (POMPA-TAE) nowe potki, edytowane NPC to jeszcze inną fabułę.. to ze maja technika z avisty, nie jest znakiem ze go kopiowali.. tyle ode mnie. A tak od siebie. Chce ktoś 52 lv BMa na avista? wymiana na PL s23;) jakieś eq

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Server typowo pod is postawiony, dlatego stawiaja go na nogi co pare godzin bo kasa za bojowce/military wpada.

Miala byc mega duza reklama servera a kupa ciepla jest.

Odradzam gry pada co chwile, mimo zapewnien ze wszystko jest okej.

I porazajaca liczba kanalow online az 1 co w dzisiejszych czasach jest smieszne.

GRA NA Tym servie to strata czasu.

Opublikowano

Dlaczego wyłączyli i kiedy +/- włączą? Bo nie wiem czy mi się opłaca siedzieć przed oczojebnym komputerem.

Opublikowano

Jestes na maxa wkurwiony na ten serwer ciagle OFFF strona nie dzala a jak on to tylko przez kilka h dziennie .GM zrob cos z tym serwerem bo stracisz graczy

Opublikowano

Witam, mam do zaoferowania dość fajne eq tutaj, opiszę mniej więcej, tj. 2x wierzchowiec (bengal [50% expa] i wilk [15% na krytyczne uderzenie]) na 470h+ oba, Sokola Tarcza+9 bardzo fajne bony dla bodego, FMS+9 sr 39% 2 inta i jakieś jeszcze bony, FMS ma wsadzone 2x KD, tj. kd śmierci +5 i potwora +5, zbroja na surę na 54 pro bony na grote z kd deffa +5 i witala +5, do tego dochodzą różne duperelki typu ulepszacze (talizmany, języki, pamiątki itp), Pare kamieni duchowych (jakoś 7/8), fasolki, bodzie, pare ros, ponad 200 (jakos 220) potek fioletowych (te co można wymieniać, na na przyklad pelerynki), księgi umiejętności, instrukcje dla WP - sporo ich mam, księgi klatw, zęby orka, dłonie krytyka, przebicia, rada pustelnika, pare tarcz na 61 lvl, malze (jakos 7), do konta dorzucam 570kk, moge tez dolozyc buffa 40 lvl, skille na m6/m7 buffy po 35%. Za ekwipunek, bądź yangi na Polskim Metinie - Solar. Wymiana bedzie dokonywana na pewnym programie komunikacyjnym zwanym Team Speakiem, aby wszystko (mam nadzieję) przebiegło pomyślnie i bez zbędnych posunięć. Proszę pisac tutaj w temacie, bądź na PW (na forum), Na szepcie w grze (nie zawsze jestem, ale mój nick to Flay) lub też na Gadu-Gadu, podam numer 21381680. Pozdrawiam i zapraszam do wymiany.

Opublikowano

cos mi sie wydaje ze to nie wina ddosow ze sie mapy buguja.....bo teraz problemem sa wlasnie te mapy.np wojem jestem w m1 i kick a w dolinie bf stoi i nic sie nie dzieje.chce dac bf do m1 to kick i juz nie mozna wbic.komedia.

Opublikowano

Prosze o wrzucenie clienta , na nowe hostingi bo do tych potrzeba premium , a takto to serwer wyglada dobrze , mysle ze jakby byl client na innym hostingu , to bym chetnie zagral:)

Opublikowano

Serwer może i fajny po ratach i ogólnie ale Admini nie umieją nic zrobić co 5 min off na kilka godzin, Ciągłe ataki ddos mówią że to normalne ale jeżeli by im choć w pewnym stopniu zależało już dawno by coś zrobili a tak od kilku dni jest to samo jedynie że lagów nie ma .. nie polecam ciągłe spiny między adminami ...

Opublikowano

Bedzie przerwa techniczna jutro o 5:30 i dodadzą super poprawki;), tj.

• zmieniony zostanie czas oczekiwania między czytaniem Kamieni Duchowych, dotychczas była to liczba między 8 a 12(losowanie) teraz ta liczba godzin będzie równa 2, ta zmiana dotyczy się także Ksiąg Polimorfii, Sztuk Wojny, Sztuk Combo, Języków, Ksiąg Jeździectwa
  • dodany zostanie status ile czasu pozostało do ukończenia badań Biologa, sprawdzać to będziemy mogli poprzez otworzenie listu przypisanego do misji
  • dodany zostanie status ile czasu pozostało do ukończenia szkolenia Polimorfii, Dowodzenia, Jeździectwa itp coś jak w Instrukcjach Umiejętności
  • do gry zostaną dodane także takie przedmioty jak Zwój Egzorcyzmu ( b ) oraz Rada Pustelnika ( b ), będą one poprawnie działać na Kamienia Duchowych oraz Instrukcjach Umiejętności, jednak ich dostępność będzie ograniczona ( tylko podczas eventu )
  • nowy quest w grze, będzie umożliwiał nam wymianę 2x obojętnie jaka ryba -> Zwój Błogosławieństwa, i na odwrót, 2x Zwój Błogosławieństwa -> Małż, jeszcze ta sprawa zostanie poddana dyskusji
  • przygotowanie do wprowadzenia tzw. DC tzn. Diabelskich Katakumb
  • udoskonalenia w kliencie tzn. nowe tła logowania postaci oraz kilka ważny estetycznie rzeczy, poprawek co do jakości gry
  • poprawienie Olejku Niebios
  • wprowadzenie 3 channeli gry, w końcu uporaliśmy się z uciążliwym wyłączaniem się map
  • wprowadzenie nowego NPC do groty tzw. Heuk-Young, będziemy mogli u niej wyjść natychmiast z Groty Wygnańców, do miasta oraz zakupić mikstury, owy npc znajdować się będzie na początku v1 oraz v2 Groty Wygnańców, taki sam NPC pojawi się także w V2 Lochu Pająków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...