Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvistaMT2 [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kur*a.

Człowiek miał wystawić zaje*istą polecającą serwer wypowiedź, lecz oczywiscie KTOS MUSI ZWALIĆ TEN SERWER i dac jakiemus kretynowi EQ..

Nie wierze w to że ziom ma 2 perły i zrobił łuskę na +8 :] Skoro serwer ma tak mało, a do tego wpaja nam że to umiejetnosc gry i to ze jestesmy ciotami.

Chcialem reklamowac serwer a teraz to mozecie mi kutacza..

lownfast

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drop yang 10 x jak na pl ? Czy komuś coś przeszkadza .. ? Aa jest Launcher?

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Nie widzę żadnych problemów dla graczy i możecie dalej grać - nie ma żadnego off'a, ani nic.

Osobiście zostałem oszukany przez team i nie będę dalej tego reklamować.

Nie zmienia to faktu, że też nie pokażę jakim c*ujem jestem i jednak zostawię prezkę.

Pozdrawiam, ~daro! =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Witam, nastąpiły problemy techniczne z naszym serwerem, wina stoi po stronie serwerowni więc nic nie możemy zaradzić, czekamy na informację od techników.
ps. Nie będzie żadnych cofek etc.
Pozdrawiamy,
Ekipa AvistaMt2.pl

Informacja z forum.

Opublikowano

Serwer prooooo.

Zapraszam. Hm xPRADOXx Ja też mialem perly i to red i blu i spalilem zlota na8 i sie nie jaram.

Poprostu co niedziele jest ox i tam za tury malz dostawalo sie.

Wejdz na ox i wygrasz otworz i sie ciesz..

Ja juz mam lwia tarcze na 9 i sie nie jaram o_O.

Super serwer zapraszam.

Rosickyy mozna sie dogadac z graczami oni kupuja bojowce itp w is i zawsze gildia cos pozycza.

Np u nas w Psychopatchy zawsze sobie np bengala czy p. polksiezyca pozyczamy i expim.

Ja np mam militara za ku na bodziaka.

Z 1 metka z rekawica na 3h z ox i z metkow i krolowej to z 1 taka mam z metka 11ku.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Nie widzę żadnych problemów dla graczy i możecie dalej grać - nie ma żadnego off'a, ani nic.

Osobiście zostałem oszukany przez team i nie będę dalej tego reklamować.

Nie zmienia to faktu, że też nie pokażę jakim c*ujem jestem i jednak zostawię prezkę.

Pozdrawiam, ~daro! =)

Są ludzie i parapety Drogi Daro =)

Człowiek daje z Siebie wszystko, stara się lecz druga osoba nie potrafi tego docenić i na dodatek to wykorzystuje, trzeba uważać na ludzi. Każdy patrzy teraz tylko na Siebie . :-)

Nie tylko w świecie wirtualnym lecz także w życiu prawdziwym .

@ Co do serwera .

Mała ilość graczy w pewien sposób "odstrasza" co za czym idzie brak jakiejś większej możliwości handlowej między królestwami . Po prostu nie ma z kim .

Proponuje większą ilość questów by gracz nie nudził się a gra nie stała się monotonna .

Przede wszystkim edytujcie te questy . =]

Więcej graczy i serwer doskonały by w pewien sposób oderwać się i zrelaksować =)

Pozdrawiam . ~ Crea ♥

Opublikowano

Nie będzie żadnych resetów. Wystarczy dobrze rozreklamować serwer...

Isamus - kopia serwera AvistaMt2, w dodatku mówią że nasz technik działa razem z nimi. To jest kłamstwo. Takiej żenady to my wcześniej nie widzieliśmy.

Oficjalne oświadczenie ws. plagiatu i kłamstw Isamusa.

www.avistamt2.pl

I na forum w dziale Aktualności.

Opublikowano

Dużo osób skarży się na brok początkowego bojowca ale nie jest to problemem bo bez problemu można zdobyć innego wierzchowca na 450h.

Bojowiec jak i militar na tym serwie są traktowane jako zwieńczenie postaci bo rzadko kto będzie z nich korzystał, np ja osobiście po m2(drop) pomykam na wilku +15% krytyka (bardziej mi się go płaca używać niż bojowca).

Co do misji u biologa to :

po 1 te początkowe misje dają dość dużo yang + eq na wyższe lvl.

po 2 od zębów oddajemy co 1h (czyli 12 zębów dziennie bez problemu) do tego biolog bardzo rzadko pali i większość graczy tą misję kończy na 45lvl (czyli jak na priv to dość wcześnie).

po 3 ten priw jest tak skonstruowany że na prawdę nie ma co się spieszyć z wbijaniem lvl bo już od samego początku lecą rzeczy wartościowe !

Często też czytam o tym że na serwerze wiele bugów prawdą jest że póki co był 1 i to mało istotny oraz już wykluczony. Nie wierzcie w te opowieści wyssane z palca bo większość tych osób albo w ogóle nie grała albo pada przy metku i pisze od razu że bug !

Podsumowując

PLUSY

- 200+ graczy

- wolne spoty

- ciekawy drop już od m1

- dobrze ustawiony kowal by nie było za łatwo

- łatwo uzyskać wierzchowca (wilki, lwy, świniaki i cała gama tygrysów)

- dopracowane misje jak i wymiana na peleryny, mikstury itd

- serwer już najgorsze ma za sobą (początkowe lagi , cofki)

MINUSY

- zdarzy się od czasu do czasu przerwa techniczna (około 10min)

- brak bojowca na starcie (dla niektórych mimo to że łatwo zdobyć coś alternatywnego może być to minus)

- kowal nie ulepsza do +9 od tak (ale to w końcu HARD)

- mniej niż 1k graczy (ale dzięki temu nie ma dzikiej rywalizacji o każdego bossa lub spota)

Oceniam serwer 8/10 .

Serwer dla ludzi lubiących po prostu sobie pograć !

Opublikowano

Podróba Balmory !!

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Nie polecam serwera ;)Chyba ze lubicie [pgrac na 2pl ;p

2 Pl ? Czyli to że serwer jest trudniejszy,nie ma tam broni na 75 u handlarzy i musisz się troche wysilic żeby zrobic skile to od razu jest chujo*y i go nie polecasz tak ? ..

Opublikowano

Właśnie sprawdzamy DT. Nam się wydaje, że jest wszystko OK, ale sprawdzimy.

Pojawi się również od przyszłego tygodnia reklama na stronie kmr.thmods.com.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...