Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir3k

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Choynia z grzybnia.

Avista 4ever@

Avista syf i syf i kazdy otym wie ;>>

buhahahahahaha o tym właśnie mówiłem..

Nie czepiaj sie tak ze sa w GIM sam sie jarales jak miales wolne a 3 kl pisaly testy

Opublikowano

Nie marudźcie , chyba lepiej włączyć serwer troszeczkę później , a żeby wbiło więcej ludzi na start niż , włączyć go teraz i będzie max 100online .

Serwer w zasadzie jest gotowy i czeka na odpowiedni moment aby wystartować , no jest jeszcze jedna rzecz do zrobienia , a mianowicie usunięcie zbędnego dropu , teraz się tym szybko zajmę i już wszyściutko będzie gotowe .

Opublikowano

Czyli kiedy start serwera sie odbedzie i linki kiedy beda (sory jak juz to napisales ale nie chce mi sie czytac kazdego posta)

Opublikowano

Proszę Client

http://www11.speedy.sh/qqhee/Safir.rar

Szukam Kogoś do założenia Glidi z Ts już teraz PW jak coś .

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

No wiecie ja też musze dobićsię do topki a Forum jest potrzebne bo zrobie Pare fajnych tematów i może Konkurs PVp na servie co wy nato ?

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Szkoda że nie odpalą go teraz, bo nie ma co robić. A co do tematu to dużo osób czatuje na serwer o 9 rano x) Np. ja i kumple.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Start a ts albo forum co ci szkodzi ? że sobie pogadasz np na ts z ludzmi ?? Może znajdziesz kogoś do gry :oo

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Tam nawina sie temat bonow w prezce i nie zabardzo zrozumialem. Bony bd max wchodzily czy jakos stopniowane?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Cały czas chodzi mi po głowie Item Shop mianowicie co w nim będzie się znajdować:zbroje,miecze,ulepszacze itp....

Fajnie by było jakby powyżej wymienionych przedmiotów nie było w tak zwanym IS.

Jeśli był taki lub podobny temat to sorry nie czytałem wszystkiego.

Opublikowano

zwyrodnialecece do kogos piszesz dzieciaku a ty masz zone i piszesz jak dzieciak z 1 klasy zastanawiam sie czy ty wgl pracujesz gdzies z taka pisownia to twoj zawod to zlomiarz??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...