Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli dzis ruszamy?

prawdo podobnie tak o ile MPC znowu nie padnie przed startem ;/

wczoraj Safirowi na innym forum dupę truli żeby odpalił ale powiedział ze odpali dziś 16-18 boby nie było sprawiedliwie dla graczy z MPC

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Był już wczoraj start ?

chłopie weź się jeszcze połóż spac 3 posty wyżej napisałem chyba nie widac ?

Opublikowano

Strona nie jest offine jeżeli znasz prawidłowy odnośnik i link do niej. =)

Bartek nadal pracuje i następnie ja się zabiorę za sprawy menagerskie.

Zapraszam i pozdrawiam!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Witam ,

Jako , że wczoraj od godziny 18 nie mogłem się dobić na mpc , to start serwera został przełożony na dzisiaj na godzinę 16-18 .

Przepraszam i pozdrawiam .

Opublikowano

Witam ,

Jako , że wczoraj od godziny 18 nie mogłem się dobić na mpc , to start serwera został przełożony na dzisiaj na godzinę 16-18 .

zrob start 12-15 w tych godzinach ;/

Opublikowano

Witam ,

Dobrze, że przełożyłeś. Proszę, podaj nam stronkę lub forum i najlepiej ts. Po co robić tu zbędny spam, a na forum można się dogadać w sprawach dotyczących m.in. gildii itp.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Safir cos krecisz wczoraj zapewniales ze juz bedzie start kazdy czaekal z niecierpliwoscia a tu sie okazalo klamstwo teraz piszesz ze dzis ..... a gdzie posty z wczorajszego dnia ? prosiles o usuniecie zeby znow wkreceac.....Za duzo motania z Twojej strony , strony nie masz , forum tez , nie wspomne o ts ogolnie jeden wielki nie wypal !!!Nikt nie robi tajemnicy jaka masz stronke czy ts dalej tak rob to na otwarciu serwera bedzie wialo pustakami jak juz tego nie bedzie .

co ty pierdolisz. Nie odpalil bo mpc nie dzialalo a z tego forum najwiecej graczy jest. Pozniej bybly placz ze Właczyl a nikt nie wiedzial ze to juz. Brawo dla admina pozdrawam. Jescze prosilbym o podanie strony glownej i forum, jesli nie mozna tu to prosilbym forum na pw o ile juz dziala.

Opublikowano

omg i znow czekac 1 dzien

a ktoś ci każde ?

to nie jest wina Teamu tylko MPC padło i musieli przełożyć start ( ale dla ciebie się liczy tylko top/ka i chcesz jak najszybciej pograć )

tak ci ciężko poczekać do 18.00?

Opublikowano

Ja mam praktytki na ktore nie ide ;D wiec powodzenia zgarniania jedynek w sql ;*

to rusz dupe na praktyki potem bedzie żałował, ide do budy, yo
Opublikowano

WSSH, Avista myślałem że będzie dobra, lecz mnie zawiodła za sprawą Teamu. Teraz Hexalia ... Nie polecam, uczciwie zarobione Diamenty (48 ... Jeden to 500kk) Po prostu mi zabrali, ponieważ był jakiś bug, tak samo z SM, nie zwrócili .... Safir, z R****Qiem już na bank rozmawiałeś, będą DD lub bugi ? Naprawimy na momencie. ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...