Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Prywatny serwer shakes & fidget

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie wystartuje bo nie mają plików a przez ten czas zamiast czekać by sami dopisali gre ale co tam lepiej siedzieć na dupie i nic nie robić :)

Z niecierpliwością czekam na jakiś serwer

Opublikowano

Serwer nie wystartuje bo nie mają plików a przez ten czas zamiast czekać by sami dopisali gre ale co tam lepiej siedzieć na dupie i nic nie robić :)

Z niecierpliwością czekam na jakiś serwer

Po co z niecierpliwoscia czekasz na serv zamiast tyle czekac sam bys napisal te pliki. Ale logicznie myslisz ))

Opublikowano

Jeżeli posiadasz jakieś umiejętności pisania, to mogę dać ci całą grafikę, zakodowaną w html i css. Plik z rejestracją, logowaniem, odzyskiwaniem hasła, aktywacją i zakładką Bohater napisaną bo tyle posiadam, ponieważ przerwałem pracę skoro i tak będzie to nie legalne.

PS pliki w PHP napisane.

Opublikowano

Ja niepotrafie napisac gry, ale chodzilo mi o mpcsaimon'a a dokladniej o jego tok myslenia. A czemu to ma byc nielegalne ? :D

Opublikowano

Powstały w ten sposób, że właściciele plemion nie zwracają im uwagi bo nie chcą. W każdej chwili mogli by to zrobić, no ale widzisz jak jest :)

Opublikowano

Powstały w ten sposób, że właściciele plemion nie zwracają im uwagi bo nie chcą. W każdej chwili mogli by to zrobić, no ale widzisz jak jest :)

No i według mnie dobrze, że tak jest...

h6IduA1.png

Opublikowano

Zamiast zadawac takie pytanie przeczytalbys temat i bys sie dowiedzial? Nawet nie caly temat tylko te najnowsze posty.

Opublikowano

snapback.pngUżytkownik Bambuss dnia 25 lipiec 2012 - 19:02 napisał

słownik ortograficzny polecam

słownik ortograficzny polecam

to nie ortografia, a interpunkcja - milordzie.

co do serwera, watpie aby wystartował... zero zainteresowania, zero postepow... :-)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Powiem tak... Napisałem do niego na gg i mi odp ze mu komputer ktoś wyczyścił i wszystko stracil i nie bd juz od nowa tego robil... Nw czy to prawda ale wedlug mnie to tak....

Opublikowano

A czego się spodziewaliście? Osoba, która chce zrobić coś, o czym nie ma pojęcia z góry jest skazana na porażkę, tam samo jak ten pseudo projekt. Ja osobiście wymiękłem już po tym tekście:

Jeden administrator (znajomość w stopniu średnim php,html,css i troche mysql)

Taaak... To administratorowi Shakes&Fidget jest z pewnością koniecznie. Jeżeli ktokolwiek się interesuje tym jak ta gra jest prowadzona, a nawet brał w tym udział zrozumie o co chodzi.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

dziwne ze ludzie co stworzyli sfgame niezrobili medium/4fun mieli by wieksze zarobki -,-

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...